Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tam gdzie byla kasia klusia w Katach o ile pamietam
tam bylo taniej, czy nawet nie do 20 zlotych zostalo wynegocjowane

makulka nie pamietasz? ulv...kto tam po nia wtedy pojechal hmmm

znalazlam link do tego watku
kontakt do hoteliku ma z pewnoscia jeszcze Aga-Mazury - napisalam juz z prosba

moze referencja z pobytu Kasi w tym hoteliku bedzie przydatna
przejrzyjcie watek tam sa jeszcze dwa czy trzy wymienione

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24412&highlight=Kasia

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że potrzeba więcej informacji o psiakach np. stosunek do innych psów, kotów, dzieci, czym są karmione itd. I na jaki okres potrzebny jest tymczas lub hotel.

Zdjęcia z komórki można przesłać także na maila.

Posted

wysłałam pani smsa, żeby wysłała mi zdjęcia.
psy mogą być rozdzielone.

Wydaje mi się, że potrzeba więcej informacji o psiakach np. stosunek do innych psów, kotów, dzieci, czym są karmione itd. I na jaki okres potrzebny jest tymczas lub hotel.

mam nadzieję że ta pani tu wejdzie i sama coś więcej napisze. podejrzewam że tymczas lub hotel z szukaniem domu stałego...

dzięki aga-mazury

a czy jakaś fundacja nie przyjęłaby psich staruszków, jeśli jest deklaracja stałych wpłat?

Posted

Takie piękne i zadbane, i przez całe życie kochane..
A teraz w schronisku :-(
Na dodatek dla jednego zaplanowano już zastrzyk śmierci. Jest tylko tydzień na ratunek!

Posted

Ja wszystko rozumiem ale włascicielka moim zdaniem powinna poswiecic chwile czasu i napisac wszystko o psiakach.O ich zachowaniu w stosunku do innych swoich towarzyszy.Na jak długo potrzebny tymczas lub hotel .
O ile nie bedziemy znac z grubsza szczegółów moze Nam sie nie udac pomóc psiakom a szczególnie temu jednemu biedakowi.:shake:

Posted

Czesc ! dostałam od agi mazury wiadomość zeby zajrzec na ten watek.(jestem z wrocławia)
Rozumiem ze psy sa w schronie na skarbowcow . Nie rozumiem natomiast dlaczego jeden pies ma juz wyrok za tydzien ? Czy ktos wie ?
Na czym w sumie stanelismy ?

Posted

Wiadomo tyle, że ich właścicielka mieszka za granicą, psy obecnie są w schronisku, jeden do uśpienia w najbliższym czasie, pani może płacić za ich miesięczne utrzymanie 500zł.

Posted

Dzieki za wyjasnienie
Jestem poza domem i internet tak mi tutaj chodzi ze polowe moge tylko przeczytac ( zamykaja mi sie strony itd. ) .Mysłalam ze chodzi o pomoc finansowa , bo tylko tyle moge teraz zrobic. Ale widze ze nie w tym rzecz .
Przepraszam ale inaczej w tej chwili nie pomoge .

Posted

iwa bardzo dobrze, że jesteś...niewykluczone, że pomoc finansowa się przyda....jeżli się by wyciągało psiaka ze schronu to napewno 500 zł na dwa psiaki to za mało na ich utrzyanie czy na płatnym tymczasie czy tum bardziej w hotelu...

starszego psa uśpią pewnie dlatego, że ma 12 lat a taki już nie ma prawa żyć...

jesoooooooooo pod tym względem Ostróda to raj :)...tu nawet najstarszy psiak ma takie samo prawo jak najmłodszy...

inaczej papusia, Bzuni...już dawno by nie było....i jakiejś conajmniej 50 tki innych psów

Posted

gdzieś przeczytałam, że we Wrocławiu usypia się 'starsze' psy. Podejrzewam, że ten dziesięciolatek też długo by nie pobył/nie pobędzie... Wysłałam tej pani linka do wątku, może nie było jej już w necie. Jeśli dziś sie nie odezwie zadzwonię jutro przed południem i zapytam co jest.

Posted

Usypiają:placz: :placz:psie staruszki,niepotrzebnie oddajac psy wspomniała o ich wieku,mozna było zanizyc,wtedy byłoby więcej czasu...
Czy ktos odezwał sie do ewy od zuzanki,ona bedzie miała namiar na tą dziewczyne od tymczasu...swojego czasu jak z nią rozmawiałam była bardzo chetna na pomoc.

Posted

pidzej napisał(a):
już wysyłam jej pm, to ewape tak?

a ja pisze do Greven, moze ona by je do siebie przyjela
nie wiadomo tylko jak one do innych psow? i zwierzat koni, kotow
jest poza zasiegiem, lecz wysylam pw

Posted

pidzej dzwonila przed chwila do greven - u mnie jest poza zasiegiem - zaraz napisze a ja mam jeszcze jeden pomysl o nim zaraz moze uda mi sie skontaktowac...

Posted

jest miejsce! dzięki pixie i greven!
najpierw w fundacji, potem u greven, jak sie wybudują kojce!

Pilnie potrzebny transport wrocław- szczecin dla dwóch psów odpłatnie~!!

Włascicielka juz poinformowana, bardzo szczęśliwa!!!