Toller Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wczoraj dostałam bardzo dobrą wiadomość- prawdopodobnie na wiosnę ruszy w Krakowie przedszkole agility (przy obecnym torze- http://www.agility.krakow.pl/galeria.html), łączące elementy agility, socjalizacji i trochę teorii dla właścicieli. :cool3: My nie możemy się doczekać- chcemy z maluchem zacząć jak tylko będzie się dało!! :multi: Quote
Karolina_Nett Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Troszkę daleko ode mnie (3 godz. drogi), ale nie zmienia to faktu, ze cieszę się razem z Wami ;). Z tego co wiem, to chyba w prawie każdym przedszkolu psiaki są zapoznawane z przeszkodami agility ;]. Quote
Sonika Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 W prawie kazdym? wątpie. ;) Zoobacz ile jest profesjonalnych torów agility w poszczególnych większych miastach, najczesciej tylko jeden lub wcale. Osrodków szkoleniowych- całe mnóstwo. Ogólnie to świetny pomysl z tym. :) Gdybym miała szczeniaka i mieszkała w Krakowie nie zastanawiałabym się ani chwilę :) Quote
Toller Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Bardzo rzadko jest zwykłe przedszkole + agility- na ogół szkoleniowiec ma z dwie przeszkody, czasem tunel albo kłądkę, i tyle- a tu chodzi o takie zajęcia gdzie faktycznie jest i podstawowe szkolenie i prawdziwe, tyle że dostosowane do możliwości szczenięcych, agility ;) Quote
asthra Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Tor jest w Brzeźnicy koło Krakowa, o ile się dobrze orientuje na terenie fundacji Alteri. A czy ktoś może uczęszczał z psem na zajęcia w innym psim przedszkolu w Krakowie ( na terenia Krakowa) i orientuje się w cenach? Quote
Recommended Posts