burawska Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 (edited) Oto nasza Liska. Znaleziona w Podlesicach, niefortunnie wrzucona do przytuliska w Olkuszu i po tygodniu wyciągnięta rękami dzielnych wolontariuszy. Po traumatycznej przygodzie w Olkuszu, nareszcie w spokoju czeka na dom. Sunia jest w świetnym stanie fizycznym i psychicznym. Garnie się do ludzi, jest wulkanem energii i nie jest agresywna wobec innych zwierząt. Najchętniej zamieszkałaby w domku z ogródkiem i miłymi ludźmi, którzy podrapią za uchem albo po brzuszku. Sunia jest średniego wzrostu, jest młoda ma około roku. Wyglądem przypomina rudego wilka albo liska. Jeśli miałaby się porównać do jakiejś rady to przypomina owczarka szwajcarskiego z tym, że ma biszkoptowy kolor, który podkreśla jej urok osobisty. Słodka jak biszkopcik :) Obecnie przebywa w hoteliku pod Krakowem. Niestety hotelik nie może długo utrzymywać pieska i dlatego apelujemy o pomoc w znalezieniu domku. W razie zainteresowania proszę o kontakt: puella3@gmail.com tel. 721 551 640 Edited June 4, 2012 by burawska Quote
krakowianka.fr Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 no to i ja sie melduje u Liski. ale historia z tym wyciaganiem jej... dobrze, ze jest bezpieczna, teraz trzeba znalezc domek. zdj w pierwszym poscie sie nie otwieraja (oprocz jednego). czy tylko u mnie czy u was tez? do ogloszen itp potrzeba wiecej niz 1... Quote
Patmol Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja tez tylko jedno a jestem ciekawa jaki ma ogon :diabloti: Quote
burawska Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Już są zdjęcia z ogonkiem :) Piękny ogon. Patmol napisał(a):ja tez tylko jedno a jestem ciekawa jaki ma ogon :diabloti: Quote
Agata Balu Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 No i co słychać? jakieś ogłoszenia o adopcji są? Jakieś wiadomości z hoteliku? Quote
Agata Balu Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Liska jest albo krzyżówką, albo nawet rasowym czechosłowackim wilczakiem. Załączam link do zdjęć wyszperanych w Internecie pod hasłem "czechosłowacki wilczak": http://www.google.pl/search?hl=pl&cp=13&gs_id=aa&xhr=t&q=czechos%C5%82owacki+wilczak&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1200&bih=672&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4ZLPT7-oJYPLsgapqsyGCw Można ją śmiało tak ogłaszać. Quote
Malgoska Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='Agata Balu']Liska jest albo krzyżówką, albo nawet rasowym czechosłowackim wilczakiem. Załączam link do zdjęć wyszperanych w Internecie pod hasłem "czechosłowacki wilczak": http://www.google.pl/search?hl=pl&cp=13&gs_id=aa&xhr=t&q=czechosłowacki+wilczak&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1200&bih=672&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4ZLPT7-oJYPLsgapqsyGCw Można ją śmiało tak ogłaszać. no podobna śliczna psinka Quote
burawska Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Burawska żyje i cały czas pamięta o psie. Liska też ma się dobrze ale nadal szuka domu. Quote
Recommended Posts