jambos Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 mam zlamana reke gdy wrócilem z gipsem pies próbuje mnie dominowac 9 miesiecy golden retriever rasowy był szkolony Quote
Beatrx Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 co to znaczy, że próbuje dominować? z jakiej jest hodowli? jakie odbył szkolenie? jest potwierdzone egzaminem? Quote
GAJOS Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Kopuluje na tobie? Moze po prostu nakręca go zapach gipsu? Quote
Soko Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Dlaczego mam wrażenie że to ta sama osoba, która założyła wątek, że 8 miesięczny ON gryzie i atakuje? Quote
jambos Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 dzieje sie to tylko przy mojej mamie jak jestem sam to nie szkolenie dla psa posłusznego nie było egzaminu Quote
GAJOS Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ale co się 'dzieje"? opisz jak to wygląda. Soko napisał(a):Dlaczego mam wrażenie że to ta sama osoba, która założyła wątek, że 8 miesięczny ON gryzie i atakuje? haha, no bo... login nawet ten sam :D Nie zauważyłem. Quote
Recommended Posts