Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Witam serdecznie , czy ktoś pamięta może tego pieska z Katowickiego schroniska?:) Jestem jego właścicielką od czerwca tego roku. Znalazłam się na tym forum nie bez przypadku ponieważ szukam informacji o Johnym, chciałam sie dowiedzieć jaka jest jego wcześniejsza historia, losy, i kto nie miał serca tak go oddać do schroniska? Moze ktoś wie ile Johny może mieć lat?
p.s pozdrowienia z kanapy obok od najszczęśliwszego psa na tym osiedlu, który nie przestaje się przytulać...:)

Edited by Daniella
Posted

[quote name='Daniella']Witam serdecznie , czy ktoś pamięta może tego pieska z Katowickiego schroniska?:) Jestem jego właścicielką od czerwca tego roku. Znalazłam się na tym forum nie bez przypadku ponieważ szukam informacji o Johnym, chciałam sie dowiedzieć jaka jest jego wcześniejsza historia, losy, i kto nie miał serca tak go oddać do schroniska? Moze ktoś wie ile Johny może mieć lat?
p.s pozdrowienia z kanapy obok od najszczęśliwszego psa na tym osiedlu, który nie przestaje się przytulać...:)[/QUOTE]

witamy na dogomani!:)
pamiętam Johnnego, chociaż u nas długo nie zabawił. Informacji, których szukasz może udzieli Ci ewes (opiekunka psa ze schroniska),
ja pamiętam tylko, że raz wrócił do schroniska, miało to coś wspólnego z przeskakiwaniem płotu:lol:

Posted

Dziękuje bardzo, muszę się zgłosić. Co do przeskakiwania płotu to wiemy ponieważ nasz otrzegano, że już własnie raz dlatego wrócił, ale moze uda mi się znaleźć informacje co było wcześniej:)

Posted

Daniella witaj na dogo :)
opiekowałam się Dżonym... miałam go tylko na 2 spacerach i wydaje mi się, że do schroniska za pierwszym razem trafił z ulicy, bo gdyby było inaczej to pewnie byśmy o tym wiedzieli...

Posted

Witam, dziękuję za odpowiedź . Szkoda że tak mało niestety informacji o nim niestety posiadam, ale trudno :) w sumie moze nawet i lepiej bo moze był by mi żal dowiedzieć się jakichś przykrych informacji. a Co do Johnego to mieszka w Katowicach i imienia nie zmienialismy, jest to nasz taki poprostu Johny Walker;)

Posted (edited)

Niestety, bardzo rzadko znamy historię psiaków trafiających do schroniska, a to na pewno ułatwiłoby szukanie im nowych domów. Nawet jeśli właściciel przychodzi oddać psa do schronu to najczęściej niewiele o nim mówi... a nam takie informacje bardzo by pomogły...

Cieszę się że Johnny ma taki wspaniały dom... mam nadzieję, że nie znikniesz z dogo i od czasu do czasu dowiemy się co słychać u chłopaka ;)...
i jakbyś miała jakieś zdjęcia.. oj chętnie byśmy pooglądali :p

Edited by ewes
Posted

Co jak co , ale telewizora nie ruszył jeszcze, chcoiaż już przeszło nam przez myśl, żeby go przykręcić:) Ewes on sie tak właśnie na nas rozkłada.. myśli że jest małą Chihuahuą ważącą kilo...:D a tu już prawie 30kg..:)