D0minika Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Lucy* napisał(a)::lol: Tylko się nie gniewaj :eviltong: Janka mnie to zleciła bo sama nie jeździ już do schroniska, nie ma czasu na razie na to ... a poza tym wiesz pochłania ją fundacja... a co do Ciebie to mówiła że też nie masz czasu :cool3: że masz uczelnie i pracę chyba itd Ale czemu mam sie gniewać? :lol: Po prostu nie wiedziałam o co chodzi, to zapytałam ;) Fakt, strona ostatnio bardzo zaniedbana :oops: Ja miałam na uczelni urwanie głowy, potem jeszcze w pracy, ale teraz na szczęście mam wreszcie trochę ustabilizowany plan dnia :evil_lol: i zabieram sie za poprawki :) Janka też obiecała mi pomóc :cool3: I jeśli chodzi o wstawianie nowych ogłoszeń, to jak najbardziej, przecież po coś dostałaś login i hasło :cool3: Ja poprawiam stare ogłoszenia na razie, bo są niezgodne z nowym "standardem" :roll: Na PW wysyłam Ci oficjalne info dotyczące zdjęć, bo się czepiają :roll: Quote
Diana S Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Co u niego? nowe fotki ze spacerku mozna wkleic?? Quote
Lucy* Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 D0minika napisał(a):Ale czemu mam sie gniewać? :lol: Po prostu nie wiedziałam o co chodzi, to zapytałam ;) Fakt, strona ostatnio bardzo zaniedbana :oops: Ja miałam na uczelni urwanie głowy, potem jeszcze w pracy, ale teraz na szczęście mam wreszcie trochę ustabilizowany plan dnia :evil_lol: i zabieram sie za poprawki :) Janka też obiecała mi pomóc :cool3: I jeśli chodzi o wstawianie nowych ogłoszeń, to jak najbardziej, przecież po coś dostałaś login i hasło :cool3: Ja poprawiam stare ogłoszenia na razie, bo są niezgodne z nowym "standardem" :roll: Na PW wysyłam Ci oficjalne info dotyczące zdjęć, bo się czepiają :roll: Jezu to ja mam login i hasło ?? :-o :-o a już straciłam nadzieję !!! Quote
Lucy* Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Diana S napisał(a):Co u niego? nowe fotki ze spacerku mozna wkleic?? a kto był ?? :hmmmm: Quote
Diana S Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Lucy* napisał(a):a kto był ?? :hmmmm: He???????:icon_roc::icon_roc: Quote
halbina Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
Lucy* Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 halbina napisał(a):"Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Halbinko :buzi: piękne !! :loveu: dziękujemy !! Quote
bumerang Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Oby ktos otworzył dla niego swoje serce!!!!! Quote
madzia828 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 mam taka nadzieje ze czarnulek znajdzie dom w końcu :thumbs: juz tak długo czeka:-( Quote
bumerang Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ja też! choć co tu wchodzę ogarnia mnie smutek!!! :shake: :shake: Quote
halbina Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 wiersz piękny, ale czyjego autorstwa?... nie wiem, znaleziony w sieci... może się przyda do ogłoszeń?... Quote
bumerang Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dzięki! widzę że też ukradł ci serduszko czarnuszek! Quote
bumerang Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witaj piekny - tak cicho u ciebie!!!! :shake::shake: Quote
Lucy* Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 dobra .... popołudniowy też może być :evil_lol: Quote
Recommended Posts