Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucy, możesz mi wyjaśnić po co założyłaś ten wątek, skoro się w nim w ogóle nie udzielasz? I dlaczego schronisko twierdzi, że w boksie 35 nie ma takiego psa?
To bardzo frustrujące starać się pomóc nie mając żadnych informacji. Może jednak przejdziesz się do schroniska i ustalisz chociaż numer tego psa w ewidencji? Może my tu tracimy czas, a pies już dawno w nowym domu?

• Replies 933
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paniom ze schroniska ufac zbytnio nie mozna:angryy:
Może w najblizszym czasie dowiem się wiecej, fotek nie gwarantuje, bo sprzetu nie mam odpowiedniego, ale dowiem sie wiecej.
Przepraszam byłam na wakacjach....nie siedze 24h przy kompie....
Postaram sie go wyprowadzić chodź i tak wiem że nikłe sa szanse by mi go dali.
Poproszę moją duszkę od rotki, może wiecej sie o ni dowie.
Nieobwinajcie Lucy za to że nie pisze w wątku, bo to nieznaczy że niepamieta o psie, może nie ma czasu i ma pracę:razz:

Posted

Rybka! nikt nikogo ni obwinia!
ale samo podbijanie watku to tak jak zabawa w kotka i myszke!
trzeba cos więcej! nowych zdjęć,informacji!
ogłoszeń ! jeżeli on nie ma wcale zainteresowania to może wziąś załatwić domek tymczasowy i wtedy będzie łatwiej - pozna się jego zachowanie!
bo z tych początkowych informacji nic nie wynika!
tak długo jest w tym schronie,że mogł się zmienic! :shake::shake:
jestem tu nowa i nie małolata! nie potrafię dużo ale widzę jak tu działają
dogomaniaczki ! i jak bardzo chcą pomoc to potrafią nie tylko hopaja w gorę
pieska!

Posted

Proszę tylko żeby sprawdzić czy piesek jest!?
proszę w miarę możliwości o więcej wiadomości o nim!
i jeżeli ktoś sterszy pomoże to o zdjęcia czarnuszka!?
bo nawet jakbym chciała go wyciągnąc ze schronu na domek tymczasowy
to muszę mieć pewność czy on jest w schronie!
nawet dając ogłoszenia nowe to mam kontakt do Lucy i schroniska!
a jak go tam nie ma to nawet jak ktoś pojedzie to ?????
musimy działać na pewniaka!

Posted

Poprosiłam o sprawdzenie i koło południa będę miała informacje czy pies jest jeszcze w schronisku.
Chyba że którejś w Was uda się to ustalić szybciej.

Na temat tego po co zakładam wątek itd.. to się już nie wypowiadam bo moim zdaniem to są pytania retoryczne. Przypomnę tylko że założyłam więcej wątków i w przeważającej ilości nawet nikt z tylu osób które chcą pomóc ich nie podnosi. Nie siedzę non stop na dogo bo pomagam też w realu, a mam poza tym własne życie... moje psy np ostatnio jakiś miesiąc temu były na spacerze .. Odpowiadam też za nieoficjalną stronę schroniska.. :roll: świeci tam brakiem aktualizacji bo z kilku osób które się tym zajmowały zostałam ja jedna.. właśnie planuję jak się za to zabrać :evil_lol:

Poza tym dalej nie mam samochodu bo zalało go na amen.. będzie jakaś wymiana silnika i instalacji gazowej.. masakra..
Bez samochodu jest jeszcze gorzej .. ja pracuję (nie w Sosnowcu) od 8 -16 a w schronisku mogę zrobić cokolwiek tylko w godzinach 9-15 i tylko w tygodniu jak jest Pani kierownik. Więc i tak dobrze że mam możliwość w ogóle zwolnić się (w ramach rozsądku) aby coś zrobić :)

A jeśli chodzi o małolaty to też nie jestem... wiek na dogo nie ma znaczenia.. znam kilka małolat które są bardziej dojrzałe niż możnaby sądzić... polega się na człowieku a nie na wieku :)

P.S. Rybka .. wielkie dzięki za pomoc :buzi:

Posted

CzarnoBiałek jest dalej w schronisku , w tym boksie w którymi pisałam.

A więc ogłoszenia aktualne, najlepiej podajcie nr telefonu do mnie , nie do schroniska - zresztą takie mam ustalenia z Panią kierownik.

allegro też aktualne :roll:

Posted

Lucy* napisał(a):
Odpowiadam też za nieoficjalną stronę schroniska.. :roll: świeci tam brakiem aktualizacji bo z kilku osób które się tym zajmowały zostałam ja jedna.. właśnie planuję jak się za to zabrać :evil_lol:

Ale o co chodzi? :roll: A ja i Janka, to co? :roll:

Posted

D0minika napisał(a):
Ale o co chodzi? :roll: A ja i Janka, to co? :roll:

:lol: Tylko się nie gniewaj :eviltong: Janka mnie to zleciła bo sama nie jeździ już do schroniska, nie ma czasu na razie na to ... a poza tym wiesz pochłania ją fundacja... a co do Ciebie to mówiła że też nie masz czasu :cool3: że masz uczelnie i pracę chyba itd

Posted

za tydzień mnie już tu u ciebie czarnulku nie będzie :shake::shake::shake:
mam nadzieję że ktoś cię wypatrzy - proszę o wstawienie jakieś fotki
dla przypomnienia jak on wygląda!!!!