Saba Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 niedawno wróciłam, a miałam taką nadzieję że zobaczę tu dobre wieści :shake: Quote
bumerang Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witaj Saba - dobrze że jesteś! raz po raz zajrzyj do czarnulka! od środy do 20-tego mnie nie ma i bardzo sie martwię:shake: ale teraz wiem że czarnulek nie zostanie sam!!! Quote
Lucy* Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 szukaj domu... dziś Cię odwiedzę :multi: Quote
epe Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 To i ja też,bo wszystkie włochatki z Sosnowca zasługują szybko na domki!! Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ale tu cicho - gdzie się podziali ??? zapomnieli że trzeba domek znalez dla czrnobiałka!!!!:shake::shake::shake: Quote
Saba Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 bumerang napisał(a):ale tu cicho - gdzie się podziali ??? zapomnieli że trzeba domek znalez dla czrnobiałka!!!!:shake::shake::shake: korzystają z uroków wany (czyt. "w Holandii był tylko prysznic") i słoneczka Quote
GoniaP Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Bez udziału ludzi związanych ze schronem, nowych zdjęć, opisów itd. podnoszenie wątku nic nie da. Już o tym pisałam, ale nikt nie słucha. Quote
bumerang Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Pokaz się śliczny - domek musi ciebie zobaczyć:loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 GoniaP nowe fotki zostały dostarczone no i co z tego? NIc jak było tak jest...nie wszyscy maja czas by codziennie chopdzić do schronu, Lucy ma dużo na głowie stara się jak może. Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A nie pisze? Wydaje mi sie że juz był pisany charakter. Pies jest łagodny, przyjacielski do ludzi i psow, ma tylko jednego wroga psa z sasiedniego boksu, żywiołowy, dobrze znosi zabiegi pielegnacyjne.;) Quote
epe Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Droga/i/ Bumerang! Śledzę wątek tego ślicznego psa /jak również Devilka i Lady w męskim wydaniu/. Na "wątku" przygarnę psa ktoś szuka właśnie howarda lub mix. Nie umiem tam wstawić Waszego cudnego.Jeśli to potraficie to pokażcie go,bo niektóre wstawione tam przez inne dogomaniaczki pieski nie umywają się do niego. Życzę powodzenia w znalezieniu domku,bo on jest jednym z moich ulubieńców. Quote
Saba Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 epe Podaj link do tamtego wontku, albo chociaż jak sie on nazywa bo nie widzę :shake: Quote
bumerang Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czarnuszku - może koniec tygodnia bedzie dla ciebie szczęśliwszy! wreście ktoś wypatrzy cię w tym schronie. Quote
Diana S Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 halbina napisał(a):Pięknota! tylko te kraty... :-( No właśnie te piekielne kraty... on jest piękny... Quote
Saba Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 super że są fotki :multi: ale nie da się go wyprowadzić? gdzie jest ten wątek epe :-( Quote
bumerang Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Epe podała mi ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73697 Quote
Rybka_39 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ale to domek dla BC nie mixa hovka.....:shake: Quote
Recommended Posts