Brzoskwinia Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Gorąco proszę o pomoc ludzi wrażliwych! Zuzia jest kochanym kundelkiem, ma ok. 6 lat, przygarnęłam ją 2 lata temu. Jest nieduża ( 11 kg), zdrowa, śliczna i zadbana, ma piękną lśniącą sierść. Jest wysterylizowana, regularnie odrobaczana i szczepiona. Poważna choroba zmusza mnie do szukania domu dla mojej Zuzi. Jest to dla mnie niezmiernie smutne, ale nieuchronne. Jestem samotną osobą i wyczerpałam wszystkie możliwości wśród znajomych. A czas ma tu duże znaczenie. . Zuzia przyzwyczajona jest do przebywania w mieszkaniu w bloku (cichutka), ale też bardzo lubi spacerować i biegać. Ideałem byłby dla niej dom z działką. Dobrze chodzi na smyczy. Jak niemal każdy niewielki pies czasem nerwowo reaguje na widok dużego psa na ulicy, boi się, wtedy trzeba ją mocniej przytrzymać . Dla ludzi jest łagodna i przyjazna, najczęściej po prostu "przylepa". Bardzo lubi dzieci. W domu śpi na swoim kocyku. Łatwo aklimatyzuje się w nowym otoczeniu i jest bardzo przyjacielska. Idealny pies dla samotnej osoby, ale też z dziećmi lub nawet z innym psem (przebywała okresowo z 2 innymi psami, dobrze sprawdza się w stadzie). Pragnieniem moim jest oddać Zuzię w naprawdę dobre, kochające ręce. Ona na pewno odpłaci wielkim przywiązaniem i da dużo radości. [FONT="]Kontakt: 889 60 20 89 email: babciaela7@gmail.com[/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
Brzoskwinia Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Właśnie nie mogę poradzić sobie technicznie z umieszczeniem zdjęć Zuzi na tym forum, chętnie prześlę zwykłym emailem. Nie wiem po prostu jak to zrobić tutaj.. Quote
Roszpunka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Prześlij mi zdjęcia na ja_roszpunka@wp.pl to je wkleję. I napisz skąd jesteś. Quote
Brzoskwinia Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Przesłałam już zdjęcia, dzięki Ci za chęć pomocy! Mieszkam w Lublinie. Quote
Brzoskwinia Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Udało mi się wstawić 3 zdjęcia na moim profilu - album Zuzia. Quote
agusiazet Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Oto zdjecia Zuzi, ktore dostalam od jej Pani: Quote
Roszpunka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Fotek nie widzę - wstawię ponownie, najwyżej skasuję, jeśli się zdublują. Zuzia jest śliczna :) Quote
Brzoskwinia Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Kochane, dziękuję za pomoc i wsparcie! Quote
mestudio Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Chyba potrzebne będą sensowne ogłoszenia, może pojawi się ktoś zajmujący się ogłoszeniami. Quote
Recommended Posts