sslas Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Witam, mam 5 mies. papillona i właściwie 1 problem... bo komendy moja gwiazda łapie szybko i nie potrzebny nam do tego pomocnik ;) ale! problem mamy z socjalizacją z psami >< bowiem wpierw zaczepiamy, szczekamy, nie boimy się >< podlatujemy i żeby to było jasne NIE CIESZYMY się na innego psa >< a jak pies nawet się inny cieszy to ryk, kwik i skoki na kolana byle nie obwąchał ;/// nie wiem jak sobie z tym poradzić tym bardziej, że młoda kobietka ze mnie >< aktywnie dość spędzam wolny czas i psiaka zabieram prawie wszędzie ze sobą ;/// i w wielu tych miejscach są psy... które chętnie by się pobawiły, ale moja Mała taka niechętna ;/ że aż żal patrzeć jak po raz kolejny wpierw zaczepia >< a potem w długą i wskok na kolana >< kogokolwiek... czy ktoś by mi pomógł z tym? bądź polecił kompetentną osobę? bo jest to lekko uciążliwe... okolice Poznania, Wrocławia, Ostrowa, Kalisza, Kępna, Opola(sama jestem z Ostrzeszowa)... pomóżcie... Quote
Recommended Posts