Matakia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No i jak wyniki? Efra...? My zgodnie z przewidywaniami właśnie rodzimy Quote
Savannah Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Matakia i jak tam LILY urodzila juz cos? Mysle ze Efra wroci pewnie wieczorem, to napisze wyniki. Quote
Matakia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 1 suczkę i duuuży przestój. Nudzi nam się więc zrobiłyśmy bardzo dokładny grooming położnicy ;) Czekamy... Quote
Savannah Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Matakia napisał(a):1 suczkę i duuuży przestój. Nudzi nam się więc zrobiłyśmy bardzo dokładny grooming położnicy ;) Czekamy... w jakim kolorku? choc pewnie sreberko jak rodzice :) Trzymam kciuki, za kolejne pisz jak sie urodzi kolejne :) Quote
PANGEA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Trzymajac kciuki za rodzaca donosze, ze polska dozyca OKAY OLGA Oregon ukonczyla dzis we Lwowie Interchampionat:loveu: :multi: Quote
efra-husky Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No to i husky się pochwalą, bo wróciły z Lwowa ;) Moja córeczka - CAJC i BOB Junior a mama - TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek - CACIB, BOB i II BOG :) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 GRATULACJE!!! dla jednej i drugiej, córeczki nie widziałam ale widziałam mamusie :) jechały z moim chłopczykiem a własciwie to on jechał z nimi, nie na wystawe, tylko do nowego domku :) Quote
efra-husky Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dzidtka widziałam twojego syneczka :) Cudeńko :D Quote
maga18 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 To gratki :klacz: Ale i tak macie :mad: za nie napisanie eska :mad: Quote
efra-husky Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Madzia przepraszam. Marcie padł telefon i sama się z opóźnieniem dowiadywałam o wszystkim ;) a do tego wczoraj nie miałam dostępu do komputerka ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 godzinke temu widziałam się z ekipą wracającą ;) jak już ktoś będzie z katalogiem przy kompie prosze napiszcie mi stawke lhasa apso Quote
efra-husky Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Specjalnie dla ciebie Dzidtka ;) Lhasa Apso PSY - kl. otwarta - AKIS ŚNIEŻNY LEW SUKI - kl. championów - BONA ŚNIEŻNY LEW To cała stawka ;) Quote
anovi Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 PANGEA napisał(a):Trzymajac kciuki za rodzaca donosze, ze polska dozyca OKAY OLGA Oregon ukonczyla dzis we Lwowie Interchampionat:loveu: :multi: Ukończyła, ukończyła i strasznie się cieszymy z tego powodu :multi: :multi: :multi: (jak dziecko wręcz :lol: ) efra-husky napisał(a):No to i husky się pochwalą, bo wróciły z Lwowa ;) Moja córeczka - CAJC i BOB Junior a mama - TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek - CACIB, BOB i II BOG :) OGROMNIE GTATULUJEMY !!! :multi: Obie dziewczynki pięknie się prezentowały :lol: efra-husky napisał(a):Dzidtka widziałam twojego syneczka :) Cudeńko :D Ja też widziałam - śliczny :loveu: :loveu: A teraz grzecznie idziemy odespać podróżne zmęczenie - całkiem niedawno wróciliśmy do domu ... Quote
sh_maniak Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Padam, nigdy wiecej Lwowa, mimo sukcesów :loveu: Quote
Agappe Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 sh_maniak napisał(a):Padam, nigdy wiecej Lwowa, mimo sukcesów :loveu: ojoj a co Cie tak zraziło???? SERDECZNIE GRATULUJE wszystkim zwycięzcom!!!!!!!!!! bardzo prosze o stawke i sędziego AKIT (AKITA-INU) Quote
Agappe Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 efra-husky napisał(a):Agappe żadnych Akit nie było ;) taaa dziki szał ;) dziękuję za informacje Quote
maga18 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 a gołe doopki??? byly jakies? :cool3: po ang. to chinese crested dogs Quote
Zhasmin Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Lwow. Judge - Karel Horak http://www.petsinform.com/forum/viewtopic.php?t=6365&start=100 Quote
Błyskotka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Gratulacje :multi::multi::multi:. Bardzo proszę o stawkę Chow Chow :modla:. Quote
Martyna Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 please opiszcie jak tam trasa :-) ? dlaczego "nigdy wiecej" :D ? czy moge sie usmiechnac o stawke flat coated retrieverow? Quote
maga18 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 przeklejam z zaprzęgowców ;) sh_maniak napisał(a):Gabi ma racje, nigdy wiecej, sedziowanie w ringach trwało do 19:30 koszmar :angryy: , a trasa tragedia tylko 500km a godzin 16 :angryy: Z sukcesów oczywiscie bardzo sie cieszymy :loveu: EFRAAAAAAAAAAAAAAAA :placz: where are you???? :placz: grzywce mi dawaj :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 moje dzieciecie - ALBA ASTRA Elitesse - V1 CAC & CACIB :multi: :multi: :multi: Quote
efra-husky Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Madzia staweczkę ci podam ale dopiero po południu. Wczoraj byłam poza domem a teraz jestem w pracy i zapomniałam katalogu :eviltong: No chyba, że ktoś ma katalog i podrzuci stawki ;) Quote
Recommended Posts