Rafal84 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a rasowy bez rodowodu tez moze sie pojawic ?:D Quote
ola&neo Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ja tez chetnie bym przyjechała z moim neo.tylko że przyjechało by strasznie dużo tych psiaków.można by to zrobić gdzieś w środkowej częsci polski albo zorganizować to w kilku miejscach,w róznych regionach żeby każdemu było wygodnie dojechać :B-fly: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ola&neo napisał(a):ja tez chetnie bym przyjechała z moim neo.tylko że przyjechało by strasznie dużo tych psiaków.można by to zrobić gdzieś w środkowej częsci polski albo zorganizować to w kilku miejscach,w róznych regionach żeby każdemu było wygodnie dojechać :B-fly: Kochana zobacz z jakiego dnia jest ostatnia wypowiedź...:p Nie wiem czy obecnie ktoś planuje jakiś kundelkowy zlot ale ja jestem jak najbardziej ZA:multi: Swoją drogą ciotki co Wy na to, żeby może jednak coś zorganizować w najbliższym czasie? Ogłosić to między kundelko-posiadaczy, ja zajmę się banerkiem (tzn. poproszę kogoś :diabloti:) Każdy włoży w podpis i może będzie nas więcej. Idą ferie to może się nam uda, choć niektórym to się pewnie już kończą no ale jeden dzień każdy wolny znajdzie. Cooo Wy na to cioteczki?? :razz: Quote
basia bonnie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='_ChiQuiTa_'] Swoją drogą ciotki co Wy na to, żeby może jednak coś zorganizować w najbliższym czasie? Ogłosić to między kundelko-posiadaczy, ja zajmę się banerkiem (tzn. poproszę kogoś :diabloti:) Każdy włoży w podpis i może będzie nas więcej. Idą ferie to może się nam uda, choć niektórym to się pewnie już kończą no ale jeden dzień każdy wolny znajdzie. Cooo Wy na to cioteczki?? :razz: Szczerze wątpie,że to wypali. Dużo osób ma w innym terminie ferie, będą narzekania,że ta ma daleko, że temu nie pasuje termin ,że na 1 dzień się nie opłaca itp. IMHO,lepiej po prostu pojechać latem na zlot dogomaniaków:eviltong: gdzie kundelków jest pełno:) no albo zrobić sobie mniejszy spacerek z dogomaniakami z okolic;) Quote
Patusia7426 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no na taki spacerek to ja bym się chętnie zapowiedziała, z trójmiasta ktoś chętny? Quote
Recommended Posts