basia bonnie Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 bo do Katowic chyba mam bliżej:evil_lol: ale jak coś to może być Chorzów;) Quote
sugarr Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 A w tym Chorzowie, to dużo rowerzystów? :D Żaruję oczywiście. A jest tam jakieś pole namiotowe? Chyba, że jakieś domki, przyczepy? Trzeba zacząć coś planować konkretnie, bo nigdy nie dojdzie do zlotu :) Quote
Samturia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jeju... od Spodka do chorzowa jest raptem 15 minut drogi tramwajem... :) ja proponuje Katowice/Chorzów (tam mnie maam puści samemu.... ) Quote
basia bonnie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Madzik13 napisał(a):Ja bym wolała w hotelu:razz: Eeee....po co w hotelu?! nie opłaca się... Quote
Madzik93 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Z tobą Basia to moge spac razem w namiocie:cool3: Quote
diabelkowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ja narazie szukam jakiegos fajnego miejsca na namioty... Quote
basia bonnie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 koło Krakowa ... ee...raczej nie, już lepiej W krakowie Quote
diabelkowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Samturia napisał(a):Diabelkowa a ty skąd jesteś? :) Katowice :DD zlot robimy w Katowicach ludzie tzn w parku najlepiej Chorzowskim Quote
sugarr Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Ja bym już była za tym parkiem Chorzowskim tylko co z noclegiem :D Quote
basia bonnie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :evil_lol: dobra, niech już będzie ten Chorzów :evil_lol: tylko właśnie...nocleg...? Kto jest z Chorzowa i się orientuje coś tam? ;) Quote
tamiczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dlaczego tak daleko :placz: :placz: Ja oczywiście zapraszam do siebie jakby ktoś mógł :p Quote
basia bonnie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dlaczego tak daleko? przecież to blisko :evil_lol: hah, w Chorzowie dużo osob może! :multi: Quote
tamiczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ß@$!@ napisał(a):dlaczego tak daleko? przecież to blisko :evil_lol: hah, w Chorzowie dużo osob może! :multi: Szkoda że tak daleko ode mnie :cool3: Quote
dog_master Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Łeee, a nie chcecie czasem nad piękne polskie morze? ;) Trójmiasto, Sobieszewo...? :razz: Quote
Jotbe Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Dobermania']Nie, nie, nie, w centrum moze;) ...najlepsze miejsce, dobry dojazd z każdego zakątka Polski Quote
basia bonnie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 eee... właśnie Warszawa nie jest najlepsza! Większość osób, która tu pisze może przyjechać do Katowic... albo Krk... :roll: Quote
Anecioreczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ja jestem za Chorzowem..jest Tam wielki Park i kupe miejsc takich gdzie można bez strachu puścić Psy.i Nikogo sie nie spotka :razz: a z noclegiem to Niewiem,w Chorzowie to bodajże jets jakies pole namiotowe:P Quote
sugarr Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Anecioreczek napisał(a):ja jestem za Chorzowem..jest Tam wielki Park i kupe miejsc takich gdzie można bez strachu puścić Psy.i Nikogo sie nie spotka :razz: a z noclegiem to Niewiem,w Chorzowie to bodajże jets jakies pole namiotowe:P Znaczy piszesz się? :multi: :multi: Quote
basia bonnie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kto jest chętny, niech napisze: Ja jestem chętny na... (tu wpiszcie miejscowość) ;) Ja jestem chętna na Kraków/Katowice/Chorzów ;) Quote
diabelkowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 moze wybierzmy jedno miejsce w tym ja jestem chetna na... Ja jestem chetna na park chorzowski Quote
Recommended Posts