sugarr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Co powiecie na oficjalny zjazd kundelkow, mixow, mieszancow, koktajlerow, wielorasowcow? :cool3: To tylko taki wstepny pomysl, ale mozna by to jakos zorganizowac :D Taki dzien kundelka :eviltong: Quote
sugarr Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 To ja podnosze, bo troche nas malo :lol: :D Quote
Tilia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja też jestem za, jeśli przymkniecie oko na te "papierowe" ;) będą udawać najprawdziwsze mixy! pozdrawiam KArolina, Szare i Szczora ("nierasowe mixy") oraz Guapa - najprawdziwszy kundelek rasy miejskowiejskiej :D Quote
Piasia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A co powiedzieli byście na prawie rasowego doga :D hehe i gdzie ten zjazd?? Quote
sugarr Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 No wlasnie nawet o tym nie myslalam :D Najpierw chcialam zebrac ludzi, potem wspolnie wybralibysmy jakies fajne miejsce :) Ale jest jeszcze czas, bo raczej trzeba poczekac az bedzie lepsza pogoda ;) A mysle nikt nic nie bedzie mial przeciwko kilku bardziej lub mniej rasowym psiakom :) Ale oczywiscie chodzi glownie o mieszance, bo zlot dogomaniakow z wszystkimi psami rasowymi i nie jest w wakacje, jezeli ktos jeszcze o nim nie czytal to polecam poszukac i oczywiscie przyjezdzac! ;) Quote
kesslee Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Strasznie fajny pomysl :) Gdyby tylko moj Atos nie bał się tak potwornie wielu psów (trauma poschroniskowa) na pewno byśmy dołączyli :) Quote
basia bonnie Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Fajny by był taki właśnie specjalnie dla kundelków!! :multi: Jestem ZA! Tylko gdzie i kiedy... może lepiej gdzieś na południu :eviltong: Quote
sugarr Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ja jestem za poludniem jak najbardziej, ale jak juz zbierze sie wieeecej ludzi, to moze jakies glosowanie? :D Chcialabym zeby to byl taki zjazd z prawdziwego zdazenia i zeby z daleka juz bylo widac stado wesolych kundli :) I oczywiscie wesolych wlascicieli :) Quote
Koma Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A żeby wszystkim było równie blisko- proponuję Łódź :cool1: Quote
sugarr Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Trochę mi się zapomniało o tym temacie :D Chętni dalej są? Może ustalmy coś konkretnie? Jakie terminy by pasowały?? :D Quote
basia bonnie Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Może... a może to zrobić tak, żeby: np. raz zrobić np. w Krakowie czy Katowicach, na południu raz w Warszawie w centrum Polski a raz nad morzem gdzieś?:roll: Ja mogę do Krakowa lub Katowic, ale raczej do Krakowa przyjechać ;) a data...hm... no...może we wakacje?:roll: chyba, że w jakąś niedzielę czy sobotę :p Quote
Agnisia =) Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja jestem za południem. I proponuje zmienić temat wątku, tak żeby więcej ludzi tu zajżało, czyli napisać czego konkrenie wątek dotyczy ;) Quote
basia bonnie Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Agnisia, to może w Żywcu jeszcze? :evil_lol: P.S. Masz może gg? Chciałbym z Tobą pogadać na chwilkę:roll: jak coś to napisz na 3413955 lub napisz tu swoje gg:roll: Quote
Agnisia =) Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 O! W Żywcu to jest świetny pomysł ;) Gdzieś koło browaru znajdziemy kwaterę :p moje gg 2014153 Quote
basia bonnie Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To jak..Katowice czy Kraków? :cool3: może tu i tu:evil_lol: piszcie! :multi: Quote
sugarr Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Ważne jeszcze jest to czy chodzi nam o zlot jedno czy kilku dniowy! Jeżeli będzie tylko jednodniowy i zrobimy go, np. w różnych miejscach co tydzień to prawda jest taka, że na zlot w Krakowie przyjadą tylko Krakusy (i okolice) itd. Może wartoby pomyśleć o takim na cały weekend, z noclegiem? :D Robi się ciepło, np. pod namiot? Wtedy bardziej "opłaci się" pokonywać kilometry :D Quote
diabelkowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Katowice !! ;]]]] albo jak juz to lepiej park Chorzowski ;))) Quote
Madzik93 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 diabelkowa napisał(a):Katowice !! ;]]]] albo jak juz to lepiej park Chorzowski ;))) Ile głosów za Katowicami, w Chrzowie tez fajnie i nawet miałabym blizej :razz:. Wolalabym jednak kilku dniowy zlot. Quote
basia bonnie Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ee...jak już coś to Katowice, nie Chorzów... a Kraków? :cool3: Quote
Recommended Posts