Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co powiecie na oficjalny zjazd kundelkow, mixow, mieszancow, koktajlerow, wielorasowcow? :cool3:
To tylko taki wstepny pomysl, ale mozna by to jakos zorganizowac :D Taki dzien kundelka :eviltong:

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też jestem za, jeśli przymkniecie oko na te "papierowe" ;) będą udawać najprawdziwsze mixy!
pozdrawiam
KArolina, Szare i Szczora ("nierasowe mixy") oraz Guapa - najprawdziwszy kundelek rasy miejskowiejskiej :D

Posted

No wlasnie nawet o tym nie myslalam :D Najpierw chcialam zebrac ludzi, potem wspolnie wybralibysmy jakies fajne miejsce :)
Ale jest jeszcze czas, bo raczej trzeba poczekac az bedzie lepsza pogoda ;)

A mysle nikt nic nie bedzie mial przeciwko kilku bardziej lub mniej rasowym psiakom :)
Ale oczywiscie chodzi glownie o mieszance, bo zlot dogomaniakow z wszystkimi psami rasowymi i nie jest w wakacje, jezeli ktos jeszcze o nim nie czytal to polecam poszukac i oczywiscie przyjezdzac! ;)

Posted

Ja jestem za poludniem jak najbardziej, ale jak juz zbierze sie wieeecej ludzi, to moze jakies glosowanie? :D Chcialabym zeby to byl taki zjazd z prawdziwego zdazenia i zeby z daleka juz bylo widac stado wesolych kundli :)
I oczywiscie wesolych wlascicieli :)

• 4 weeks later...
Posted

Może... a może to zrobić tak, żeby:
np. raz zrobić np. w Krakowie czy Katowicach, na południu
raz w Warszawie w centrum Polski
a raz nad morzem gdzieś?:roll:

Ja mogę do Krakowa lub Katowic, ale raczej do Krakowa przyjechać ;)
a data...hm... no...może we wakacje?:roll: chyba, że w jakąś niedzielę czy sobotę :p

Posted

Ważne jeszcze jest to czy chodzi nam o zlot jedno czy kilku dniowy!
Jeżeli będzie tylko jednodniowy i zrobimy go, np. w różnych miejscach co tydzień to prawda jest taka, że na zlot w Krakowie przyjadą tylko Krakusy (i okolice) itd.
Może wartoby pomyśleć o takim na cały weekend, z noclegiem? :D Robi się ciepło, np. pod namiot? Wtedy bardziej "opłaci się" pokonywać kilometry :D

Posted

diabelkowa napisał(a):
Katowice !! ;]]]] albo jak juz to lepiej park Chorzowski ;)))

Ile głosów za Katowicami, w Chrzowie tez fajnie i nawet miałabym blizej :razz:. Wolalabym jednak kilku dniowy zlot.