Sylwia&westie Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Kochani !! Witam Was bardzo serdecznie !! wiem wiem długo mnie nie było :shake: ale tak jakos wyszło.... mam nadzieje ze wybaczycie i powolutko postaram sie odrobic moja nieobecność na dgm ;) no wiec u nas wszystko ok :) nowych zdjec urwiska niestety nie mam bo chłopak troszkę sobie zarosnął i niezbyt ładnie wyglada :p ale juz zaniedługo do fryzjera wiec znowu bedzie ładnym westikiem :loveu: mozecie sobie zza to poogladac fotki z wakacji pod tym adresem : !!!FOTKI!!! [SIZE=2]mam nadzieje ze zaniedługo uda mi sie porobic jakies foteczki wiec szybko je wstawie :) narazie koncze i pozdrawiam wszystkich !!!!!! Quote
ewelinka_m Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Sylwia wreszcie jesteś :loveu: już nie wiedziałam, gdzie składać życzenia urodzinowe bo dawno Cię tu nie było (dlatego na westcoonowie sa :cool3:) ale również tutaj życzymy ze Spaikim: wszystkiego co najlepsze, pociechy z białasa, zdrówka, szczęścia spełnienia marzeń, sukcesów z Urwichem :cool3: i powodzenia w szkole :loveu: sto lat! pozdrawiamy ewelinka&spaikus :*:* Quote
Sylwia&westie Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 dziekuję Ci ewelinko za zyczonka :loveu: pozdrawiaam !! sylwia&urwis Quote
Sylwia&westie Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Witam Wszystkich :D pojawilismy sie na dogo a wy tu nic nie piszecie :eviltong: mam dla was piękne zdjęcie Urwiska :lol: hehe sami zobaczcie : Urwis w mundurku szkolnym :evil_lol::razz: Quote
ewelinka_m Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Urwis w wersji szkolnej jest super :lol: więcej fotek :diabloti: Quote
Bewarka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 O wreszcie jesteś...:D mundurek bombowy jak i model :) Quote
Sylwia&westie Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Justys95 napisał(a):mundurek bombowy tego bym o nim nie powiedziała :D:D :placz: Quote
BlackSheWolf Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hihi Urwisek :D jak ja go dawno nie widziałam :D tzn jego fotek :D słodko wygląda ;) pozdrawiam :D Quote
basia bonnie Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 wreszcie jesteś :multi: szkoda, że nie udalo się nam spotkać w Ustroniu... :( ale cóż , za rok też jest wystawa! :) "fajny" mundurek... :evil_lol: Quote
Olusia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Urwisek świetnie wygląda w mundurku :loveu::lol: Quote
Sylwia&westie Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Witam wszystkich !! :)) u nas dzisiaj nic ciekaawego wiec nie mam zbytnio co opowiadac :cool3: hehehe u Urwiska dobrze spi sobie całe dni ten to ma dobrze :D zaniedlugo postaram sie porobic mu foteczki to wstawie :) narazie tyle koncze papa ;* Quote
Bzikowa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć :loveu: Czekamy na białaskowe foty ! Quote
ewelinka_m Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Sylwuś gdzie jesteście ze zdjęciami? :cool3: Quote
Sylwia&westie Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 foteczki beda jak dostane sie na swojego kompa :roll: bo tu nie mam zadnych :( Mam nadzieje ze wybaczycie :cool3: pozdrawiamy !! Quote
diabelkowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 czesc ;] wybaczymy jak bedzie ich duzo :evil_lol: Quote
Ania :) Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ale ja syzbka jestem :shake: Urwisek mój kochany ma tak dawno galerie, a ja teraz dopiero ją znalazłam :shake: Ale ważne, że jestem no nie ? :evil_lol: Uriwsek jest przeeeeeeeśliczny :loveu::loveu::loveu: Czdkam z niecierpliwością na fotki :cool3: Quote
Recommended Posts