Sylwia&westie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Chciałabym Wam pokazać mojego psiaczka :) Urwis :diabloti: bo tak ma na imię (zostało mu po rodowodowym imieniu HAPPY URWIS:razz: ) jest powiedzmy jeszcze szczeniaczkiem ;) Urwodził się 26 kwiatnia 2006 (za niedlugo staruszek będzie miał juz roczek :crazyeye::eviltong:) w hodowli Urwiska Szkocji. Jest rozbrykanym i rozpuszczonym psiaczkiem. Nie słucha na spacerkach (gdy jest spuszczony ze smyczy), ale i tak jest najlepszym psiakiem pod słoncem. Nie wyobrażam sobie, aby teraz nie miec psa w domku ;) Mogę powiedzieć, że oprócz tego, że nie słucha na spacerkach to jest bardzo pojętny i szybko się uczy różnych komend :) Dlatego też dużo ich już umie np.: siad, waruj, dawac łapkę, dawać piątkę, piruecik, prosic jak świstak:lol: a najlepszą i najśmieszniejszą komendą jaką on wykonuje to zdech pies :razz: (nakręce filmik i wam pokaże :loveu:) To tyle :) aaa Urwisek posiada własną stronke internetową na która bardzo zapraszam www.urwis.yoyo.pl Teraz wstawię kilka fotek :) Taki byłem malutki : [SIZE=2] -Nasz przyjaciel Puszuś- królik [SIZE=4]I bardziej teraźniejsze : [SIZE=2]-Ćwiczenie pozycji wystawowej -Urwis i jego chryzantemka -Urwis prosi o wpisy :PP Więcej zdjęć zaniedługo ;) Quote
Korenia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witamy ślicznego Urwiska! Prosimy o więcej zdjęć ! Pierwszy post w galerii :razz: :multi: Quote
Sylwia&westie Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Kilka innych fot: [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=4]Miłego oglądania :razz: [SIZE=2] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witaj kochana ;) Obiecałam więc jestem ;) Foteczki piękne :D Muszę teraz wassdodać do ulubionych ;) Quote
Bewarka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 o jej ile fot :loveu: piękny piesek :p tu po strzyzeniu, tak? Quote
basia bonnie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 OOoo! Jakie cudeńko! :loveu::loveu: I fotki są super jakości! Robiłaś je cyfrówką?? Super jakość :loveu: Quote
Bewarka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 no raczej cyfrówką :mad: (:evil_lol:) Quote
Sylwia&westie Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 justys95 napisał(a):o jej ile fot :loveu: piękny piesek :p tu po strzyzeniu, tak? Raczej po trymowanku ;) wkoncu to terrier ;) ß@$!@ napisał(a):OOoo! Jakie cudeńko! :loveu::loveu: I fotki są super jakości! Robiłaś je cyfrówką?? Super jakość :loveu: tak cyfrówką :) Nie aż tak dobrą ale bardzo podręczną mały rozmiarek aparatku ;) A model to: Panasonic DMC-LS1 :razz: Ale przyznam że fotki wychodzą super !! justys95 napisał(a):no raczej cyfrówką :mad: (:evil_lol:) No raczej :) Za tydzień jadę na trymowanko :) wiec będą fotki ;) chyba ze chcecie jakies ze szczenięcych lat Urwiska :razz: Quote
Bewarka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Raczej po trymowanku ;-) wkoncu to terrier ;-) a a a...no już rozumiem :) ale to prawie to samo...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Czesc Sylwia :multi: Śliczny ten Twój Urwisek :loveu: , bardzo podobaja mi sie Westusie, nawet sie nad takim zastanawiałam, ale jednak zostałam przy moim odiwecznym arzeniu no i teraz jest Oskarcio :loveu: Zdjecia chetnie obejrze te ze szczenieceg wieku, jak był taki malusi, słodziusi :loveu: Quote
nathaniel Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć Sylwia. Ile on ma w kłebie? :) Fajny jest, taki bialutki :eviltong: O będziecie na wystawie w Katowicach...szkoda, że w piątek... Quote
Sylwia&westie Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='nathaniel']Cześć Sylwia. Ile on ma w kłebie? :) Fajny jest, taki bialutki :eviltong: O będziecie na wystawie w Katowicach...szkoda, że w piątek... W kłebie hmmmm muszę zmierzyc i napisać a co ? :razz: No w piątek są terrierki a ty w który dzień będziesz ?? [quote name='Daga_i_Oskar'] Zdjecia chetnie obejrze te ze szczenieceg wieku, jak był taki malusi, słodziusi :loveu: Ale to juz jutro bo dziś nie mam już siły :lol: Quote
Sylwia&westie Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 aha szkoda :) bo by było spotkanko :razz: ale moze następnym razem zobaczymy ;) Quote
nathaniel Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pytam się dlatego , że jestem ciekawa jak duży jest ;) Quote
Sylwia&westie Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 nathaniel napisał(a):Pytam się dlatego , że jestem ciekawa jak duży jest ;) aaaa narazie ci go nie zmierzę bo mały ma popołudniowe spanko :cool3: i spi nawet muzyka głośno puszczona go nie rusza :razz: Pozdrawiam Sylwia&Spiący Urwis :razz::razz: Quote
Jupi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 sliczny westik:loveu: bardzo ładne zdjęcie:p Pozdrawiam Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 cześć Sylwuś :loveu:. Musiałam dodać cię do ulubionych bo mi giniesz w subskrybcjiach :razz:. Quote
Sylwia&westie Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Witaj Kamcia !! a jak sie dodaje do znajomych :razz: i oczywiście dziękuję za dodanie ! ;):cool3: Quote
Sylwia&westie Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Witam kochani z rana ;D daję wam kilka nowych (ale starych ) fot Urwiska !! :) KIEDYŚ : DZIŚ: Niezła różnica no nie ??:D Pozdrawiamy !! :* Quote
Bewarka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O jejku :loveu: jaki słodki :p a jak wyrusł :) Quote
Sylwia&westie Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 wyrósl strasznie szybko !! a najgorsze jest to że ja bym chciała znowu takiego małego szczeniaka :lol::loveu: taka kulka byl :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Witam kochani z rana ;D daję wam kilka nowych (ale starych ) fot Urwiska !! :) KIEDYŚ : DZIŚ: Niezła różnica no nie ??:D Pozdrawiamy !! :* słodkosci :loveu: :loveu: pokażecie sie na miedzyanrodowce w Katowicach? :razz: Quote
Recommended Posts