Jump to content
Dogomania

Galeria Urwiska :) Zapraszamy ! !!!FOTKI!!!

Recommended Posts

Posted

Chciałabym Wam pokazać mojego psiaczka :) Urwis :diabloti: bo tak ma na imię (zostało mu po rodowodowym imieniu HAPPY URWIS:razz: ) jest powiedzmy jeszcze szczeniaczkiem ;) Urwodził się 26 kwiatnia 2006 (za niedlugo staruszek będzie miał juz roczek :crazyeye::eviltong:) w hodowli Urwiska Szkocji. Jest rozbrykanym i rozpuszczonym psiaczkiem. Nie słucha na spacerkach (gdy jest spuszczony ze smyczy), ale i tak jest najlepszym psiakiem pod słoncem. Nie wyobrażam sobie, aby teraz nie miec psa w domku ;) Mogę powiedzieć, że oprócz tego, że nie słucha na spacerkach to jest bardzo pojętny i szybko się uczy różnych komend :) Dlatego też dużo ich już umie np.: siad, waruj, dawac łapkę, dawać piątkę, piruecik, prosic jak świstak:lol: a najlepszą i najśmieszniejszą komendą jaką on wykonuje to zdech pies :razz: (nakręce filmik i wam pokaże :loveu:) To tyle :) aaa Urwisek posiada własną stronke internetową na która bardzo zapraszam www.urwis.yoyo.pl
Teraz wstawię kilka fotek :)
Taki byłem malutki :
[SIZE=2]

-Nasz przyjaciel Puszuś- królik

[SIZE=4]I bardziej teraźniejsze :

[SIZE=2]-Ćwiczenie pozycji wystawowej

-Urwis i jego chryzantemka

-Urwis prosi o wpisy :PP
Więcej zdjęć zaniedługo ;)

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj kochana ;) Obiecałam więc jestem ;) Foteczki piękne :D
Muszę teraz wassdodać do ulubionych ;)

Posted

justys95 napisał(a):
o jej ile fot :loveu: piękny piesek :p tu po strzyzeniu, tak?

Raczej po trymowanku ;) wkoncu to terrier ;)
ß@$!@ napisał(a):
OOoo! Jakie cudeńko! :loveu::loveu: I fotki są super jakości! Robiłaś je cyfrówką?? Super jakość :loveu:

tak cyfrówką :) Nie aż tak dobrą ale bardzo podręczną mały rozmiarek aparatku ;) A model to: Panasonic DMC-LS1 :razz: Ale przyznam że fotki wychodzą super !!
justys95 napisał(a):
no raczej cyfrówką :mad: (:evil_lol:)

No raczej :)

Za tydzień jadę na trymowanko :) wiec będą fotki ;) chyba ze chcecie jakies ze szczenięcych lat Urwiska :razz:

Posted

Czesc Sylwia :multi:

Śliczny ten Twój Urwisek :loveu: , bardzo podobaja mi sie Westusie, nawet sie nad takim zastanawiałam, ale jednak zostałam przy moim odiwecznym arzeniu no i teraz jest Oskarcio :loveu:

Zdjecia chetnie obejrze te ze szczenieceg wieku, jak był taki malusi, słodziusi :loveu:

Posted

[quote name='nathaniel']Cześć Sylwia.

Ile on ma w kłebie? :)

Fajny jest, taki bialutki :eviltong:

O będziecie na wystawie w Katowicach...szkoda, że w piątek...
W kłebie hmmmm muszę zmierzyc i napisać a co ? :razz: No w piątek są terrierki a ty w który dzień będziesz ??
[quote name='Daga_i_Oskar']
Zdjecia chetnie obejrze te ze szczenieceg wieku, jak był taki malusi, słodziusi :loveu:
Ale to juz jutro bo dziś nie mam już siły :lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Pytam się dlatego , że jestem ciekawa jak duży jest ;)

aaaa narazie ci go nie zmierzę bo mały ma popołudniowe spanko :cool3: i spi nawet muzyka głośno puszczona go nie rusza :razz:
Pozdrawiam Sylwia&Spiący Urwis :razz::razz:

Guest Kamcia_14
Posted

cześć Sylwuś :loveu:. Musiałam dodać cię do ulubionych bo mi giniesz w subskrybcjiach :razz:.

Posted

[quote name='Sylwia&westie']

Witam kochani z rana ;D daję wam kilka nowych (ale starych ) fot Urwiska !! :)

KIEDYŚ :

DZIŚ:

Niezła różnica no nie ??:D

Pozdrawiamy !! :*

słodkosci :loveu: :loveu:

pokażecie sie na miedzyanrodowce w Katowicach? :razz: