Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze, moj sie nie chce bawic w ciagu dnia

tak do 14 to nie mam mowy wraca ze spaceru i juz w kime

a co do wyczuwania roznych zlych rzeczy to on jest chyba zamalutki ma 6 miesiecy

a btw: kawy to wytaje mi sie, ze lyzeczka nie zaszkodzi :)

pzdr e&a

Posted

Ja już też mam dość szczekania sama nie wiem na co wystarczy że coś zaburczy w kaloryferze i juz emi szczeka pół godziny.

A rano mała też bardzo nie chce wstawać i muszę ją wyciągać na siłe a ona się chowa ciągle chociaż i tak wie że nie ma wyjścia i musi wyjśc

Posted

Z kawa zrobisz jak zechcesz :roll:

Natomiast, to wyczuwanie niebezpieczenstwa, w jego wieku nie musi byc to niebezpieczenstwo, to moze byc cos co jest dla niego nowe dzwiek, ruch i nie koniecznie chodzi o zabawe.

Teraz to on chce zebys sie nim opiekowala i bronila, za jakies poltora roku, role sie odwroca :wink:

Posted

Moja tez 5.04, dokladnie 11 lat :) .

Jast najpiekniejsza sunia z miotu, jak ksiazka pisze :wink: , ale od poczatku: serce, teraz watroba, nerki, jelito grube w tym malym psiaku ujawnily sie wszystkie, obciazenia genetyczna rasy, zdawalam sobie z tego sprawe i nie zaluje tego, ze ja wybralam!

Mysle ze w innych rekach suni by juz nie bylo.

Bardzo kocham tego malego psa o WIELKIM sercu, dla ludzi i zwierzat.

Zrobie wszystko zeby nie cierpiala, ona mi ufa i poddaje sie wszystkim zabiegom, az lekarze nie moga sie nadziwic.

Posted

To są prawie rówieśnicy , bo Jeep 14.04 skończy 11. Odpukać jest zdrowy i ma tyle energii jakby miał co najmniej 10 lat mniej. No i też pręgus. Możesz zobaczyć jego zdjęcia w galerii na stronie Pumy. Życzę dużo zdrówka dla suni.

Posted

No, nie wyglada na swoje 11 lat, tez jej sie zdarza mimo wszystko pobrykac :wink: , pare osob z tego forum ja zna to wiedza, jaka to slodycz :) .

Dzieki za zyczenia, powiedzialam jej ze inne fajne Bullki sie o nia martwia :wink: .

Macie Wszyscy duze lizniecie w podziece :roll: