Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani nie dzwoniła drugi raz.
Tajdze zrobił sie jakiś wysięk koło szewka ale już jest po wizycie u weta i wszystko gra, pięknie zniknęło świństwo. Tajga oczywiście kochana i bardzo grzeczna, no ale to wyjątkowy pies :)

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Martwię się,ze ona nie znajdzie domu i będzie tylko zajmowac kojec :(

Ale Tajga jest w domu nie w kojcu....
Poza tym już rycze bo Pani własnie jedzie na wizyte do Tajgi.
Życie jest do dupy i w ogóle, taki pies trafia sie raz na milion a ja nie moge jej zatrzymać, paranoja jakaś...zła jestem na cały świat teraz...

Posted

Ryczę i ryczę ale wiem ze to najlepsze co mogło się stać :) Państwo cudowni, no tacy naprawdę zakochani w psiakach, wiadomo że się cieszę, ale z czysto egoistycznych pobudek jestem niezadowolona i strasznie zazdroszczę im takiego fantastycznego psa. Czekam na wieści jak minęła podróż. No w końcu kiedyś przestanę ryczeć no nie?

Posted

Lalunia już w domku:) Zjadła pomidorka , marchewka jest bleeee, chodzi za wszystkimi jak cień, nawet kot jej nie ofukał. Martwiłam sie o schody ale brykneła bez problemu, dzielna dziewczynka. Tęsknie ale wiem ze będzie bardzo szczęsliwa, oby jak najdłuzej.

Posted

tanitka napisał(a):
super wiadomość :) Tajga warszawianką, wow! ;)

z bazarku który się jutro kończy będzie troszkę pieniądza, jak mogę je przekazać na rachunki za Tajgę?

Tajgi rachunki sa uregulowane, dopytam schronisko, ja mam jeszcze dla Tajgi rezerwę od Ani więc jak zabraknie to dopłace bez problemu, myślę że jeżeli bazarkowicze nie bedą mieli nic przeciwko temu (a nie sądzę żeby mieli :)) to pieniązki przekaż na innego wyżełka.

Posted

stonka1125 napisał(a):
Ryczę i ryczę ale wiem ze to najlepsze co mogło się stać :) Państwo cudowni, no tacy naprawdę zakochani w psiakach, wiadomo że się cieszę, ale z czysto egoistycznych pobudek jestem niezadowolona i strasznie zazdroszczę im takiego fantastycznego psa. Czekam na wieści jak minęła podróż. No w końcu kiedyś przestanę ryczeć no nie?

nA PEWNO PRZESTANIESZ JAK WEXMIESZ KOLEJNEGO PSIAKA ABY MU POMÓC;):lol::loveu:

Posted

wspominaj z radością wspólne chwile i myśl o tym że ma wspaniały dom
poza tym jeśli masz dużo psiaków to rozmawiaj z nimi mów o Tajdze o tym co czujesz pomogą Ci wierzę w to :-)

*
[FONT=Lucida Grande]A ja się przywitam w słoneczny piątkowy dzień[/FONT]
[FONT=Lucida Grande]Niech to będzie radosny dzień [/FONT]
[FONT=Lucida Grande]A wszelkie smutki odejdą w cień [/FONT]:loveu: