stonka1125 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Pani nie dzwoniła drugi raz. Tajdze zrobił sie jakiś wysięk koło szewka ale już jest po wizycie u weta i wszystko gra, pięknie zniknęło świństwo. Tajga oczywiście kochana i bardzo grzeczna, no ale to wyjątkowy pies :) Quote
brazowa1 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Martwię się,ze ona nie znajdzie domu i będzie tylko zajmowac kojec :( Quote
stonka1125 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 brazowa1 napisał(a):Martwię się,ze ona nie znajdzie domu i będzie tylko zajmowac kojec :( Ale Tajga jest w domu nie w kojcu.... Poza tym już rycze bo Pani własnie jedzie na wizyte do Tajgi. Życie jest do dupy i w ogóle, taki pies trafia sie raz na milion a ja nie moge jej zatrzymać, paranoja jakaś...zła jestem na cały świat teraz... Quote
tanitka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 no i pojechała tahga do nowegod omu do W-wy :) Stonko, nie płacz, kolejne starsze wyzełki są w potrzebie, a każdy kochany i cudowny :) Quote
stonka1125 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Ryczę i ryczę ale wiem ze to najlepsze co mogło się stać :) Państwo cudowni, no tacy naprawdę zakochani w psiakach, wiadomo że się cieszę, ale z czysto egoistycznych pobudek jestem niezadowolona i strasznie zazdroszczę im takiego fantastycznego psa. Czekam na wieści jak minęła podróż. No w końcu kiedyś przestanę ryczeć no nie? Quote
tanitka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 pewnie, ze przestaniesz, a przeciez poszła w dobre ręce i będa o nią dbać i ją kochać :) Quote
stonka1125 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Lalunia już w domku:) Zjadła pomidorka , marchewka jest bleeee, chodzi za wszystkimi jak cień, nawet kot jej nie ofukał. Martwiłam sie o schody ale brykneła bez problemu, dzielna dziewczynka. Tęsknie ale wiem ze będzie bardzo szczęsliwa, oby jak najdłuzej. Quote
tanitka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 super wiadomość :) Tajga warszawianką, wow! ;) z bazarku który się jutro kończy będzie troszkę pieniądza, jak mogę je przekazać na rachunki za Tajgę? Quote
stonka1125 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 tanitka napisał(a):super wiadomość :) Tajga warszawianką, wow! ;) z bazarku który się jutro kończy będzie troszkę pieniądza, jak mogę je przekazać na rachunki za Tajgę? Tajgi rachunki sa uregulowane, dopytam schronisko, ja mam jeszcze dla Tajgi rezerwę od Ani więc jak zabraknie to dopłace bez problemu, myślę że jeżeli bazarkowicze nie bedą mieli nic przeciwko temu (a nie sądzę żeby mieli :)) to pieniązki przekaż na innego wyżełka. Quote
brazowa1 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nie ma co płakac Stonko,tu sie cieszyc trzeba. A ze przyroda prózni nie lubi,to wiesz.... :) Quote
agniecha82x Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Anka to może tak czas jednak już zmienić ten tytuł wątku??! bo straszy :D Quote
Iljova Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 stonka1125 napisał(a):Ryczę i ryczę ale wiem ze to najlepsze co mogło się stać :) Państwo cudowni, no tacy naprawdę zakochani w psiakach, wiadomo że się cieszę, ale z czysto egoistycznych pobudek jestem niezadowolona i strasznie zazdroszczę im takiego fantastycznego psa. Czekam na wieści jak minęła podróż. No w końcu kiedyś przestanę ryczeć no nie? nA PEWNO PRZESTANIESZ JAK WEXMIESZ KOLEJNEGO PSIAKA ABY MU POMÓC;):lol::loveu: Quote
stonka1125 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Iljova u nas masa psiaków, ale Tajga była wyjątkowa. Strasznie żałuje ze nie ma jej z nami... Quote
Iljova Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 wspominaj z radością wspólne chwile i myśl o tym że ma wspaniały dom poza tym jeśli masz dużo psiaków to rozmawiaj z nimi mów o Tajdze o tym co czujesz pomogą Ci wierzę w to :-) * [FONT=Lucida Grande]A ja się przywitam w słoneczny piątkowy dzień[/FONT] [FONT=Lucida Grande]Niech to będzie radosny dzień [/FONT] [FONT=Lucida Grande]A wszelkie smutki odejdą w cień [/FONT]:loveu: Quote
Recommended Posts