Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wybudzila sie po operacji
zostaje w szpitaliku przy klinice do jutra , lub do piatku- w zaleznosci jak sie bedzie czula
usunieto druga listwe, guz na plecach
oraz wykonano kastracje
twarda babka z niej

Posted

Twarda, twarda ale troszkę sie źle działo w trakcie operacji, serduszko jednak już nie takie. Dlatego została na obserwacji, nawet dobrze bo jakby miało się coś dziać w nocy to nawet nie miałabym jak jechać do weta bo tż na nocce.

Posted

Pewnie znowu wygląda jak Frankenstein. Uzupełniłam wydatki na początku wątku i wkleiłam poprzednia fakturę. Myślę że spokojnie starczy na druga operację, poza tym Tajga ma opiekunów wirtualnych i cały czas wpływają jakieś kwoty na konto schroniska. Nie jestem w stanie tego śledzic na bieżąco. :/. Kosztów wczorajszej operacji jeszcze nie znam, spodziewam się jednak że będą wyższe niż pierwszej operacji. Wszystko będe wiedziała po piętnastej, wtedy mam dzwonić i mam nadzieje że wtedy będzie można po nią jechać.

Posted

Tajga obolala, popiskuje, nie moze sobie miejsca znalezc
interesuje sie ranami, wiec musi byc w kolnierzu , ktory tez ja wkurza
Ania sprobuje jej wykombinowac jakis kubraczek z plotna, zeby jak jest na oku miala wiecej swobody
ale apetycik dopisuje
dzis odebralam poprzez kierowce od Tatiany karme
w przyszlym tygodniu sprobuje przekazac ja dalej dla wyzelki do bdt u Ani

Posted

tanitka napisał(a):
to szkoda, ze nie wiedzialam, bo ja mam taki kubraczek posterylkowy do zagospodarowania :(. Mogę go wysłac priorytetem ale w poniedziałek dopiero

Chetnie przyjmiemy, przez weekend jakos sie przemęczymy ale 14 dni to straasznie długo, odeslę potem czyściutki a czułabym sie pewniej gdyby była w kubraczku, na razie jej skombinuje coś ze starej poszewki ale to nigdy nie zabezpiecza tak jak powinno :/ Poprzednim szwem się w ogóle nie interesowała.
Boli ja brzucho i jest smutna, co nie przeszkadza jej z dawną zawzietościa żebrać przy stole :)

Posted

Strasznie się z niej futro sypie, masakra, wyczesywałam ja furminatorem więc trochę go straciła i gładka się zrobiła :) Jeszcze jak się zagoi to czeka ja kąpiel bo jest brudasem :)

Posted

stonka1125 napisał(a):
Strasznie się z niej futro sypie, masakra, wyczesywałam ja furminatorem więc trochę go straciła i gładka się zrobiła :) Jeszcze jak się zagoi to czeka ja kąpiel bo jest brudasem :)

z najnowszej douki- czyli wiadomosci nauczajacych- szorstkie mozna trymowac;) zapodalas jej gladz ze HEJ

Posted

Przyjechało dzisiaj 9 kg jedzonka dla Tajuszki od Tanitki i kubraczki tez już są :) Bardzo była nieszczęśliwa na początku ale szybko sie oswoiła, zdecydowanie wygodniejsze to na naszym metrażu niż kołnierz, dziękujemy!!!!!