Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja wyżlica miała usuwaną jedną listwę w sierpniu zeszłego roku. akurat nastała tropikalna pogoda i rana tak sie paprała, ze do dziś mam gęsia skórkę jak sobie przypomnę. Dobrze ze teraz jest w miarę chłodno :)

Posted

Mieliśmy dzisiaj gościa :) Ati przywiozła tyle prezentów że hej :) Dziękujemy bardzo wyżełkowym aniołom :) Potem wstawię fotki bo teraz ide nadrabiać wysiadywanie na kawie z Ati. Miło było jak zwykle :):):)
Przedwczoraj tez przyszłą paczka dla Tajgi od Ewy z fb. Tez wstawie fotkę .
Tajga zabezpieczona na ohohoho a może i dłużej :)

Posted

Paczka od Ewy z fb

i cuda niewidy dostarczone przez Ati
piłeczki obslinione i obmemłane :) jak widac ulubione

puchy (to nie wszystkie ale stały wysoko i juz ich nie ściągałam, jest drugi rząd)

suche jedzonko

Posted

Teraz troszkę o Tajdze. Jest przekochana, bardzo człowiekolubna, to pies cień, nie ważne gdzie byle z człowiekiem. W związku z tym kojec zamieniliśmy jednak na dom. Wczoraj jeszcze sie bałam zostawić ja na noc w domu i odprowadziłam ją wieczorem do kojca. Rano obudziły nas jęki (Ati słyszała jak Tajga rozpacza w kojcu). Cały dzień jest z nami i zobaczymy jak minie nocka, boje sie troche bo w nocy nasze małe starszaki sie uaktywniaja i nie chciałabym żeby któregoś capnęła jak na nią wejdzie przez pomyłkę, będziemy czuwać. Jest teraz z nami w pokoju i jest tu tez kot, nic sie nie dzieje wiec moze nawet koty lubi, ostatnio zupełnie zignorowała kotke wsiowa na podwórku, zobaczymy. W poniedziałek jedziemy zdjąć szwy i zobaczymy co powie wet...

• 2 weeks later...
Posted

Tajga juz po zdjęciu szwów, wszystko wygląda pięknie, powoli przygotowujemy ja do kolejnej operacji za 2 miesiące. Dostaje vetmedin i lek na zmniejszenie guzów żeby operacja była jak najmniej inwazyjna. Królewna czuje sie świetnie, jest fantastyczna i kochana. Wkleję fakture jak zeskanuję.
Odżyła nam troszkę babula :)

Zyje w zgodzie ze wszystkimi ( no prawie )

i patyczki tez są ok

• 2 weeks later...
Posted

Tajga ok ale mamy problem, nasza Luna rzuciła się na nią jakiś czas temu no i teraz się panny nienawidzą... Izolujemy je ale o ile jest to możliwe jak jest ciepło o tyle nie wiem co będzie dalej, Luna teraz całe dnie spędza na dworze, śpi na werandzie, nie ma opcji na porozumienie, Tajga sie spina od razu jak widzi Lune a Luna nawet sie nie spina tylko od razu sie rzuca. No ciężko jest.

• 1 month later...
Posted

O jezuniu Tajga ma swój bazarek :) Dziękujemy!
Tajga jedzie na operację w środę rano, jeżeli będzie dobrze znosiła narkozę to prosiłam żeby ja wysterylizował przy jednym zabiegu, zobaczymy jak to będzie.