Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fibi:) napisał(a):
ooo, dziękujemy za ogłoszenia !!! :)

Kochana na razie sobie przygotowałam,podczas weekendu wszyscy się rozszaleli z podawaniem psiaków do ogłaszania,miałam ponad 20 psów,zostało mi jeszcze 6 psiaków,myślę,że do jutra wieczora i twoje powinny być ogłoszone,ale roboty kupę i się trochę nie wyrabiam:oops:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tatankas napisał(a):
Kochana na razie sobie przygotowałam,podczas weekendu wszyscy się rozszaleli z podawaniem psiaków do ogłaszania,miałam ponad 20 psów,zostało mi jeszcze 6 psiaków,myślę,że do jutra wieczora i twoje powinny być ogłoszone,ale roboty kupę i się trochę nie wyrabiam:oops:

spokojnie, poczekamy:)

Posted

dzwonił pan dziś w sprawie Poli. szuka psa w typie owczarek belgijski malinois.... bo miał 8letnią sunie tej rasy i chce podobnego psa. Pola niestety podejrzewam że sporo mniejsza będzie:( ale pan fajny

Posted

Super,czyli ogłoszenia działają,jeszcze trafi na swojego człowieka:)

Wszystkie szczeniaki już ogłoszone,czekam aż aktywujesz na mailu niektóre ;)

Posted

no ruszyło....mam chętnego pana na 2 sunie łaciate z Chotomowa- błagam, może kojarzycie kogoś z tamtych okolic? pan się zgadza na wizytę nawet już hehe

Posted

tatankas napisał(a):
zostały jeszcze po dwa ogłoszenia u każdej suni do aktywacji,inne linki już wstawiłam.Proszę sprawdź jeszcze raz pocztę ;)

ok,zaraz sprawdzę. cioteczko, do 15ego mamy bazarek. czy poczekasz na przelew za ogłoszenia?:oops:

Posted

ok,zaraz sprawdzę. cioteczko, do 15ego mamy bazarek. czy poczekasz na przelew za ogłoszenia?:oops:

Ja bazarek już zakończyłam,bo 89 ogłoszeń sprzedanych,kończę robić i czekam na ostatnie przelewy,jak mus to mus-poczekam ;)

Posted

tatankas napisał(a):
Ja bazarek już zakończyłam,bo 89 ogłoszeń sprzedanych,kończę robić i czekam na ostatnie przelewy,jak mus to mus-poczekam ;)

ok,postaram się wcześniej.

Posted

no ruszyło....mam chętnego pana na 2 sunie łaciate z Chotomowa- błagam, może kojarzycie kogoś z tamtych okolic? pan się zgadza na wizytę nawet już hehe

wydaje mi się,że kakadu gdzieś niedaleko mieszka...

Posted

Ja dziś dorobiłam jeszcze po dwa ogłoszenia panienkom,te,które ci zaginęły do aktywacji,zamieniłam,więc wszystkie panienki mają po 30 aktywnych ogłoszeń ;)

Posted

tatankas napisał(a):
Ja dziś dorobiłam jeszcze po dwa ogłoszenia panienkom,te,które ci zaginęły do aktywacji,zamieniłam,więc wszystkie panienki mają po 30 aktywnych ogłoszeń ;)

bardzo Ci dziekuje. przelew jutro zrobie rano

Posted

wsz\ystkie domki się "rozmysliły".... albo nie chca sterylki bo "będa pilnować", albo chca steryle,itp a potem nagle nie odbieraja telefonów....