tatankas Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 fibi:) napisał(a):ooo, dziękujemy za ogłoszenia !!! :) Kochana na razie sobie przygotowałam,podczas weekendu wszyscy się rozszaleli z podawaniem psiaków do ogłaszania,miałam ponad 20 psów,zostało mi jeszcze 6 psiaków,myślę,że do jutra wieczora i twoje powinny być ogłoszone,ale roboty kupę i się trochę nie wyrabiam:oops: Quote
fibi:) Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 tatankas napisał(a):Kochana na razie sobie przygotowałam,podczas weekendu wszyscy się rozszaleli z podawaniem psiaków do ogłaszania,miałam ponad 20 psów,zostało mi jeszcze 6 psiaków,myślę,że do jutra wieczora i twoje powinny być ogłoszone,ale roboty kupę i się trochę nie wyrabiam:oops: spokojnie, poczekamy:) Quote
fibi:) Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 dzwonił pan dziś w sprawie Poli. szuka psa w typie owczarek belgijski malinois.... bo miał 8letnią sunie tej rasy i chce podobnego psa. Pola niestety podejrzewam że sporo mniejsza będzie:( ale pan fajny Quote
tatankas Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Super,czyli ogłoszenia działają,jeszcze trafi na swojego człowieka:) Wszystkie szczeniaki już ogłoszone,czekam aż aktywujesz na mailu niektóre ;) Quote
fibi:) Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 no ruszyło....mam chętnego pana na 2 sunie łaciate z Chotomowa- błagam, może kojarzycie kogoś z tamtych okolic? pan się zgadza na wizytę nawet już hehe Quote
zuzia_kuzik Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Napisz moze do esperanzy, albo do Kaas1 http://www.dogomania.pl/forum/members/4718-Kaas1 Quote
fibi:) Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='zuzia_kuzik']Napisz moze do esperanzy, albo do Kaas1 http://www.dogomania.pl/forum/members/4718-Kaas1 wielkie dzięki za info..... :) :) Quote
tatankas Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 zostały jeszcze po dwa ogłoszenia u każdej suni do aktywacji,inne linki już wstawiłam.Proszę sprawdź jeszcze raz pocztę ;) Quote
fibi:) Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 tatankas napisał(a):zostały jeszcze po dwa ogłoszenia u każdej suni do aktywacji,inne linki już wstawiłam.Proszę sprawdź jeszcze raz pocztę ;) ok,zaraz sprawdzę. cioteczko, do 15ego mamy bazarek. czy poczekasz na przelew za ogłoszenia?:oops: Quote
tatankas Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 fibi:) napisał(a):ok,zaraz sprawdzę. cioteczko, do 15ego mamy bazarek. czy poczekasz na przelew za ogłoszenia?:oops: Ja bazarek już zakończyłam,bo 89 ogłoszeń sprzedanych,kończę robić i czekam na ostatnie przelewy,jak mus to mus-poczekam ;) Quote
fibi:) Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 tatankas napisał(a):Ja bazarek już zakończyłam,bo 89 ogłoszeń sprzedanych,kończę robić i czekam na ostatnie przelewy,jak mus to mus-poczekam ;) ok,postaram się wcześniej. Quote
fibi:) Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 podnoszę maluszki......telefonów oprócz tych o któryc pisałam, zero......... Quote
mimiś Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 fibi:) napisał(a):no ruszyło....mam chętnego pana na 2 sunie łaciate z Chotomowa- błagam, może kojarzycie kogoś z tamtych okolic? pan się zgadza na wizytę nawet już hehe wydaje mi się,że kakadu gdzieś niedaleko mieszka... Quote
fibi:) Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 pan sie "rozmyślił"...niby był chetny na wizyte, potem odmówił. i sterylek tez nie robi..... Quote
fibi:) Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 aaa, zapomniałam wogóle, dla Trixi mam dom;) cuuudny tylko że w Otwocku,mysle jakby w tym tygodniu sunie tam dotransportować. Quote
tatankas Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ja dziś dorobiłam jeszcze po dwa ogłoszenia panienkom,te,które ci zaginęły do aktywacji,zamieniłam,więc wszystkie panienki mają po 30 aktywnych ogłoszeń ;) Quote
fibi:) Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 tatankas napisał(a):Ja dziś dorobiłam jeszcze po dwa ogłoszenia panienkom,te,które ci zaginęły do aktywacji,zamieniłam,więc wszystkie panienki mają po 30 aktywnych ogłoszeń ;) bardzo Ci dziekuje. przelew jutro zrobie rano Quote
fibi:) Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 telefony były, ale od nieodpowiednich domów.... :( Quote
fibi:) Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 wsz\ystkie domki się "rozmysliły".... albo nie chca sterylki bo "będa pilnować", albo chca steryle,itp a potem nagle nie odbieraja telefonów.... Quote
fibi:) Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 no w sumie to moze lepiej że się rozmyslili teraz niz np po miesiacu szczeniaków w nowym domu.... Quote
fibi:) Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Trixi ma dom:) w tym tygodniu sunia powędruje do DS do Wołomina:) jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, bo póki co mam auto w naprawie:/ Quote
fibi:) Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 zrobiłam dziś Wiki cudne fotki :) i ruszamy z nowa porcją ogłoszeń Quote
Recommended Posts