Asiaczek Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 CAC/Płock/PL, 27-05-2012 r. sędzia: Magdalena Musiał/PL PSY kl.p ARMANI Ballada o wędrowaniu - dosk.1, CWC, BOS kl.o PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, nowy Champion Polski!!!! SUKI kl.p Nabamba HALLE BERRY - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!! kl.0 ALME Ballada o wędrowaniu - dosk.1, CWC. Gratulacje, szczególnie dla Czarnuszki i dla nowego Championa Polski:)!!!! pzdr. Quote
lourdnes Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Troszkę zdjęć z wystawy ;) PSY kl.p ARMANI Ballada o wędrowaniu - dosk.1, CWC, BOS kl.o PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, nowy Champion Polski!!!! SUKI kl.p Nabamba HALLE BERRY - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!! Quote
Asiaczek Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Noooo, super!!!! Ale widze, że Maniek jest mocno spionowany w tylnych łapkach.... Ale nic to! Generalnie wygląda lepiej od Pepitka. tak, tak:) Gratulacje dla zielonej i dla Ciebie, lourdnes:) pzdr. Quote
lourdnes Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Ja tam sie nie znam a moja wredote kocham nad życie :loveu::loveu::loveu: Ustawiac też nie umiem ale mi tam i tak wszystko jedno -mimo 3 medali wciąż bakcyla nie załapałam- wole focić :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No, no ale się ładnie Mańki prezentowały, gratulacje, dla Pepitka i Halki oczywiście też ;) Quote
jamnicze Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ja tez wszystkim serdecznie gratuluje, miło było zobaczyć waszą gromadkę :) Quote
Recommended Posts