Lilith20 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Rudy ojciec, rudy dziadek Rudy ogon to mój spadek A ja jestem ruda psinka Niech przygarnie mnie rodzinka:lol: :lol: :lol: Bystre, młodzieńcze, orzechowe oczy, w których płoną wesołe iskierki. Czarujący, rozbrajający uśmiech, na widok którego robi się ciepło tam w środku. Czarny, mokry, zimny nos, który ogrzewa serducho. Do tego lisi ogonek postawiony dumnie jak sztandar, miękkie uszka, do których możesz wyszeptać wszystkie swoje troski, i różowy języczek, którym wycałuje dłonie i policzki;) . Niewielki, spokojny, RODZINNY i co najważniejsze ZAWSZE uśmiechnięty pies, który pomimo życia w schronisku, wciąż ma uśmiech na pysku:loveu:. Rudy trafił do schroniska prawie rok temu (13.05.2006 ).:shake: Pomimo tego wciąż ma nadzieję, że znajdzie ciepły dom. To piesek stworzony do życia z dziećmi, kocha zabawy na świerzym powietrzu, kocha ludzi pomimo iż to człowiek zrobił mu krzywdę, kocha kochać:p Jest niewielki więc nadaje się do nawet małego mieszkania. Bezkonfliktowy, pełen radości i optymizmu;) Jest bardzo posłuszny, nie ciągnie na smyczy, nie szczeka na inne psy, uwielbia przystawać podczas spaceru czekając na pieszczoty:loveu: :loveu: To jedna z najukochańszych psinek schroniska, ulubieniec wolontariuszy:cool3: . Niżej zamieszczam kilka fotek tego PRZYSTOJNIAKA:loveu: :Cool!: ha! No i kto się oprze temu uśmiechowi?? :Dog_run: :Dog_run: JEŻELI JEST CI SMUTNO, ZIMNO, POTRZEBUJESZ PRZYJACIELA, WIERNEGO TOWARZYSZA NA ZIMOWE, LETNIE, JESIENNE I WIOSENNE SPACERY, ISTOTKE KTÓRA ODDA CI CAŁE SWOJE OGROMNE SERDUSZKO TO TEN UROCZY PIESEK CZEKA NA CIEBIE. MOŻESZ MU POWIERZYĆ WSZYSTKIE TROSKI, OPOWIEDZIEĆ O PROBLEMACH A ZOBACZYSZ, ŻE POD WPŁYWEM TEGO UŚMIECHU I WIERNEGO PSIEGO SPOJRZENIA WSZYSTKO WYDA SIE ŁATWIEJSZE;) ADOPCJA RUDEGO 515981530- Lilith-wolontariuszka:mdrmed: lub bezpośredni kontakt ze schroniskiem Quote
zuziaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witaj na dogomanii :lol: ! Niestety , nie widze zdjec.... nie wyswietlaja mi sie. Jesli tak maja inni, to przeslij mi na email - sprobuje je wstawic, zeby byly widoczne. saganiewicz@osteuropa-spedition-kuhne.com Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hej ho hej ho, czyżby nasza nowa wolontariuza ze schroniska?? Zapraszamy na wątek ogólny (banerek w moim podpisie:)) Niestety też nie widże Liska zdjęć :( Quote
zuziaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No i .... poszla sobie dokads.....:roll: Quote
Lilith20 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 no wlasnie mam problem chyba z kompem:/ bede wysylala fotki<bo mam cala mase> na poczte Zuzi:) jesli moge of kors:P i jezeli Zuziu moglabys je wstawiac do ogloszen bylabym bardzo wdzieczna;) Quote
zuziaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Lilith20 napisał(a):no wlasnie mam problem chyba z kompem:/ bede wysylala fotki<bo mam cala mase> na poczte Zuzi:) jesli moge of kors:P i jezeli Zuziu moglabys je wstawiac do ogloszen bylabym bardzo wdzieczna;) Wysylaj - zobacze, co sie da z tego wybrac ;) , jak jest ich masa ! Czy my sie juz widzialysmy w schronisku ? Wtedy, kiedy bylam po Tego rudego malego kudlaczka , to bylas Ty ? Quote
Lilith20 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Po Czarusia bezzębnego?:> jeśli o tego psiaka chodzi to ja wtedy bylam:P no i jestem w kazda niedziele. teraz fajnie sie zlozylo bo bede pracowala tylko 3 dni w tyg i bede mogla czesciej chodzic do schroniska. Wiesz ja sie dopiero zaczynam oswajac z tym wszystkim i organizowac, jest kilka pieskow ktore na gwalt potrzebuja adopcji, glownie psy stare. Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Lilith napisz w ogólnym wątku o nich. Są na stronie schroniskowej?? Może linki nam podaj na wspólnym :) (strona jest nieaktualna - portosik jeszcze jest do adopcji :placz: ) Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 to chyba Lisek :) http://jelenia.schronisko.net/adopcja1103-1.html Quote
Lilith20 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 No to ten piesek:) kurcze jak wstawic fotki zeby byly widoczne????:( Quote
Seaside Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a jakiej stronki używasz??? mi najlepiej imageshuck wychodzi Quote
Lilith20 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 podaje moj nr gg 888353 i niech mi ktos napisze co zrobic???? :( Quote
Seaside Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kto wypatzry ślicznego liska????????? Quote
Lilith20 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 A lisek biedny jeszcze siedzi w schronie;( Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Lilith jak tam wogóle sytuacja w schronie?? zerknij na nasz ogólny - tam chyba na przedostatniej stronie opisałam nowe psiaki ze strony internetowej. Możesz coś o nich powiedzieć?? :( Quote
Lilith20 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 wczoraj napisalam w watku ogolnym jeleniej gory o nowych psach. Och nie mam teraz internetu i jestem tylko raz na tydzien na kompie:( nie mam nawet jak was o wszystkim informowac ;( Quote
Recommended Posts