Jump to content
Dogomania

jeleniogorski rudy przystojniak juz w nowym domku;)!!!!!

Recommended Posts

Posted

Rudy ojciec, rudy dziadek
Rudy ogon to mój spadek
A ja jestem ruda psinka
Niech przygarnie mnie rodzinka:lol: :lol: :lol:

Bystre, młodzieńcze, orzechowe oczy, w których płoną wesołe iskierki.
Czarujący, rozbrajający uśmiech, na widok którego robi się ciepło tam w środku. Czarny, mokry, zimny nos, który ogrzewa serducho. Do tego lisi ogonek postawiony dumnie jak sztandar, miękkie uszka, do których możesz wyszeptać wszystkie swoje troski, i różowy języczek, którym wycałuje dłonie i policzki;) . Niewielki, spokojny, RODZINNY i co najważniejsze ZAWSZE uśmiechnięty pies, który pomimo życia w schronisku, wciąż ma uśmiech na pysku:loveu:.

Rudy trafił do schroniska prawie rok temu (13.05.2006 ).:shake: Pomimo tego wciąż ma nadzieję, że znajdzie ciepły dom. To piesek stworzony do życia z dziećmi, kocha zabawy na świerzym powietrzu, kocha ludzi pomimo iż to człowiek zrobił mu krzywdę, kocha kochać:p Jest niewielki więc nadaje się do nawet małego mieszkania. Bezkonfliktowy, pełen radości i optymizmu;)
Jest bardzo posłuszny, nie ciągnie na smyczy, nie szczeka na inne psy, uwielbia przystawać podczas spaceru czekając na pieszczoty:loveu: :loveu: To jedna z najukochańszych psinek schroniska, ulubieniec wolontariuszy:cool3: . Niżej zamieszczam kilka fotek tego PRZYSTOJNIAKA:loveu: :Cool!:

ha! No i kto się oprze temu uśmiechowi??
:Dog_run: :Dog_run:

JEŻELI JEST CI SMUTNO, ZIMNO, POTRZEBUJESZ PRZYJACIELA, WIERNEGO TOWARZYSZA NA ZIMOWE, LETNIE, JESIENNE I WIOSENNE SPACERY, ISTOTKE KTÓRA ODDA CI CAŁE SWOJE OGROMNE SERDUSZKO TO TEN UROCZY PIESEK CZEKA NA CIEBIE. MOŻESZ MU POWIERZYĆ WSZYSTKIE TROSKI, OPOWIEDZIEĆ O PROBLEMACH A ZOBACZYSZ, ŻE POD WPŁYWEM TEGO UŚMIECHU I WIERNEGO PSIEGO SPOJRZENIA WSZYSTKO WYDA SIE ŁATWIEJSZE;)

ADOPCJA RUDEGO 515981530- Lilith-wolontariuszka:mdrmed:
lub bezpośredni kontakt ze schroniskiem

Posted

no wlasnie mam problem chyba z kompem:/ bede wysylala fotki<bo mam cala mase> na poczte Zuzi:) jesli moge of kors:P i jezeli Zuziu moglabys je wstawiac do ogloszen bylabym bardzo wdzieczna;)

Posted

Lilith20 napisał(a):
no wlasnie mam problem chyba z kompem:/ bede wysylala fotki<bo mam cala mase> na poczte Zuzi:) jesli moge of kors:P i jezeli Zuziu moglabys je wstawiac do ogloszen bylabym bardzo wdzieczna;)

Wysylaj - zobacze, co sie da z tego wybrac ;) , jak jest ich masa !

Czy my sie juz widzialysmy w schronisku ? Wtedy, kiedy bylam po Tego rudego malego kudlaczka , to bylas Ty ?

Posted

Po Czarusia bezzębnego?:> jeśli o tego psiaka chodzi to ja wtedy bylam:P no i jestem w kazda niedziele. teraz fajnie sie zlozylo bo bede pracowala tylko 3 dni w tyg i bede mogla czesciej chodzic do schroniska. Wiesz ja sie dopiero zaczynam oswajac z tym wszystkim i organizowac, jest kilka pieskow ktore na gwalt potrzebuja adopcji, glownie psy stare.

Posted

Lilith napisz w ogólnym wątku o nich. Są na stronie schroniskowej??
Może linki nam podaj na wspólnym :) (strona jest nieaktualna - portosik jeszcze jest do adopcji :placz: )

Posted

Lilith jak tam wogóle sytuacja w schronie?? zerknij na nasz ogólny - tam chyba na przedostatniej stronie opisałam nowe psiaki ze strony internetowej. Możesz coś o nich powiedzieć?? :(

Posted

wczoraj napisalam w watku ogolnym jeleniej gory o nowych psach. Och nie mam teraz internetu i jestem tylko raz na tydzien na kompie:( nie mam nawet jak was o wszystkim informowac ;(