Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
dzisiaj tj 26.05.2012 znalazłam błąkającą się między osiedlami A i B sukę rasy Syberian Husky. Suka jest srebrno biała, nie duża, ma różne tęczówki(lewa niebieska, prawa brązowa). Jest bardzo wychudzona. Właściciela proszę o pilny kontakt. Mój nr tel. 519-050-334. Suczka obecnie przebywa u mnie, ale długo tu nie może pozostać (chyba, ze mnie już całkiem popierdzieliło...).
Pozdrawiam
Agnieszka M.

Posted

Chyba wiem czyja to sunia...jakiś czas temu spotkałam zrozpaczonego chłopaka, który obklejała całe Katowice jej plakatami!!
wysłałam do niego wiadomość, jeśli to jego sunia pewnie dzis się skontaktuje.

Posted

Kontaktowałam się z chłopakiem, który szukał Azy, jednakże to nie była ona. Chyba, ze masz kogoś innego na myśli.
Dorzucam zdjęcie psiny - to ta po lewej. Po prawej jest mój pies.

Posted

Mi się wydaje, że Aza jest u kogoś w domu... Może być na terenie całej Polski. Gdyby się gdzieś tutaj błąkała, już dawno ktoś by ją znalazł... A z tą niunią szybko muszę coś zdziałać, bo raz, ze fizycznie nie stać mnie na to, by ją zostawić, Reja (tak nazwałam znalezioną sunię) czasem atakuje mojego kota i ostatnia rzecz - moje mieszkanie jest fizycznie za małe na dwa duże psy i kota...