Negri_2008 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Propozycja I :evil_lol: Jordan - niemłody pies bez tylnej łapki ale o wielkim sercu prosi o dom. Jest bardzo sprawny, ufny i wesoły. Bardzo długo czeka na swoją szansę. tel.kont........................... Może coś w tym stylu? poukładałam to w linijki tak jak to będzie w gazecie. (linijka = 22 znaki) Ten tekst to 8 linijek ;) Quote
bumel Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Negri, dzięki za Twój tekst, fajny:lol:. Widzę, ze nikt na razie nie dał żadnej kontrpropozycji. Spróbuję się do tego przymierzyć, choć od razu mówię, że ciężkie u mnie pióro...Byłoby miło, gdyby więcej osób dało swoje propozycje, wtedy mogłybyśmy doszlifować treść ogłoszenia... Quote
bumel Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Wklejam fotki z wczorajszego spaceru. Proszę o Wasze typy pod kątem ogłoszenia w MP... jeżeli żadne z nich, to może któreś z wcześniejszych zdjęć Jordanka? On ma dużo fajnych ujęć i jest taki fotogeniczny:loveu: zdjęcie nr 1 zdjęcie nr 2 Quote
bumel Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 no i ostatnie, raczej poza konkursem:cool3:, tylko spójrzcie, ile frajdy w oczach ma taki schroniskowy psiak, jak dorwie się do drzewa, niby tylko tyle, a dla niego to aż tyle... Quote
Kostek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 mi sie podobuje zdjecie nr 3 ale nie widac ze on bez lapki wiec zdjecie nr 2 ewentualnie jeszcze beda fotki jakos na poczatku tyg od Rudson24 :) Quote
siekowa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Super zdjęcia Jordanka. :loveu::loveu::loveu: Wrzuciłam je na jego profil na naszej-klasie. Mi najbardziej podoba się 1 i 3. Negri tekst jest dobry ale moim zdaniem określenie "niemłody" nie pasuje do Jordana. Jeszcze ktoś pomyśli, że on z 15 lat ma a przecież to jeszcze dzieciak jest, dopiero coś około 8 ma. :evil_lol: Goniu13 niestety na nk też domku dla Jordana jeszcze nie widać. :( Tu jest jego profil: Logowanie do nasza-klasa.pl Mru czyli zasponsorujesz Jordankowi wyróżnione allegro? :) Można poczekać jeszcze na te fotki od Rudson24 i wtedy ruszyć z ogłoszeniami. jak jeszcze miał u siebie te małe szczekacze, w tym Mazę, to dało się parę razy zauwazyć, że więcej wtedy przesiadywał w budzie... może to przez różnicę wieku i przez to, że małolaty dużo zamieszania robiły, więc on jako stateczny senior wolał im usunąć się z pola rażenia:cool3:, ale to faktyczne już historia, bo od pewnego czasu jest tylko z Mają. Bardzo możliwe, że tak właśnie było. Całe szczęście małych szczekaczy już nie ma. Za wcześniejszymi koleżankami to on się potrafił na budy wspinać hihi. Jeśli Maja poszła do adopcji to z kim teraz jest Jordanek? Quote
Negri_2008 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='siekowa']Super zdjęcia Jordanka. :loveu::loveu::loveu: Wrzuciłam je na jego profil na naszej-klasie. Mi najbardziej podoba się 1 i 3. Negri tekst jest dobry ale moim zdaniem określenie "niemłody" nie pasuje do Jordana. Jeszcze ktoś pomyśli, że on z 15 lat ma a przecież to jeszcze dzieciak jest, dopiero coś około 8 ma. :evil_lol: Goniu13 niestety na nk też domku dla Jordana jeszcze nie widać. :( Tu jest jego profil: Logowanie do nasza-klasa.pl Mru czyli zasponsorujesz Jordankowi wyróżnione allegro? :) Można poczekać jeszcze na te fotki od Rudson24 i wtedy ruszyć z ogłoszeniami. Bardzo możliwe, że tak właśnie było. Całe szczęście małych szczekaczy już nie ma. Za wcześniejszymi koleżankami to on się potrafił na budy wspinać hihi. Jeśli Maja poszła do adopcji to z kim teraz jest Jordanek? Jordanek jest teraz sam - przynajmniej taki stan był pod koniec ubiegłego tygodnia. Gdzieś na wątku mignęła mi informacja, że Jordan ma 11 lat, ale mogłam coś pokręcić bo sporo wątków ostatnio czytałam ;) 8 lat - to oznacza, że Jordan jest w sile wieku Hm.... nie potrafię zdecydować się na to, które zdjęcie jest najlepsze, bo wszystkie są ekstra. Szczególnie te, na których widać brak łapki Jordana ale mimo to mordulę ma uśmiechniętą szeroko :lol::loveu: ( nr 1) Quote
żabusia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witam, Czy ktoś z Was mógłby pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebna-komorka-dla-bajk21-143803/ Quote
bumel Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 siekowa napisał(a):... Za wcześniejszymi koleżankami to on się potrafił na budy wspinać hihi. Jeśli Maja poszła do adopcji to z kim teraz jest Jordanek? Jordanek ma nowe koleżanki, wyglądał dzisiaj na zadowolonego z tego faktu:cool3: Quote
Negri_2008 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pamiętamy, pamiętamy no ciotki, nie wstydźcie się tylko jakiś tekścik do ogłoszenie zaproponujcie ;) Quote
pumcia02 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 z tymi zdjeciami powinien szybko znalezc dom :cool3: Quote
ania_sami Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Negri_2008 napisał(a):Pamiętamy, pamiętamy no ciotki, nie wstydźcie się tylko jakiś tekścik do ogłoszenie zaproponujcie ;) Tekst ma bardzo fajny od siekowej i z nim jest oglaszany. Quote
Kostek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ale tekst ma byc do gazety tamten jest za dlugi Quote
Kostek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jordan właśnie jest w drodze do swojego domku w Rembertowie-zamieszka z jedną suczką rezydentka i druga dochodzaca:) Quote
izzie1983 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Łooo matko, jaka cudowna wiadomość! :multi: Trzymam kciuki, żeby to było to! Quote
mru Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: a dom jakiś fajny? sprawdzony? gdzie go wypatrzyli? :D trzymam kciuki :oops: izzie dzieki za smsa :D jakby były problemy czy coś to wiecie... Quote
izzie1983 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 mru napisał(a): izzie dzieki za smsa :D Nie ma za co, właśnie miałam drugiego pisać :lol: A Ciebie Mru w zamian za to zapraszam na linka 50000... z mojego banerka. Quote
pidzej Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 po Jordana podobno z Gumtree zadzwonili nie wierzylam, jak to uslyszalam :) straaaaaaasznie sie ciesze!!! Quote
siekowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Cudownie! :multi::multi::multi: Wreszcie nasz wspaniały Jordanek się doczekał. :loveu: Trzymam kciuki za chłopaka. Ja mu robiłam gumtree z tymi świetnymi fotkami od bumelka. :) Bumel koniecznie podziękuj znajomemu za fotki. :Rose: aaa nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze! :cunao: :B-fly: :sweetCyb: :bigcool: :laola: Quote
pumcia02 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 strasznie sie ciesze!:multi: *nie moge zmienic tytulu Quote
bumel Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Kostek']Jordan właśnie jest w drodze do swojego domku w Rembertowie:) Ale zajebiście:multi:, Jordan trzymaj się tam dzielnie wśród nowych koleżanek! Quote
mru Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 jej chyba nikt nie może w to uwierzyć :multi::multi::multi: cos niesamowitego no! Jordankuuuuu :bigcool:koniec z boksem i budą :sweetCyb: ah idę spać i jutro jeszcze wpadnę zobaczyć, czy to prawda jest :roll: Quote
Kostek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 wy sobie wyobrazcie jaka ja mine mialam jak z ta pania przez tel rozmawialam...bylam pewna ze pani dzwoni po szczeniaka ktory ma amputowana glowke kosci udowej a pani do mnie ze piesek ma 8 lat...malo nie zemdlalam przy tym telefonie Quote
Recommended Posts