Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Propozycja I :evil_lol:

Jordan - niemłody pies
bez tylnej łapki ale
o wielkim sercu prosi
o dom. Jest bardzo
sprawny, ufny i wesoły.
Bardzo długo czeka
na swoją szansę.
tel.kont...........................

Może coś w tym stylu?
poukładałam to w linijki tak jak to będzie w gazecie. (linijka = 22 znaki)

Ten tekst to 8 linijek ;)

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri, dzięki za Twój tekst, fajny:lol:. Widzę, ze nikt na razie nie dał żadnej kontrpropozycji. Spróbuję się do tego przymierzyć, choć od razu mówię, że ciężkie u mnie pióro...Byłoby miło, gdyby więcej osób dało swoje propozycje, wtedy mogłybyśmy doszlifować treść ogłoszenia...

Posted

Wklejam fotki z wczorajszego spaceru. Proszę o Wasze typy pod kątem ogłoszenia w MP...

jeżeli żadne z nich, to może któreś z wcześniejszych zdjęć Jordanka? On ma dużo fajnych ujęć i jest taki fotogeniczny:loveu:

zdjęcie nr 1

zdjęcie nr 2

Posted

no i ostatnie, raczej poza konkursem:cool3:,

tylko spójrzcie, ile frajdy w oczach ma taki schroniskowy psiak, jak dorwie się do drzewa, niby tylko tyle, a dla niego to aż tyle...

Posted

Super zdjęcia Jordanka. :loveu::loveu::loveu: Wrzuciłam je na jego profil na naszej-klasie. Mi najbardziej podoba się 1 i 3.

Negri tekst jest dobry ale moim zdaniem określenie "niemłody" nie pasuje do Jordana. Jeszcze ktoś pomyśli, że on z 15 lat ma a przecież to jeszcze dzieciak jest, dopiero coś około 8 ma. :evil_lol:

Goniu13 niestety na nk też domku dla Jordana jeszcze nie widać. :( Tu jest jego profil: Logowanie do nasza-klasa.pl

Mru czyli zasponsorujesz Jordankowi wyróżnione allegro? :)
Można poczekać jeszcze na te fotki od Rudson24 i wtedy ruszyć z ogłoszeniami.

jak jeszcze miał u siebie te małe szczekacze, w tym Mazę, to dało się parę razy zauwazyć, że więcej wtedy przesiadywał w budzie...

może to przez różnicę wieku i przez to, że małolaty dużo zamieszania robiły, więc on jako stateczny senior wolał im usunąć się z pola rażenia:cool3:, ale to faktyczne już historia, bo od pewnego czasu jest tylko z Mają.
Bardzo możliwe, że tak właśnie było. Całe szczęście małych szczekaczy już nie ma. Za wcześniejszymi koleżankami to on się potrafił na budy wspinać hihi. Jeśli Maja poszła do adopcji to z kim teraz jest Jordanek?

Posted

[quote name='siekowa']Super zdjęcia Jordanka. :loveu::loveu::loveu: Wrzuciłam je na jego profil na naszej-klasie. Mi najbardziej podoba się 1 i 3.

Negri tekst jest dobry ale moim zdaniem określenie "niemłody" nie pasuje do Jordana. Jeszcze ktoś pomyśli, że on z 15 lat ma a przecież to jeszcze dzieciak jest, dopiero coś około 8 ma. :evil_lol:

Goniu13 niestety na nk też domku dla Jordana jeszcze nie widać. :( Tu jest jego profil: Logowanie do nasza-klasa.pl

Mru czyli zasponsorujesz Jordankowi wyróżnione allegro? :)
Można poczekać jeszcze na te fotki od Rudson24 i wtedy ruszyć z ogłoszeniami.

Bardzo możliwe, że tak właśnie było. Całe szczęście małych szczekaczy już nie ma. Za wcześniejszymi koleżankami to on się potrafił na budy wspinać hihi. Jeśli Maja poszła do adopcji to z kim teraz jest Jordanek?

Jordanek jest teraz sam - przynajmniej taki stan był pod koniec ubiegłego tygodnia.

Gdzieś na wątku mignęła mi informacja, że Jordan ma 11 lat, ale mogłam coś pokręcić bo sporo wątków ostatnio czytałam ;)
8 lat - to oznacza, że Jordan jest w sile wieku

Hm.... nie potrafię zdecydować się na to, które zdjęcie jest najlepsze, bo wszystkie są ekstra. Szczególnie te, na których widać brak łapki Jordana ale mimo to mordulę ma uśmiechniętą szeroko :lol::loveu: ( nr 1)

Posted

siekowa napisał(a):
... Za wcześniejszymi koleżankami to on się potrafił na budy wspinać hihi. Jeśli Maja poszła do adopcji to z kim teraz jest Jordanek?

Jordanek ma nowe koleżanki, wyglądał dzisiaj na zadowolonego z tego faktu:cool3:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Pamiętamy, pamiętamy

no ciotki, nie wstydźcie się tylko jakiś tekścik do ogłoszenie zaproponujcie ;)

Tekst ma bardzo fajny od siekowej i z nim jest oglaszany.

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi:

a dom jakiś fajny? sprawdzony? gdzie go wypatrzyli? :D
trzymam kciuki :oops:

izzie dzieki za smsa :D

jakby były problemy czy coś to wiecie...

Posted

Cudownie! :multi::multi::multi: Wreszcie nasz wspaniały Jordanek się doczekał. :loveu: Trzymam kciuki za chłopaka.
Ja mu robiłam gumtree z tymi świetnymi fotkami od bumelka. :) Bumel koniecznie podziękuj znajomemu za fotki. :Rose:

aaa nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze! :cunao:
:B-fly: :sweetCyb: :bigcool:

:laola:

Posted

[quote name='Kostek']Jordan właśnie jest w drodze do swojego domku w Rembertowie:)

Ale zajebiście:multi:, Jordan trzymaj się tam dzielnie wśród nowych koleżanek!

Posted

jej chyba nikt nie może w to uwierzyć :multi::multi::multi:
cos niesamowitego no!

Jordankuuuuu :bigcool:koniec z boksem i budą :sweetCyb:

ah idę spać i jutro jeszcze wpadnę zobaczyć, czy to prawda jest :roll:

Posted

wy sobie wyobrazcie jaka ja mine mialam jak z ta pania przez tel rozmawialam...bylam pewna ze pani dzwoni po szczeniaka ktory ma amputowana glowke kosci udowej a pani do mnie ze piesek ma 8 lat...malo nie zemdlalam przy tym telefonie