Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jordan jest teraz z sunia Maja w boksie ktora lada chwila idzie do domu...troszeczke nie rozumiem o co chodzi z Jordanem bo z nim wszystko jest ok wyleguje sie na sloncu jest pogodny, wychodzi na spacery...on nie siedzi ciagle w budzie wrecz przeciwnie ciagle to on lezy na zewnatrz i sie "wyleguje"

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wczoraj też zastałam Jordana w dobrej formie :loveu:

Wymiziałam go troszeczkę, podsunęłam pod nos troszeczkę żarełka z Rudzikowej puszk.i W zamian za to Jordan bardzo dokładnie "wymył mi rekę" ;)

Nie zauważyłam, aby coś mu dolegało; wprost przeciwnie :razz:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Nie zauważyłam, aby coś mu dolegało;

siek nic nie pisała, że mu coś dolega,
jak jeszcze miał u siebie te małe szczekacze, w tym Mazę, to dało się parę razy zauwazyć, że więcej wtedy przesiadywał w budzie...

może to przez różnicę wieku i przez to, że małolaty dużo zamieszania robiły, więc on jako stateczny senior wolał im usunąć się z pola rażenia:cool3:, ale to faktyczne już historia, bo od pewnego czasu jest tylko z Mają.

Posted

[quote name='mru'] ja mogę mu zafundować
co mam zrobić? :)

Mru,
byloby super...ostatnio Kapselek znalazł domek właśnie dzięki wyróżnionemu allegro...

Pewnie pidzej mogłaby wznowić allegro Jordankowi z opcją wyróżnienia, a na priva wysłać Ci info, na jakie konto przelać pieniądze za wyróżnienie.

Posted

A jak wyróżnione allegro nie pomoże, to może warto przymierzyć się na jesieni do zamieszczenia ogłoszenia w gazecie dla psiarzy?

Tak mi się przypomniało...
czytałam kiedyś na wątku Mai z mieleckiego schroniska, że dzięki ogłoszeniu w "Moim Psie" sunia została przygarnięta przez wspaniałą Panią, która wcześniej adoptowała inną sunię On-kę bez oczka, właśnie dlatego, że chciała ofiarować domek psiakowi, który był tak samo pokrzywdzony przez los jak ona...

Może takie ogłoszenie w MP Jordankowi też przyniosłoby szczęście? Warto dać mu tę szansę...on tak długo już czeka...

Macie doświadczenie w tym zakresie? Gdzieś mi mignęło, że nie jest tania sprawa, raczej ponad 100 zł, ale razem zebrałbyśmy taką kwotę na pewno!

Posted

bumel napisał(a):

Może takie ogłoszenie w MP Jordankowi też przyniosłoby szczęście? Warto dać mu tę szansę...on tak długo już czeka...

Macie doświadczenie w tym zakresie? Gdzieś mi mignęło, że nie jest tania sprawa, raczej ponad 100 zł, ale razem zebrałbyśmy taką kwotę na pewno!

Koszty sa takie:

55 zł za wstawienie zdjęcie
10 zł za linijkę tekstu ( 22 znaki w linijce).

Żeby cokolwiek o psie napisać i podać nr telefonu kontaktowego potrzeba około 8 linijek tekstu.

Wychodzi około 120-130 zł za ogłoszenie :cool3: Będziemy potrzebować też super zdjęcia, bo zdjęcia w gazecie drukują malutkie...

Jakby co - mam przetarty szlak w Moim Psie w rybryce "głoszenia drobne - POMOC". ;)

Kaski ciut dołożę ( 20 zł ) :oops:

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Jakby co - mam przetarty szlak w Moim Psie w rybryce "głoszenia drobne - POMOC". ;)

Kaski ciut dołożę ( 20 zł ) :oops:

O świetnie:multi: plus moje 50 już nam daje 70 zł.

Może jeszcze ktoś mógłby pomóc?

Poproszę kolegę, co dobrym sprzętem dysponuje, żeby zrobił Jordankowi niedługo małą sesyjkę, to na pewno coś się z tego wybierze do ogłoszenia.

Posted

Czyli potrzebujemy jeszcze 50 zł

Kto dołoży???:oops:

:modla:

Super, że będą zdjęcia .Podobno do gazety najlepsze są wesołe, uśmiechnięte, ukazujące całą sylwetkę psiaka ;)

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Super, że będą zdjęcia .Podobno do gazety najlepsze są wesołe, uśmiechnięte, ukazujące całą sylwetkę psiaka ;)

Postaram się o takie:p

Co tak cichutko u Jordanka?:shake:

Posted

Ale cisza u Jordanka...ponad dwa lata czekania na dom...ponad dwa lata wątku...

Chyba zaraz pospamuję trochę, żeby przypomnieć Cioteczkom o Jordanku.

Wczoraj byliśmy razem na spacerze. Jordanek w dobrej formie, trawki sobie poskubał troszeczkę. Teraz jest sam w boksie.

Posted

Przyszło pw.ale dopiero teraz doczytałam, że potrzeba tylko 50,00.. Podajcie nr konta , trzeba działać.. Jordaś na pierwszą prosić cioteczki o pomoc!

Posted

i co z finansami? jezu nie było mnie tu chwilę, przepraszam :roll::oops:
ja też się dołożę, jeśli trzeba! Jordanku, znajdzie się domek...

Posted

Bumel zbierzesz pieniądze?
Jeżeli tak to podaj numer konta - zrobię przelew ;)

Potem trzeba będzie zrobić przelew na konto Redakcji MP i wysłac faksem potwierdzenie. Tylko po wpływie faksu zrobia ogłoszenie.
Mam wszystkie namiary, więc spoko....

mru - cudowie, że się dołożysz :loveu: Dzieki temu więcej treści uda sie w gazecie zamieścić.

Jeszcze tylko jakaś wypasiona fota ....:lol:

Widziałam wczoraj Jordana....był sam, polegiwał na środku boksu, wyraźnie przygnębiony, jakiś zobojętniały :shake:

Posted

mru napisał(a):
i co z finanswami? jezu nie było mnie tu chwilę, przepraszam :roll::oops:
ja też się dołożę, jeśli trzeba! Jordanku, znajdzie się domek...

Mru:loveu:,
na razie mamy na zdaje się 8 linijek tekstu. Może spróbujmy pomyśleć nad tekstem do ogłoszenia i wtedy zobaczymy, w jakiej kwocie się zamkniemy.

Aha, na wrześniowy numer MP się już raczej nie załapiemy, celujmy w październikowy, co Wy na to?

Posted

O pisałam jednocześnie z Negri, którą właśnie chciałam poprosić o to, żeby udostępniła swoje konto:cool3:, ale nie ma najmniejszego problemu, ja mogę zebrać pieniądze.
Prześlę swoje dane na priva.

Posted

może być październikowy :) byle Jordanek sie ukazał :razz::cool1:

aaale fajnie, że w końcu się coś u niego rusza :loveu:
tak ze schroniska pewnie nikt go nie weźmie :razz:
ogloszenie w metrze wtedy nic nie dało ;/
przecież są gdzieś ludzie, którym brak łapki i wiek nie przeszkadzają...

zdjęcie pewnie najlapiej calej sylwetki

Posted

bumel napisał(a):
O pisałam jednocześnie z Negri, którą właśnie chciałam poprosić o to, żeby udostępniła swoje konto:cool3:, ale nie ma najmniejszego problemu, ja mogę zebrać pieniądze.
Prześlę swoje dane na priva.

ciotki - ja chętnie zbiorę kasę na to ogłoszenie i poprowadzę sprawę dalej :lol:
Mamy czas na wszystko do 5 września. Do tego dnia zbierają materiały do nr październikowego ;) ( do 5 sierpnia zbierali na wrzesień)

Myślmy więc nad tekstem a potem zbiórka kasy i jazda z tym koksem :evil_lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ciotki - ja chętnie zbiorę kasę na to ogłoszenie i poprowadzę sprawę dalej :lol:

Myślmy więc nad tekstem a potem zbiórka kasy i jazda z tym koksem :evil_lol:

dzieki Negri_2008, ustalamy zatem, że pieniądze na ogłoszenie będziemy przesyłać do Ciebie. Ja mam nadzieję, że po tym weekendzie będę mogła zaprezentować nowe zdjęcia Jordanka.