bumel Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wyróżnione allegro dla Jordanka: List do złotej rybki cudownego Jordana (652811558) - Aukcje internetowe Allegro Wykorzystałam świetny tekst siekowej:p Quote
siekowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bumel dzięki za allegro. :loveu: Jordanek smutny sam teraz w boksie siedzi bo jego koleżanka pojechała do domu tymczasowego. W niedziele na spacerku był z nami. Quote
pumcia02 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 za to jak dostał nową dziewczynę, to nie dawał jej spokoju :mad: musieliśmy ją zabrać bo ten napaleniec był strasznie nachalny Quote
siekowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Te jajka to już dawno powinien stracić. Jordan dziś też był na spacerku. Dzięki Fundacji "Przytul Psa" Jordanek ma kolejny filmik :) YouTube - Trójłapek JORDAN szuka domu. http://www.przytulpsa.pl/ Quote
rotek_ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dopiero teraz natrafiłam na wątek pies ma mocną budowę ale z filmiku i zdjęć wnioskuję ze jest raczej średniej wielkości tak? w sumie nie wygląda na starego psa...właściwie ile ma lat? Quote
mru Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 oj bo on jest młody duchem :) troche widać, że się starzeje jest wielkości mniejszego ONka, w sumie nieduży, ze 25 kg? Quote
mru Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 starzejesz się, Jordan... pewnie umrzesz sam, nikomu niepotrzebny... :( jak Zębatek, jak Bazyli... Quote
siekowa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Mru nawet tak nie mów. :mad: Mam nadzieje, że uda mi się go dziś zabrać na spacerek. Jordanek jest teraz na Mozartowej nk Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
maarit Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mru napisał(a):starzejesz się, Jordan... pewnie umrzesz sam, nikomu niepotrzebny... :( jak Zębatek, jak Bazyli... Nie mów tak.....:-( Quote
mru Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 przepraszam :( po prostu ja czasem nie mogę ten pies jest taki faaajny i co? cisza... a ja dałam ogłoszenia o młodym "labie" i już w połowie ich robienia dostałam pierwsze wiadomości... tyle zapytań było... a też kundel :( tylko "labek", młody i ma wszystkie nogi i w ogóle... Quote
Miśka84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mru napisał(a):przepraszam :( po prostu ja czasem nie mogę ten pies jest taki faaajny i co? cisza... a ja dałam ogłoszenia o młodym "labie" i już w połowie ich robienia dostałam pierwsze wiadomości... tyle zapytań było... a też kundel :( tylko "labek", młody i ma wszystkie nogi i w ogóle... ehhhhhhhhhhhhhhh Quote
siekowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No i spaceru nie było. :( Jordanek teraz chyba większość czasu spędza schowany w budzie. :( Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no właśnie co on tak w tej budzie? :( może badania mu zrobić? może coś z nim nie tak? :( my możemy pomóc tran sportowo... nawet sami go zabrać itd...:shake: Quote
pumcia02 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Jordan znajdzie dom, tego jestem pewna. przydałoby się go ogłosić w gazetach. moze brak łapki kogoś zmobilizuje... Quote
pumcia02 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 ja nie wiem, bo od miesiaca nie ma mnie w warszawie. ale siekowa na pewno coś powie :) mru czy mogłabyś go dać do metra? wtedy był taki odzew... moze tym razem by się udało... Quote
mru Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 tak, dam go :) będę próbować, może wydrukują w końcu :) Quote
siekowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='mru']no właśnie co on tak w tej budzie? :( może badania mu zrobić? może coś z nim nie tak? :( my możemy pomóc tran sportowo... nawet sami go zabrać itd...:shake: Niestety ja też jestem teraz rzadko w azylu. Spróbuje ściągnąć na wątek bumel, ona jest dosyć często w azylu, więc może wie jak tam nasz Jordanek się miewa. Azyl raczej nie ma teraz pieniędzy na badania. Wydaje mi się, że bardziej może chodzić o tęsknotę za człowiekiem niż o jakąś chorobę. Może on już przestał wierzyć, że ktoś kiedyś po niego przyjdzie. :( Nie wiem czy pamiętacie ale on kiedyś też tak w tej budzie przesiadywał. Z kim Jordan jest teraz w boksie? Czy ktoś może zafundować Jordankowi wyróżnione allegro? Jordan znajdzie dom, tego jestem pewna. przydałoby się go ogłosić w gazetach. moze brak łapki kogoś zmobilizuje... Oby tak właśnie było. A kto by pomyślał, że Zębatek tak nagle odejdzie za Tęczowy Most? Wszystko może się zdarzyć... Aż sobie przypomniałam teksty z festynu: o rany a kto Cie takiego weźmie! :angryy::angryy::angryy: Quote
mru Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 tekstów z festynu nie warto pamiętać :) mnie by właśnie zmobilizowało coś takiego, że psiakowi coś jest no ale 3 piętro... :( on potrzebuje ogródka... ale cuda się zdarzają, prawda? on coś znajdzie... :( ja mogę mu zafundować co mam zrobić? :) siek będziesz w weekend w Azylu? pomyślałam o Komandosie... Quote
Recommended Posts