siekowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Coś czuję, że to będzie szczęśliwy dzień dla niego. :) Ciotki niech trzymają kciuki bo Jordanek dziś będzie szukał dla siebie najlepszego domku. Quote
mru Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 ja chce poznać ;) wpadnę po szkole, około 14 gdzie dokładnie będziecie? Quote
ania_sami Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 na stronie masz plan pol m. i tam jest opisane gdzie bedzie stanowisko Quote
siekowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie o taki szczęśliwy dzień mi chodziło bo Jordan nie znalazł domu na festynie. :( Bardziej zainteresowana nim była tylko jedna rodzina, która za jakieś 2-3 miesiące się przeprowadza i wtedy by mogła go zabrać ale pewnie nic z tego nie wyjdzie. Było też kilka osób, które mówiły, że gdyby nie miały psa to by go adoptowały. Ludzie byli zdziwieni, że on na tych 3 łapach tak dobrze sobie radzi a co chwile było słychać "on nie ma łapy". Nie brakowało też tekstów, że on jest stary i kto takiego psa weźmie. :angryy: Wiele osób go wygłaskało i życzyło mu powodzenia. Jordanek super zachowywał się w samochodzie, grzecznie sobie leżał. Na festynie czasami obszczekiwał inne psy a suczki adorował. Dobry chłopak z niego, musimy mu jak najszybciej znaleźć dom. Quote
mru Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 prawda :( Jordanek kochany acz z charakterem :) ludzie mówili - o ten to chyba stary ja na to, że nie, on ma dopiero 8 lat! jeszcze nie jest stary! no i żałowali go, że nie ma łapki że ojej patrz ten piesek bez łapki szuka domu no ale co z tego, no szuka no i co :( szkoda, Jordan jest świetny no przecież daje tak dzielnie na tych trzech łapkach w ogóle nie ma dla niego problemu... jedyna różnica, to że nie podnosi nogi jak sika :P o maaatko czemu nikt go nie chciał Quote
mru Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 hej, będą jakieś nowe fotki Jordanka? :) (znaczy z festynu np) Quote
siekowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Postaram się dziś wstawić fotki, niestety mam je na innym komputerze. Quote
mru Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 to zdjęcie w sam raz na tapete w telefonie :) ogłosiłam... Jordan - cudny trzyłapek - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
siekowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Moja mama była zdziwiona, że pies bez łapy może tak ciągnąć na smyczy. :lol: W sumie to wiele ludzi się dziwi, że on bez tej łapki sobie tak świetnie radzi. Quote
mru Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 no ciągnie jak cholera hihi jest bardzo silny :D chociaż jak z nim szłam to z czasem coraz mniej (a on w ogóle przecież na krótkiej smyczy nie chadza, więc super) Paweł powiedział, że w ogóle te psiaki Wasze co były to aż dziw że schroniskowe a można je przywieźć na taki festyn gdzie jest pełno ludzi, hałas i że one sobie świetnie radzą :) zero stresu Quote
siekowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 No psiaki się super zachowywały. :) List do Złotej Rybki. Witaj. Piszę do Ciebie bo wiem, że możesz pomóc mi spełnić moje marzenie. Od ponad dwóch lat marzę jedynie o tym by znaleźć kochający dom. Przez wiele lat miałem swoją ukochaną Panią, niestety trafiła do domu opieki społecznej, więc mnie i moją przyjaciółkę oddano do schroniska. Sonia już dawno znalazła nowy dom a ja nadal czekam. Przez ten czas kilka osób obiecywało, że mnie stąd zabierze, lecz nigdy nawet nie przyjechały mnie odwiedzić. Większość ludzi mówi, że jestem starym kaleką, więc nikt takiego psa nie weźmie. Nie rozumiem o co im chodzi, przecież mam dopiero około 8 lat a co z tego, że nie mam łapki skoro świetnie sobie bez niej radzę. Gdyby tylko ktoś dał mi wreszcie szansę to szybko bym mu udowodnił jak dobrym jestem przyjacielem. Nie sprawiam problemów, dobrze zachowuję się w mieszkaniu i podczas jazdy samochodem. Świetnie dogaduje się z suczkami ale nie przepadam za towarzystwem innych psów. Wolontariusze, którzy mnie znają mówią, że jestem wspaniałym pieszczochem. Ich wizyty zawsze bardzo mnie cieszą, uwielbiam chodzić z nimi na spacery. Proszę Cie Złota Rybko spraw by ktoś mnie wreszcie pokochał tak jak ja kocham ludzi. Schroniskowa samotność bardzo mnie przygnębia, boję się, że już na zawsze pozostanę sam. Jeśli uda Ci się odnaleźć mojego człowieka to powiedz mu, żeby jak najszybciej zadzwonił pod numer 501 258 303 i zapytał o trójłapka Jordana. Quote
ania_sami Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 jesli to o mnie chodzi to nie ja napisalam. ale fajne:cool3: kto napisal? czyzby siekowa? Quote
siekowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Siekowa to napisała przecież widać, że kiepski opis. :lol: Jak ktoś go przeprawi to może się przyda do ogłoszeń. Quote
ania_sami Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Tego nie ma co przerabiac glupku:eviltong: Sliczny opis i fajny pomysl ze zlota rybka, chyba siekowa lubi bajki :) i do tych ogloszen to ostatnie zdjecie najcudowaniejsze na swiecie i bedziemy przebierac w ofertach domku! Quote
mru Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 oh to zdjęcie jest boskie - mariolka, może wrzuć je na 1 strone! Quote
siekowa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Niektóre bajki jeszcze lubię. :) Pierwsze co mi się skojarzyło ze spełnianiem marzeń to złota rybka i tak jakoś wyszło hihi. Wstawiłam w swoje posty na pierwszej stronie zdjęcia Jordanka. Na razie dałam go tylko na gumtree i e-zwierzaka. :( Quote
Negri_2008 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ooo, dobrze się znamy z Jordanem. Długaśny ten wątek, ale jakoś dam mu radę :evil_lol: Quote
mru Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Charly napisał(a):Ten sam typ co Dziadzio nasz. Oby zdążył:-( Charly, od razu o nim pomyslałam :(:(:( Quote
Recommended Posts