Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']To może jednak zaszczepić? Jutro skontaktuję się z aVilią jakby co, nie zostawimy ich.

Lobaria, byłoby super gdyby były te pieniążki.
Ja dam w piątek,żeby je pilnie zaszczepić a jak będzie możliwość zwrotu , choćby części , to będę bardzo wdzięczna.
Niestety nie jestem Hiltonówna....:((

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Ja dam w piątek,żeby je pilnie zaszczepić a jak będzie możliwość zwrotu , choćby części , to będę bardzo wdzięczna.

Jakby co to dołożę te 20zł, dajcie znać. Dzięki kochana! Mam nadzieję, że nie będzie za późno.

Posted

__Lara napisał(a):
Jakby co to dołożę te 20zł, dajcie znać. Dzięki kochana! Mam nadzieję, że nie będzie za późno.

Ja też... A tą surowicę to skąd można mieć?

Posted

[quote name='ewu']Ja dam w piątek,żeby je pilnie zaszczepić a jak będzie możliwość zwrotu , choćby części , to będę bardzo wdzięczna.
Kajko i Koko mają wydarzenie i pomoc finansowa przyjdzie, ale muszą być rachunki. Za karmę za 150 zł nadal nie ma i ja po prostu tracę na fb wiarygodność...

Posted (edited)

[quote name='Lobaria']Kajko i Koko mają wydarzenie i pomoc finansowa przyjdzie, ale muszą być rachunki. Za karmę za 150 zł nadal nie ma i ja po prostu tracę na fb wiarygodność...

Wezmę rachunek:) A właściwie ,to poproszę Avilię ,żeby wzięła.

Edited by ewu
Posted

[quote name='Lobaria']Kajko i Koko mają wydarzenie i pomoc finansowa przyjdzie, ale muszą być rachunki. Za karmę za 150 zł nadal nie ma i ja po prostu tracę na fb wiarygodność...

:/ Ludzie piszą jedną, a robią drugie :/

Posted

__Lara napisał(a):
:/ Ludzie piszą jedną, a robią drugie :/

Do czasu - nie mogę stracić wiarygodności - z dwóch powodów
- dla samej siebie
- dla psiaków z Pszczyny, które z fb dostają większą pomoc, niz z dogo

Posted

Lobaria napisał(a):
Do czasu - nie mogę stracić wiarygodności - z dwóch powodów
- dla samej siebie
- dla psiaków z Pszczyny, które z fb dostają większą pomoc, niz z dogo

Masz rację... Avilia pewnie zapomniała. Przypomnij jutro, na pewno zajmie się tym.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Może warto byloby utworzyc dzieciaczkom osobne wydarzenie na fb ? zawsze bardziej sie uwypukla..

Byłoby super.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Może warto byloby utworzyc dzieciaczkom osobne wydarzenie na fb ? zawsze bardziej sie uwypukla..

Mają wspólne wydarzenie - jeśli ktoś z Was ma czas zrobić oddzielne każdemu z Nich - bardzo się ucieszę i poproszę o wklejenie tu linku do tych wydarzeń.

Link do wydarzenia powinien być umieszczony w pierwszym poście każdego wątku /szczeniaczki, Mozart, Wilczek, Mona, Ikar, Edzio, Staś, Mecenas i inne /, ale na to już nie liczę.

Posted

__Lara napisał(a):
Kurcze, z nich są takie słodziaki. Zdjęcie jeszcze powiększa, ona są naprawdę małe.

Boże takie skarby.... Jutro je zobaczę...Albo lepiej nie bo już z Pączkiem wróciłam kiedyś do domu......
Ja go całuję a ten mały łobuz mnie gryzie:)))

Posted

ewu napisał(a):
Boże takie skarby.... Jutro je zobaczę...Albo lepiej nie bo już z Pączkiem wróciłam kiedyś do domu......
Ja go całuję a ten mały łobuz mnie gryzie:)))

I tyle ogłoszeń i szczeniaczki domków nie mają, nie wierzę.... szkoda, że nie mieszkam w Pszczynie, chyba byłabym w punkcie codziennie.

Posted

__Lara napisał(a):
I tyle ogłoszeń i szczeniaczki domków nie mają, nie wierzę.... szkoda, że nie mieszkam w Pszczynie, chyba byłabym w punkcie codziennie.

Dziwny jest jest ten świat...ludzie wygodni...

Posted

Pączek z Tońką właśnie "przeczytali" szczegółowo program telewizyjny na następne dwa tygodnie:))
No jak nie kochać tych psiaków...:)
Szczeniaki łobuzują ale są przekochane .

Posted

ewu napisał(a):
Dziwny jest jest ten świat...ludzie wygodni...

Bardzo wygodni, i to jest chyba sedno problemu, ewu. Patrząc na niektórych ludzi z mojej pracy to myślę, że jestem z innego świata....

Posted

__Lara napisał(a):
Bardzo wygodni, i to jest chyba sedno problemu, ewu. Patrząc na niektórych ludzi z mojej pracy to myślę, że jestem z innego świata....

Mam podobne doznania....

Posted

[TABLE="width: 150"]
[TR]
[TD="align: center"]Krakvet Marek Batko Sp. k.
Czarnochowice 269
Wieliczka, 32-020
Polska
NIP: 679-288-45-02
2012-05-30 705150
PARAGON FISKALNY[RIGHT]C14087 zdrobiemimarc
6 x 7.63 45.78 B
C14093 zwoowinidrobi
6 x 7.63 45.78 B
C14090 zwtrbkiindyki
7 x 7.63 53.41 B
[/RIGHT]