Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie macie więcej chętnych domów na Frocię ?
Gdyby były to fajna, sznaucerowata, nieco większa od Froci sunia jest na dt u Iwoniam. :lol:

Posted

Przepraszam za wtargnięcie na wątek ale szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej. Może ktoś mógłby z Was pomóc ?

[quote name='furciaczek']Niestety okazalo sie ze miejscowosc w ktorej potrzebna jest wizyta jest zbyt bardzo oddalona od Rzeszowa...
Nie mamy wizytatora!!

Miejscowosc to "Nowa Deba" - najblizsze wieksze miasta to Tarnobrzeg (25km) , Mielec (35km)...

Dzwonilam juz do Basi649 z Tarnobrzega, niestety zalatana strasznie i nie da rady...nie kojarzy tez nikogo kto moglby wizyte dla TTb przeprowadzic...

Wątek suni, dla której szukamy osoby do przedadopcyjnej :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/216084-Duma-amstaffka-z-Obornik-dostała-szansę-zbieramy-fundusze-i-szukamy-DS!/page16

Posted

Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">
Zgodnie z obietnicą raz na jakiś czas bedę zamieszczał wieści z życia Frotki, zaznaczam od razu że będzie to streszczenie w pigułce bo wszelkiego rodzaju blogi i fora nie są moją najmocniejsza ani najbardziej ulubioną formą przekazu.
Więc Frocia vel psocia zadomowiła się na dobre, do tego stopnia że każda wizyta obcej osoby = donośne szczekanie.
Na spacerach zachowuje się grzecznie ale nie można powiedzieć że spokojnie ;) bo wszystko co dosłownie piszczy w trawie musi być precyzyjnie namierzone i zbadane. Jest niesamowicie skoczna czym daje się czasami we znaki wszystkim domownikom skacząc i podgryzając w locie różne "członki" ciała.
C.D.N.

• 2 weeks later...
Posted

Becia66 napisał(a):
miałam dzisiaj telefon w sprawie Frotki, widać krążą gdzieś jeszcze ogłoszenia.
A na wątku cichutko, ciekawe co tam u małej słychać ?

Agula99 napisał(a):
Ja też miałam telefon w sprawie Frotki, ciekawa jestem czy to ten sam? :)

Probowałyście zaproponować innego psiaka ?

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Agula99']Co tam słychać u naszej Froci, zero informacji, zdjęć, noo hallo!! Czekamy!! :)[/QUOTE]

ja nie mam telefonu do tych Państwa, adopcję prowadziła majuska.

Posted

[quote name='majuska']Ja napisałam maila , spokojnie, poczekajmy, na pewno wszystko jest w najlepszym porządku ;)[/QUOTE]
Tylko czemu taka cisza ? Moze będzie jakaś odpowiedź na mail majuski?

Posted

Ludzie litości!!! gdyby Frocia szła do jakiegoś podejrzanego domu to może i wydzwaniałabym tam co chwile, ale od początku jestem spokojna o nią, więc nie "molestuję" domku telefonami.
Dzowniłam dziś do p. Bartka, przeprasza, umknęło mu odpisanie na maila, ponieważ jest bardzo zapracowany ( rozumiem go , nie raz tak miałam i mam nadal ) ale do rzeczy:
Frotka jest strasznie niegrzeczna, jest łobuzem i tyle!!! Biega, szalaje , wariuje :) Zwrotu jednak nie będzie, jakoś dają rade z nią :eviltong: Jest w pełni zadomowiona, biega sobie i trzyma się blisko domu. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Poprosiłam o fotki.

• 4 weeks later...