majuska Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Frocia podobno ma turbodoładowanie, tzn. niespożytą energię...a jak w końcu zalegnie to w ulubionej pozycji żabki , z nogalami wyciągniętymi do tyłu :) Quote
barb Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nie macie więcej chętnych domów na Frocię ? Gdyby były to fajna, sznaucerowata, nieco większa od Froci sunia jest na dt u Iwoniam. :lol: Quote
tobciu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Przepraszam za wtargnięcie na wątek ale szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej. Może ktoś mógłby z Was pomóc ? [quote name='furciaczek']Niestety okazalo sie ze miejscowosc w ktorej potrzebna jest wizyta jest zbyt bardzo oddalona od Rzeszowa... Nie mamy wizytatora!! Miejscowosc to "Nowa Deba" - najblizsze wieksze miasta to Tarnobrzeg (25km) , Mielec (35km)... Dzwonilam juz do Basi649 z Tarnobrzega, niestety zalatana strasznie i nie da rady...nie kojarzy tez nikogo kto moglby wizyte dla TTb przeprowadzic... Wątek suni, dla której szukamy osoby do przedadopcyjnej : http://www.dogomania.pl/forum/threads/216084-Duma-amstaffka-z-Obornik-dostała-szansę-zbieramy-fundusze-i-szukamy-DS!/page16 Quote
siwy79 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Zgodnie z obietnicą raz na jakiś czas bedę zamieszczał wieści z życia Frotki, zaznaczam od razu że będzie to streszczenie w pigułce bo wszelkiego rodzaju blogi i fora nie są moją najmocniejsza ani najbardziej ulubioną formą przekazu. Więc Frocia vel psocia zadomowiła się na dobre, do tego stopnia że każda wizyta obcej osoby = donośne szczekanie. Na spacerach zachowuje się grzecznie ale nie można powiedzieć że spokojnie ;) bo wszystko co dosłownie piszczy w trawie musi być precyzyjnie namierzone i zbadane. Jest niesamowicie skoczna czym daje się czasami we znaki wszystkim domownikom skacząc i podgryzając w locie różne "członki" ciała. C.D.N. Quote
Agula99 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Cieszymy się bardzo, że Frocia taka radosna, a i szczeniaczek śliczny :) Quote
Becia66 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 miałam dzisiaj telefon w sprawie Frotki, widać krążą gdzieś jeszcze ogłoszenia. A na wątku cichutko, ciekawe co tam u małej słychać ? Quote
Agula99 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Ja też miałam telefon w sprawie Frotki, ciekawa jestem czy to ten sam? :) Quote
barb Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Becia66 napisał(a):miałam dzisiaj telefon w sprawie Frotki, widać krążą gdzieś jeszcze ogłoszenia. A na wątku cichutko, ciekawe co tam u małej słychać ? Agula99 napisał(a):Ja też miałam telefon w sprawie Frotki, ciekawa jestem czy to ten sam? :) Probowałyście zaproponować innego psiaka ? Quote
Agula99 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Co tam słychać u naszej Froci, zero informacji, zdjęć, noo hallo!! Czekamy!! :) Quote
Becia66 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Agula99']Co tam słychać u naszej Froci, zero informacji, zdjęć, noo hallo!! Czekamy!! :)[/QUOTE] ja nie mam telefonu do tych Państwa, adopcję prowadziła majuska. Quote
Agula99 Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Napisałam do pana tutaj, żeby coś napisał, wstawił fotkę, ale ciiszaaa!!! Majuska no co z tą naszą Frotellą??? ;) Quote
majuska Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ja napisałam maila , spokojnie, poczekajmy, na pewno wszystko jest w najlepszym porządku ;) Quote
barb Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='majuska']Ja napisałam maila , spokojnie, poczekajmy, na pewno wszystko jest w najlepszym porządku ;)[/QUOTE] Tylko czemu taka cisza ? Moze będzie jakaś odpowiedź na mail majuski? Quote
wanda szostek Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Od 13.06 żadnej wiadomości. Brak wiadomości i kontaktu zawsze mnie niepokoi. Quote
majuska Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ludzie litości!!! gdyby Frocia szła do jakiegoś podejrzanego domu to może i wydzwaniałabym tam co chwile, ale od początku jestem spokojna o nią, więc nie "molestuję" domku telefonami. Dzowniłam dziś do p. Bartka, przeprasza, umknęło mu odpisanie na maila, ponieważ jest bardzo zapracowany ( rozumiem go , nie raz tak miałam i mam nadal ) ale do rzeczy: Frotka jest strasznie niegrzeczna, jest łobuzem i tyle!!! Biega, szalaje , wariuje :) Zwrotu jednak nie będzie, jakoś dają rade z nią :eviltong: Jest w pełni zadomowiona, biega sobie i trzyma się blisko domu. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Poprosiłam o fotki. Quote
barb Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 majuska napisał(a): Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Poprosiłam o fotki. Są fotki od Frotki ?;) Quote
majuska Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Niestety nie, bardzo było by miło gdybyśmy mogli zobaczyć Frocię, p. Bartku, prosimy :) Quote
Recommended Posts