barb Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 majuska napisał(a):;) ... wszystko wskazuje na to, że w niedzielę Państwo przyjadą po Frocię:lol: Ciekawe czy wszystko idzie zgodnie z planem i Frocia dzis pojedzie ( pojechała) do domku ? Quote
majuska Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Tak , wszystko poszło zgodnie z planem i Frocia pojechała do domku: myślę, że jeszcze dziś będziemy tu miec relację juz bezpośrednio z domku ;) ja dostałam SMSa z trasy, że Frocia grzecznie jedzie i wszystko jest w porządku :) Quote
Andzike Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Fantastyczne wieści, bardzo się cieszę, że Frotka ma taki dom! :loveu: Quote
Becia66 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Froteczka odjeżdża Ostatni raz spojrzę na mojego kochanego Terrusia, żegnaj przyjacielu A biedny Terruś stał i tak smutno patrzył....i chyba po swojemu sie cieszył, że Froci sie udało. Quote
barb Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 majuska napisał(a):Tak , wszystko poszło zgodnie z planem i Frocia pojechała do domku: ...myślę, że jeszcze dziś będziemy tu miec relację juz bezpośrednio z domku ;) ja dostałam SMSa z trasy, że Frocia grzecznie jedzie i wszystko jest w porządku :) :lol::Cool!: Quote
majuska Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Frocia dojechała szczęśliwie do domku, podróż minęła dobrze. Podobno JEST BOSKA:lol: ( tyle to my wiemy:eviltong: :evil_lol:) P. Bartek obiecał wkleić jakieś foty, ale podejrzewam, że sa zmęczeni to może dopiero jutro..... Quote
siwy79 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 A więc... ;) potwierdzam że Frotka jest boska i bardzo mądra. Po przyjeździe do domu zachowuje się tak jakby tu już była ( jestem mocno zdziwiony ;)), zadarty do góry ogon zdradza zadowolenie więc śmiało można stwierdzić że odwzajemnia nasze uczucia ;) Później wkleje jakieś zdjęcia bo dzisiaj wszyscy bezpośrednio zaangażowani w tą akcję pewnie już śpią ;) Quote
barb Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='siwy79']A więc... ;) potwierdzam że Frotka jest boska i bardzo mądra. Po przyjeździe do domu zachowuje się tak jakby tu już była ( jestem mocno zdziwiony ;)), zadarty do góry ogon zdradza zadowolenie więc śmiało można stwierdzić że odwzajemnia nasze uczucia ;) :multi: Później wkleje jakieś zdjęcia bo dzisiaj wszyscy bezpośrednio zaangażowani w tą akcję pewnie już śpią ;) To czekamy na fotki. :lol: Quote
majuska Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ciekawa jestem jak nocka, tzn. gdzie spała Frocia?:cool3: Quote
roche83 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Witam, z tego co się orientuję to nocka była spokojna, przypuszczam, że na kanapie spędziła, ale nie jestem tego pewna:lol: poniżej przesyłam linki do filmików, na których nagrałam Frotkę i Froda (szczeniaka podrzuconego na posesję, a przez nas przygarniętego). Niestety jakość nie jest wyśmienita i jest ciemno, bo filmiki nagrywane były zwykłym aparatem a nie kamerą. Myślę jednak, że będą się podobać:razz: http://youtu.be/FGgGYW5Kv6Q http://youtu.be/O2LUROX4arU http://youtu.be/4rouN7T0A-8 http://youtu.be/Ic8ugHII37k Quote
roche83 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Właśnie rozmawiałam ze szwagrem, Frotka spędziła noc na kanapie:lol: Chwilowo są odcięci od świata, bo nie maja prądu (jakąś konserwację elektrownia przeprowadza). Jak tylko będą mieli prąd to napiszą coś:multi: mam nadzieję, że chwilowo wystarczą wam moje filmiki z wizyty w moim domku. Quote
wanda szostek Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Trudno, muszą wystarczyć:smile: Cieszę się, że adopcja szczęśliwie się powiodła i Frotka wesoła już w swoim domku. Pozdrawiamy nową rodzinkę. Quote
karolciasz28 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Super, bardzo się cieszę. A Frocia cudna.:loveu: Quote
siwy79 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 " class="ipsImage" alt=""> Jakoś mam problem z dodawaniem zdjęć, w każdym razie jest to jedno z kilku z dzisiejszego spaceru. C.D.N. w wolniejszej chwili Quote
siwy79 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Frotka jest już wesoła i zadomowiona na dobre, na spacerach grzeczna i spokojna, jutro wybieramy się na "przegląd" do weterynarza. Quote
barb Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Troszke powiększyłam ale najlepiej widać dzidzię. ;) Quote
siwy79 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Barb właśnie chciałem pokazać że Frotka elegancko sie bawi z dzieckiem ale zanim migawka przeskoczyła psina zmieniła front o 180 stopni i została tylko Hania ;) Quote
majuska Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Super się dziewczyny dogadują jak widzę :) A to fakt, że FRocia zmienia położenia jak błyskawica :) Quote
barb Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Hania od małego uczy się szacunku, miłości, opieki wobec zwierząt. :lol: Słodkie zdjęcie. :loveu: Quote
Recommended Posts