Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

He, he, sznaucerek miniaturka-prawie-że:evil_lol: włochaty ogon i uszka musiały zostać, jest z nimi przesłodka:loveu:
A tak wogóle to uprzejmie donoszę, że jest bardzo kochaną, łagodną psinką, troszkę bojaźliwa, ale to kwestia kilku dni w nowym, fajnym domu, aby się wyluzowała, już te kilka chwil w przytulisku i u mnie wystarczyły, żeby zrozumiała, że smycz jest ok :) bardzo zabawowa, zaczepiała moją Maję , a ten kanapowy tłuścioch nawet dał się namówic na małe harce, Frotka jest przesłodka, daje buziaczki, takie delikatne, tuli sie, świetnie sie sprawdzi nawet w domku z dziećmi ( oczywiście z mądrymi dziećmi ) będzie miał kto się z nią wciąż miziać, rzucać piłeczkę i pokazywać różne inne zabawki, sprawi komuś na prawdę dużo radości.
Pewnie śpi teraz umordowana, bo jednak taka wizyta w SPA, przejażdżki samochodem i spotkania z naszymi psami to była wielka i męcząca przygoda:roll::lol:

Posted

wchodzę na kundelek.org, patrzę, a tam już ciotka Gunia wkleiła wszystkie nowe fotki Frotki, działa jak błyskawica:crazyeye:...Guniu dziękujemy:iloveyou::Rose:

Posted (edited)

Szczególne podziękowania dla ciebie majuska za tak spaktakularną metamorfozę Frotki. Trzeba wszystkim uswiadomić że strzyżenia to nie takie hop siup, tylko cięzka praca i do tego czasochłonne przedsiewzięcie wiec przy twoim maluchu to naprawde majuska nie byle co. I jeszcze sprawa finansowa bo to przecież specjalne odżywki i szampony więc tym bardziej doceniam to co robisz. Dziękuje bardzo w imieniu Frotki i innyh psiaków ktorym pomogłaś wyeksponować pełnię urody. :Rose:

Edited by Becia66
Posted

majuska napisał(a):
wchodzę na kundelek.org, patrzę, a tam już ciotka Gunia wkleiła wszystkie nowe fotki Frotki, działa jak błyskawica:crazyeye:...Guniu dziękujemy:iloveyou::Rose:

Oj nie ma za co, przeglądałam statystyki strony i dużo osób do Waszej galerii zagląda, więc zdjęcia muszą być piękne :-)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ogłaszamy Frotkę jako czysto krwistego sznaucera?:cool3::evil_lol:

Chyba "w typie" bo rodowodu jednak brak ...;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ogłaszamy Frotkę jako czysto krwistego sznaucera?:cool3::evil_lol:

Tak karolciu, wystawowego :D

Miałam dziś dwa telefony w tym jeden rozpoczął się od słów : ile ona kosztuje:roll: , drugi lepszy, ale bez konkretów i pani miała jeszcze zadzwonić...

Posted

Jak my kochamy takie telefony!!! A do mnie ciągle dzwonią o Albina!! Zwariować można!!!! A Frocia jest cudna, wariuje, szaleje z Terrim, Beniem, chodzi na spacerki, wariatka mała!!! Musi mieć super domek!!! Fajnych ludzi!!! :)