Agula99 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) FROTKA ma około roku, jest bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi, jak chyba każdy psiak u nas w przytulisku pragnie być głaskana, przytulana, brana na rączki. Jest grzeczną i bardzo sympatyczną sunią. Niestety los nie był dla niej łaskawy, ktoś prawdopodobnie ją wyrzucił, lub podrzucił, ponieważ przybłąkała się do jednego z domów, gdzie niestety nie mogła zostać ( bo właścicielka nie chce suczki!!!:mad:, kobiety to zawsze mają pod górkę) i tym sposobem trafiła do nas. Sunia jest gotowa do adopcji, jest przemiła, kochana, do tulenia i głaskania. Wiem, że to nie wiele, żeby ułożyć tekst, ale może ktoś szybko się w niej zakocha, bo taka smutna siedzi w boksie, wciska nosek między kratki i prosi, żeby ją zabrać. :-( Od razu polubiła się z Beniem, zaczepiała go, wskakiwała na niego, wspólnie biegali. Jedyną jej wadą jest to, że nie potrafi kompletnie chodzić na smyczy, to dla niej jak dopust boży, ale myślę, że uda się nam ją szybko zachęcić do spacerków, może gdy zobaczy, że inni tak lubią te wyjścia, pobiegnie razem z nimi, np. z Beniem. Proszę o pomoc w ogłoszeniach, sunia jest gotowa do adopcji!!! A to nasze kudłate śliczności : Edited June 9, 2012 by Agula99 Quote
Agula99 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 I jeszcze kilka fotek naszej ślicznotki :) :cool3: Quote
Agula99 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 A na koniec moje ulubione zdjęcie, co tu dużo mówić, rozmemłane, ale ten uśmiech, ten ząb, ten czar :evil_lol: Quote
Agula99 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 GuniaP napisał(a):Migotka :) O witamy Cię GuniuP, super propozycja!! Kto jest za??? :) Quote
karolciasz28 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jestem. No imię fajne, ale u nas już chyba była Migotka, chociaż nie wiem, za dużo tych psów...:cool3: Śliczna.:loveu: Quote
Agula99 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):Jestem. No imię fajne, ale u nas już chyba była Migotka, chociaż nie wiem, za dużo tych psów...:cool3: Śliczna.:loveu: Nie pamiętam czy takie imię było, no a jak taka śliczna, to może Karolcia strzeli jej kilka szczęśliwych ogłoszeń??? :cool3: Quote
Anula Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Wstawcie sunię na kudłacze w potrzebie.Jest śliczna. Quote
Becia66 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) cudna mała, dobrze że trafiają do nas teraz takie adopcyjne bo tych ,,zalegających'' tez sporo. A co do imienia to proponuję Żana Frotka Koni Joko Mika Migotka też fajnie tylko trochę przydługo, najlepsze takie 1-2 sylabowe bo przenosi się to potem na łatwość komunikacji. No to jak, które dajemy ? może ktoś ma jakąś inną extra propozycję ? Edited May 24, 2012 by Becia66 Quote
Agula99 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Wypadałoby jeszcze małą trochę podrasować, tu i ówdzie kłaczki naszczotkować, ale tym zajmuje się majuska, to kiedy nas nawiedzi i przywiezie swój salon spa??? :) Quote
barb Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Becia66 napisał(a):cudna mała, dobrze że trafiają do nas teraz takie adopcyjne bo tych ,,zalegających'' tez sporo. A co do imienia to proponuję .......... Frotka ......... Ja bym wybrala Frotkę :lol: Quote
Agula99 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 barb napisał(a):Ja bym wybrala Frotkę :lol: No w sumie nawet jej pasuje, taka froczasto - kudłaczasta ;) :evil_lol: Quote
Becia66 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 barb napisał(a):Ja bym wybrala Frotkę :lol: Agula, a ty za jakim optujesz ? poczekamy jeszcze na majuskę, Karolcię, Figę33 i zobaczymy. Byle szybko dziewczyny bo póki co mała bezimienna. Quote
barb Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Agula99 napisał(a):No w sumie nawet jej pasuje, taka froczasto - kudłaczasta ;) :evil_lol: Agula juz sie określiła ;) Quote
majuska Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Mi sie podoba Frotka, tym bardziej, że taką jedną Frotkę orzechowską szczególnie sobie umiłowałam swego czasu :) Na sobotę ( lub niedzielę ) ostrzę nożyce :) Quote
Becia66 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 No to mamy Frotkę. Teraz jakiś dobry tekst do ogłoszeń uklecić... Quote
figa33 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 fajna Frotka ! a może to taki nieostrzyżony pudelek ?:cool3: uczesać , umalować , pazurki zrobić i będzie cud , miód , już jest śliczna kurcze , wezmą psa , potem won wyrzucą ...ech..jak niepotrzebny przedmiot ... miała psina szczęście ,że do Boguchwały trafiła Quote
karolciasz28 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 To ja czekam na tekst dla Frotki i będziemy ogłaszać.:) Quote
Andzike Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Przepiękna jest! Długo domu szukać nie będzie ;) Quote
Agula99 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 A ja czekam na nowe fotki Frotki, po całkowitej przemianie!!! Chyba spadniecie, małej nie poznacie, ja dziś sama się zastanawiałam czy majuska nie zamieniła psa...ha ha ha...czekamy!!! :) Quote
Recommended Posts