motyleqq Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 hej, polecicie jakieś zabawki dobrze pływające w wodzie? dość wytrzymałe i niezbyt drogie, bo muszę kupic sztuk dwie ;) Quote
dexterka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 my mamy aport pływający Dummy 2 lata temu sprowadziłam go sobie z Uk, bo był dużo tańszy. Kilka dni temu widziałam go na allegro w cenie ok 20zł :) http://www.amazon.co.uk/Karlie-Aqua-Dummy-Neoprene-Retrieve/dp/B00140IYGM Kiedyś zamawiając suchą karmę dostałam jako gratis pływającego żółwika http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/plywajace/zabawki_neoprenowe/233931 Też bardzo fajny, ale dla moich psów nieco mały, one lubią coś porządnego trzymać w paszczy. Quote
toys4dogs.pl Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 A my polecamy zabawki pływające w naszym sklepie. Szczególnie godne polecenia są Kongi Aqua, świetnie pływają, są doskonale widoczne i dostępne w dwóch rozmiarach. Dodatkowo koszty przesyłki są bardzo przyjazne. Zapraszamy na zakupy! Quote
Donatka112 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Fajny ten Wasz sklepik ale według mnie powinniście go poszerzyć o inne akcesoria dla psów... bo widzę w nim tylko zabawki :) a przecież nie tylko przyjemnością żyje nasz piesek :) Quote
anitaj Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ja polecam plecionki mojej "produkcji" [FONT=arial][/FONT]z linki żeglarskiej - niezatapialne i mocne. Quote
Besti Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Polecam aporty pływające AFD Julius K-9 do napełniania smaczkami Albo również Juliusa tuba na smakołyki która pływa, długość 20cm Mam je w sprzedaży ;) Quote
snuszak Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 a ja polecam Zogoflexa - trwałe bardzo i pływają :) Quote
kropi124 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 ja do aportu w wodzie używałam ringo z kauczuku- bardzo trwałe i nie zatapialne;) Quote
Recommended Posts