Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia doskonale dostosowała się do nowej sytuacji. Nie jest zazdrosna o mojego synka a nawet go pilnuje. Stasiu już kilka razy miał umytą przez Sonię głowę:)

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mancza - GRATULUJĘ, i ogromnie sie cieszę (aż łezka kręci mi się o oku gdy patrzę na to zdjęcie). Bądź co bądź Sońka ma w sobie "coś" z boksera ;) - choćby te prążki i radosny charakterek.
Niech maluszek rośnie zdrowo i bezpiecznie (choć o jego bezpieczeństwo nie musicie sie martwić gdy ma taką psią opiekunkę :lol:) .

Posted

Mancza przede wszystkim gratuluje dzidziusia - jest słodki.
Chyba nie będziesz musiała szukać opiekunki do Stasia Sońka wszystkim się zajmie:lol:. Kurcze super jest taka przyjaźń między dzieckiem i psem:loveu:.

Posted

mancza napisał(a):
Sonia doskonale dostosowała się do nowej sytuacji. Nie jest zazdrosna o mojego synka a nawet go pilnuje. Stasiu już kilka razy miał umytą przez Sonię głowę:)

:loveu: cudna rodzina:loveu:

Posted

Mancza! GRATULACJE!!!!!!!
Pięne maleństwo - Staś i kochana psina - Sońka.
Jak to cieszy oko.
A ty będziesz miała lżej - Staś będzie się uczył chodzić przy Sońce, krzyże będę mnie j bolały;)

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

Witam

dawno się nie odzywałam :)

U Sońki wszystko super. Trochę się jej przytyło ale przeprowadzamy się na wieś więc szybko zrzuci.

Dodaje fotki naszego nowego domu.

• 1 year later...
  • 6 years later...
Posted
5 minut temu, mancza1 napisał:

Po 10 latach dziś Sonia odeszła...

Och, moje dziewczyny kochane. Tak mi przykro! Sońka kochana. Byliście jej pięknym życiem, najpiękniejszym. Przytulam mocno.