ktiger Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 milla.j napisał(a):Normalnie KRÓL NA WŁOŚCIACH :diabloti: i w dodatku Na Wysokościach :razz: Quote
ktiger Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 saba&mlis napisał(a):A u Tuptusia bez zmian? wszystko na to wskazuje :( Quote
ktiger Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 wakacje się skończyły, może teraz czas na własny domek.. Quote
ktiger Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 może znajdą się jakieś fotki słodziaka? Quote
ktiger Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Fotka od Joanny js: Piesek kieszonkowy Quote
KasiaT Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Czy ktoś w końcu zwróci na malucha uwagę? Quote
ktiger Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Taki słodziak a jeszcze domu nie ma... Quote
ktiger Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 tak dla przypomnienia, zdjęcie słodziaka ;) Quote
ktiger Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Aga pięknie napisała to, co Tuptuś chciałby nam powiedzieć... gdybyśmy tylko umieli słuchać MANIFEST TUPTUSIA Pamiętam jeszcze lata szczenięce, Lat temu to było trochę mniej niż więcej. Myślałem wtedy, że będę Dobermanem, Lecz jakieś takie łapy zbyt krótkie miałem. Bo, proszę Pana, cóż to za dziwne zjawisko: Doberman jak żaba? Toż to zwykłe pośmiewisko. Pomyślałem więc wtedy, że Polskim Gończym zostanę, Wie Pan - będę gnał przez las, uszy rozwiane... Tylko że, proszę Pana, te uszy nie urosły mi wcale, No i tak właśnie Polskim Gończym raczej nie zostałem. No nic to - martwić się przecież długo nie będę, Pinczerem zostanę - i kompleksów się pozbędę. Gabaryt już bardziej pasować się zdawał, Ale jakoś od wzorca raczył mi ogon, proszę Pana odstawać. Oj długo myślałem, kim Matka Natura stworzyć mnie myślała Aż eureka! Na pewno jamnika w zamyśle miała! Choć wzrostu nawet właściwego byłem, To jamnikiem to mogłem być, proszę Pana - ale tyłem... I w ten o to sposób nic z tego nie wyszło, Zwyczajnym Tuptusiem zostać mi przyszło. Gdybym miał chociaż tatuaż mały, albo tatę owczarka w rodowód wpisany, kundlem jestem zwyczajnym, podobnym do wielu, A to już nie wystarczy, by w życiu dojść do jakiegoś celu. Nie dla takiego kundla dom, serce i życia rarytasy. Świat, proszę Pana, na psy zszedł ostatnimi czasy. Bo teraz to pies nie musi być mądry, Z psem, proszę Pana, to trzeba wyglądać... podpisano - Tuptuś, pies niechciany. Quote
KasiaT Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Pięknie napisane-ma nadzieję,że ten Tuptusiowy manifest trafi w końcu do czyjegoś serduszka i w końcu ktoś otworzy dla niego swój dom Quote
ktiger Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 KasiaT napisał(a):Pięknie napisane-ma nadzieję,że ten Tuptusiowy manifest trafi w końcu do czyjegoś serduszka i w końcu ktoś otworzy dla niego swój dom też mam taką nadzieję.. Quote
ktiger Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Joanna js poznała Tuptusia i tak o nim czule pisze: Tak prezentuje się Tuptek w pakiecie W naszym pokoiku na dywaniku u Kasi od Bastera Codziennie po porannym spacerze przychodzili Tuptuś z Błękitnookim do naszego pokoju na zaproszenie Barneysia i zgodnie uwalali się na dywaniku obok naszych łóżek ( Tuptek potrafił się nawet wskrabać do łóżka). To byłby dopiero trójpak "trzej muszkieterowie" , niestety w chwili obecnej w 30-metrowym mieszkaniu w bloku niemożliwy . Spędziłam z Tuptusiem kilka dni u Kasi , ale w ogóle nie pamiętam jego głosu, a zatem nie jest nadmiernie rozszczekany, ale za to pamiętam jego oczy Oczy Typtusia Oczy Tuptusia są odważne, gdy jest w towarzystwie dużych psów... oczy Typtusia są uważne, gdy człowiek do niego się zwraca ... oczy Tuptusia są wesołe, gdy zachęca do zabawy psy i ludzi... oczy Tuptusia są smutne, gdy nie ma do kogo się przytulić... Quote
KasiaT Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Mam nadzieję,że ten piękny maluch w końcu znajdzie swój własny kochający go dom Quote
ktiger Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Już najwyższy czas, aby Tuptuś miał swoją własną rodzinę! Quote
ktiger Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 a Tuptuś nadal szuka domu!!!! Quote
saba&mlis Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Caly czas trzymam kciuki za Tuptusia Quote
Recommended Posts