Milla.j Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 To wpadnę ;) a o czym byś chciała popisać? Może o bazarkach ;) Może pora na nowe okulary? Coraz więcej z nas nosi okulary. Wszyscy okularnicy wiedzą, że trzeba je co jakis czas zmieniać. Teraz jest ku temu okazja ;-) Może na wiosnę zabłysnąć nowymi oprawkami i szkłami? Zapraszam po kartę rabatową (50%) na nowe szkła i okulary Chociaż większość z Was ma już kalendarz na 2013 rok, to mozę jeszcze ktoś się skusi na takie cudeńka? Jedne produkcji rodzimej - polskiej, drugie przywiezione wprost ze Szwajcarii :diabloti: klik! Quote
ktiger Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Tuptuś również zachęca do zakupów ;) Quote
ktiger Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='milla.j']To wpadnę ;) a o czym byś chciała popisać? [/QUOTE] Milla - dopiero teraz zauważyłam, ale ze mnie gapa... Quote
Milla.j Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='ktiger']Milla - dopiero teraz zauważyłam, ale ze mnie gapa...[/QUOTE] No widzisz, a ja sie tak staram:evil_lol: Quote
Milla.j Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Zapraszam na bazarki: Z cyklu "u Pasterzy": -gdy nie lubisz zimna, -gdy planujesz zimowy wyjazd, -gdy szukasz czegoś do domu ZAJRZYJ! Następny bazarek z cyklu "u Pasterzy": bluzeczki dla małych i ciut starszych dam ;-) ZAJRZYJ! Quote
ktiger Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Tuptusiek to się chyba na zasiedzenie chce załapać... Quote
ktiger Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 HMMMMMMMMMM a gdyby tak i dla Tuptusia domek się znalazł... Quote
ktiger Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Zapraszamy na BAZAREK u Pasterzy :smile: Quote
ktiger Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Z WIELKĄ RADOŚCIĄ OGŁASZAM, ŻE TUPTUŚ MA DOM!!!! Swój najprawdziwszy dom stały! Tuptusiowi i jego rodzince życzymy szczęścia na wspólnej drodze życia! Quote
KasiaT Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Jak cudnie czyta się takie wiadomości-wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Quote
Recommended Posts