ANECZQA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Myszu napisał(a):My to jeszcze możemy ubrać buty z amortyzacją ale psiury w końcu w samych skarpetkach latają;) . ja bym powiedziała ze raczej boso :eviltong: Quote
Myszu Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Mój ma takie włochate łapy że wygląda jakby był w skarpetach i to wełnianych.:evil_lol: Quote
Milkat Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Co słychać wśród biegających??!! my mamy przerwę bo nie moge doleczyć kontuzji, wcieram te maści i wcieram ale wciąż boli:placz: Ale jak się poprawi to zaraz ruszamy znowu:lol: pozdrowionka! Quote
Agnisia =) Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Mój Feliks to jest taki cfaniak, że na spacerze, jak smycz trzymam w ręku, to ciągnąć potrafi, ale po przypięciu do paska, czyli jak czuje stały opór, to idzie na luźnej smyczy. Gdy w zimie podpięłam go do sanek to nawet pół metra nie pociągnął. Ale wywaliłąm się przez niego sporo razy. Teraz biegamy na zwykłej obroży i luźnej smyczy, a w lasku całkiem luzem. I tak odpowiada mu najbardziej. Quote
ANECZQA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 No i w szorkach: Myszu- jeszcze raz wielkie dzięki :eviltong: Quote
Milkat Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ślicznego masz piesia ANECZQA!!! A jak mu ładnie w tych szorkach..... Wybrałam sie na wystawę i zawody frisbee w Bytomiu wczoraj, z myślą że może będzie stoisko Manmatu, ale niestety nie było. Za to super frisbee...bordreki głównie były i cuda robiły...hihihi. pozdrawiam Quote
Myszu Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Bardzo się cieszę że się podobają i że pasują. Psina wygląda bosko.:lol: Quote
Milkat Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 a my sie dzis wybrałyśmy pobiegac po przerwie dłuższej i nas deszcz złapał:p , co Tajdze nie przeszkadzało wcale...gorzej ze mną; ale było fajnie...mokre i zmęczone dotarłyśmy do domu; ale widzę że psica zapamiętała sobie to bieganie i szalała dzis z radości że znów coś się dzieje;) Quote
ulvhedinn Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Czy w canicrossie może brać udział pies na wózku? Bo ludzi na wózkach już widziałam- wiem, że biorą nawet udział w zawodach... Quote
kacpru Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 czy ktos z Was ma dla swojego psa szelki guard'y ? Chcialabym zobaczyc jak wygladaja na fotkach na realnym psie ;) moze ktos spelnic moje zyczenie? ;) :cool3: Quote
Myszu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ulvhedinn oficjalnych zawodów z psami na wózkach to jeszcze chyba nie ma, ale jeżeli twój pies ma tylko ochote biegac to chyba nie ma przeciwskazań, no moze z wyjątkiem takich że tylko po równej nawierzchni i na krótkich dystansach. Quote
Myszu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Kacpru postaram się wstawic takie zdjęcie ale teraz jestem na uczelni i nie ma dostepu do swoich zbiorów z fotkami jak tylko przyjdę do domu to postaram sie je wstawić. Jak wyglądaja z przodu mozesz zobaczyc z boku na moim psiaku.:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Myszu napisał(a):Ulvhedinn oficjalnych zawodów z psami na wózkach to jeszcze chyba nie ma, ale jeżeli twój pies ma tylko ochote biegac to chyba nie ma przeciwskazań, no moze z wyjątkiem takich że tylko po równej nawierzchni i na krótkich dystansach. Ha, ha, ha!!! Powiedz to Aksie:evil_lol: (szczególnie to o nawierzchni) Ona najchętniej ciągnie jak koń i kocha biegać, a to ja muszę poprawić kondycję... Quote
Milkat Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ulvhedin napisz coś wiecej o swoim psie, bo nas zaintrygowałeś:lol: Może jakies fotki wkleisz? My się ostro bierzemy za bieganie, jak tylko wyzdrowieję, bo mi sunia tłuszczykim obrosła, teraz ma dietę i będziemy biegać żeby szybko dojść do dobrej wagi:cool3: ; pozdrawiam Quote
eduso Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ja mam guardy. Zdjecia Edka w tych szeleczkach: http://goldenretrievery.wordsight.com/ Quote
ulvhedinn Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Milkat']ulvhedin napisz coś wiecej o swoim psie, bo nas zaintrygowałeś:lol: Może jakies fotki wkleisz? My się ostro bierzemy za bieganie, jak tylko wyzdrowieję, bo mi sunia tłuszczykim obrosła, teraz ma dietę i będziemy biegać żeby szybko dojść do dobrej wagi:cool3: ; pozdrawiam W zasadzie to ona jest nie całkiem moja- tzn. szukamy domku... Fantastyczna, młoda, niewiarygodnie żywotna sucz... tylko, że na wózeczku. Potrafi ganiać trzy godziny po parku, aportować, mordować patyki, bawić się z psami- i w godzinę po powrocie do domu patrzy czy znowu gdzieś nie idziemy:cool3: Muszę ją "męczyć" bo mi inaczej chatę roznosi... No, a że ciągnie jak lokomotywa to wymyśliłam, żeby to jakoś wykorzystać:evil_lol: i canicross mi jakoś pasuje. W moim podpisie jest link do historii Aksy-Kraksy Quote
aśka-od-dagona Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No, ja żem się zamówiła;) teraz tylko czekamy, aż przyjda w tym tygodniu sledy, pas i linka:D od razuwkleje Wam foty:p//czy tego chcecie, czy nie;) Quote
Milkat Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ulvhedin, jestem pod wrażeniem całej historii Aksy Kraksy i tego co zrobiłas dla tej pieknej i pełnej zycia psicy....:modla: nie zdawałam sobie sprawy, że pies po tak powaznym urazie, może miec w sobie tyle energii i chęci zycia, canicross to faktycznie swietny pomysł. Aksa rozladuje to napiecie które pewnie przez caly czas unieruchomienia w niej narastalo. a swoja drogą nieźle musialo wygladać jak rozgoniła stado labków...hehehe:evil_lol: Pozdrawiam i życzę wam obu powodzenia, no i domku dla Aksy, może ktos o sportowym zacięciu zainteresuje się taka wytrwałą zawodniczką?! Quote
Milkat Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ładniutki ten manmat:lol: ....na piesku wyglada bardzo fajnie. To czekamy na fotki ze spacerku!!! A czy z linki da sie zrobić pętlę taka do trzymania jak przy smyczy? no i mam pytanie jak dobrałaś rozmiar, bo mnie wg. tabelki S-ka wychodzi, a trudno mi uwierzyć, żeby najmniejszy rozmiar na moja sucz pasował:eviltong: Tak na oko to ona może jest grubsza od twojego psa.... pozdrawiam Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 W tabeli mi sie miescił w dwa rozmiary to wzięłam wiekszy,a z Panem sie umówiłam że jakby co wymienimy;) Zreszta był trzy mierzenia bo na pocztku wychodził inny wynik-w dwóch następnych juz ok;) Foty ze spaceru w uprzezy beda jak sobie znajde jakiegś 'oparatora kamery'- na razie uczymy się jak ciagnąc... Dagon dotąd był nauczony ze jak biegamy nie ma prawa wyprzedzać nie mówiąc o ciągnięciu, ale będzie dobrze- musi byc;) Z ta petlą z linki moze być problem, bo nie ma o co czepic drugiego karabinka. pozdrawiam serdecznie:) Quote
Myszu Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ale super wygląda psisko, teraz juz tylko życzę powodzenia i wytrwałości:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Dziękuje w imieniu Dagona:cool3: i nie dziekuje w swoim;) z wytrwałością raczej nie pwoinno być problemu- bo ja biegac kocham:loveu: problem to się jawi z miejscem i tym zeby pies ciągnął;) Quote
Myszu Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Więcej wiary nauczy się ciągnąć to tylko kwestia czasu:lol: Quote
Recommended Posts