Misia&Ruby Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) Imię: New Płeć: pies Rok Urodzenia: - Rasa: w typie cocker spaniela angielskiego Umaszczenie: czarny podpalany Wielkość: średnia Sterylizacja/kastracja: tak wiek: ok.8 lat Opis: New to kochany psiak w typie cocker spaniela angielskiego. Dobrze dogaduje się z innymi psami i ludźmi. Uwielbia się tulić, długie spacery, ładnie chodzi na smyczy. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji: Przechowalnia psów w Dobrym Mieście ul. Olsztyńska 19, 11-040 Dobre Miasto tel. 500294676 New musi znaleźć pilnie DS lub DT! Ma czas do czwartku! Inaczej zostanie wywieziony (jak reszta psów z przechowalni) do "psiej mordowni"- schroniska w Radysach... :( Zdjęcia: Edited May 25, 2012 by Misia&Ruby Quote
Misia&Ruby Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Piesek już jest uratowany przed schroniskiem :) Niedługo jedzie do DT ale DS nadal jest poszukiwane! Quote
emilia2280 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 to dobre wiesci, gdzie piesek jest na dt? Co z jego zábkami??? Moja ma 8 lat ale zéby cale i biale a on jakby mial je pognile? Quote
Misia&Ruby Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 emilia2280 napisał(a):to dobre wiesci, gdzie piesek jest na dt? Co z jego zábkami??? Moja ma 8 lat ale zéby cale i biale a on jakby mial je pognile? Na DT jest w Toruniu. Może tam zostać do końca w wakacji. Wydaje mi się, że z jego ząbkami nie dzieje się nic poważnego. Po prostu są żółte i możliwe że może mieć lekki kamień. Quote
Recommended Posts