Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pawelg napisał(a):

Keru - BOB, World Winner i Champion Węgier
Bayka - JBOB, BOS - Junior World Winner i JCH. Węgier

Gratulacje!

pawelg napisał(a):

Co do parkingow, nie bylo zadnych problemow. Wystawa naprawde dobrze zorganizowana.

A o której tam przyjechaliście? Ile kosztuje parking? Można płacić w EUR?

Posted

Cybulka napisał(a):
Więcej zdjęć z wystawy wkrótce na blogu (w szczególności CTRy, DA oraz Kaukazy).

Mogę prosić o zdjęcia z ringu kaukazów?
Moja suczka AZA Psotne Miśki otrzymała BOS i World Winner.

Posted

Aziza napisał(a):
Mogę prosić o zdjęcia z ringu kaukazów?
Moja suczka AZA Psotne Miśki otrzymała BOS i World Winner.

BRAWO!!!!! Ogromne gratulacje :)

Posted

Dziękuję!

Parking dziś 5 euro lub 1500 forintów. O godz. 11 nie było problemów z zaparkowaniem.
Przy wjeździe na parking pani policjantka, by wystawcy mogli wjechać, zatrzymywała ruch na drodze. A panowie parkingowi błyskawicznie wskazywali gdzie są jeszcze wolne miejsca.

Posted

[quote name='Aziza']Mogę prosić o zdjęcia z ringu kaukazów?
Moja suczka AZA Psotne Miśki otrzymała BOS i World Winner.GRATULACJE!!!
Z przykrością informuję, że niestety nie mamy zdjęć z kaukazików :( Organizatorzy się nie popisali - katalogi dojechały na 11:30 a wtedy byliśmy już w amoku DA i CTRów - jak pobiegliśmy na kaukazy, ich już nie było i nawet nie spisaliśmy wyników :( Załamka.

Na blogu są już info i zdjęcia CTRów (choć też niepełne): http://nie-taki-pies.blogspot.hu/2013/05/wds-budapeszt-2013-wyniki-czarny.html#more

Posted

[quote name='maharaja']Bardzo bym prosiła o zdjęcia katalogu stawki pekińczyków, w miarę w zbliżeniu, aby można było bez problemu odczytać. Mój e-mail: maharajasgarden@o2.pl ;) Niestety nie posadam tego katalogu (byłam tylko w czwartek i w piątek), choć chętnie bym pomogła :( Pekińczyki idą jutro?

Posted

17.05 zginął w wypadku samochodowym znany handler Adrien Flerry (21lat) w wypadku pod Celje[FONT=Verdana] jadąc na światówkę. Gdyby ktoś przejeżdzał przez Słowenie w tych okolicach proszę rozglądać się za beagle, shelti i borderem które uciekły z miejsca wypadku... Adrien zginął ratując psy podczas wypadku więc te psy były dla niego bardzo ważne i tyle możemy zrobić dla jego rodziny i przyjaciół... więc jakbyście znanli kogoś kto będzie przejezdzał w tych okolicach proszę powiadomcie,że te psy są poszukiwane!!!
[/FONT]

Posted (edited)

Gończy polski -[FONT=arial black]OPUS Kłusująca Sfora [/FONT]- [FONT=arial black] Veteran World Winner[/FONT]

Edited by musia
Posted

musia napisał(a):
gończy polski -opus kłusująca sfora - veteran world winner

gratulacje !!!

(nie wiem dlaczego zamienia mi wielkie litery na małe !!!)

Posted

Moje szetlandzkie - UNCAS z Puli Szczęścia skromna doskonała/8, jednak u ostrego sędziego i Shags bnył w innym typie niż preferował sędzia :)