Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paniMysza']bardzo dziękuję:)

jaka karme zakupić małej?
Co do szczepienia muszę zapytać Wiosny, wiem, że wet miał dojechać do Fundacji, ale czy już był - nie wiem. Co do karmy, też zapytam, ale nie sądzę żeby musiała być jakaś szczególna, bo Mucia nie miała nigdy ani problemów skórnych, ani żołądkowych, jadła też gotowane posiłki. Nie wiem, czy odpowiem przez weekend, bo od jutra jestem poza zasięgiem ;)

Posted

to karmę sami w takim razie wybierzemy dziś.
gotować nie będę niestety, bo moje są na karmie weterynaryjnej i gotowanego jeść nie mogą, a bardzo by chciały i zazdrościłyby muci:)

Posted

[quote name='paniMysza']to karmę sami w takim razie wybierzemy dziś.
gotować nie będę niestety, bo moje są na karmie weterynaryjnej i gotowanego jeść nie mogą, a bardzo by chciały i zazdrościłyby muci:)
Nasza Mała nie musi dostawać takiej ekstra karmy, a gotować też dla niej nie trzeba. To Kasia / opiekunka, która ją przywiozła, bo nas Kaś jest dwie ;) / tak rozpieszczała Muteczkę. Mój Mutek też ma zakaz gotowanego, bo d... za gruba :eating:

Posted

O, przeczytałam nowe wieści :D Tak się cieszę ,że udało się małej znaleźć DT. Niech tylko szybciutko się oswoi i wesoło biega po mieszkanku z innymi psiakami :D

Powiedzcie mi proszę jak przenieść ten wątek na dolnośląskie?? :P

Posted

[quote name='Ewelinaaa']
Powiedzcie mi proszę jak przenieść ten wątek na dolnośląskie?? :P

ewelina, tutaj wejdź i popros moda: http://www.dogomania.pl/forum/threads/197741-Prośby-o-przeniesienie-wątków-i-zmianę-tematu

mucia nadal nam nie ufa. generalnie bardzo dużo śpi. wybrała sobie łóżeczko, które stoi w przedpokoju i tam spędza najwięcej czasu. od wczoraj zauwazyłam, że jest nas coraz bardziej ciekawa. wiem, że chce podejść, pozwiedzać mieszkanie, ale strach i nieśmiałość na razie wygrywają. chociaż dzis, gdy ją zawołałam wdrapała mi sie na kolana i dostałam mikrobuziaka w nos:)
moje dziewczyny dały muci spokój. przechodza koło niej na paluszkach. sa jej ciekawe, ale jej nie dokuczają. jestem wiec zadowolona, bo czegos takiego u nas w domu nie było, ze jest nowy psiak, a moje są spokojne;)

zaraz wybieramy się gromadnie na spacer. może uda sie zrobić jakieś zdjęcia, czy filmik.

aha, jedyny jak na razie problem jest w tym, ze na spacerach sie nie załatwia. chodzimy z nia długo, powoli, spokojnie, ale jak dotąd wysikała się na dworze tylko raz. na szczęście nie trzyma, tylko jak nikt nie widzi po cichutku, w nocy siusia na kafle w przedpokoju. strasznie mi jej szkoda.

Posted

paniMysza napisał(a):
a czy to są ogłoszenia na wrocław/dolny śląsk?

część ogłoszeń ode mnie była na dolnośląskie i chyba było kilka telefonów z Wrocławia właśnie, ale Mutki wtedy we Wroclawiu jeszcze nie było :shake:
moge porobic nowe ogłoszenia, może przygotuje ktoś jakis fajny tekst?

Posted

Tofikowa napisał(a):
część ogłoszeń ode mnie była na dolnośląskie i chyba było kilka telefonów z Wrocławia właśnie, ale Mutki wtedy we Wroclawiu jeszcze nie było :shake:
moge porobic nowe ogłoszenia, może przygotuje ktoś jakis fajny tekst?

byłoby fajnie, ale nie wiem czy nie lepiej zaczekać, az zrobie jej domowe nowe fotki. nad tekstem moge pomysleć.

dzieki!

mutka na długim spacerze w lesie ładnie juz sikała, zrobiła kupe i miała ogonek podniesiony:) po powrocie do domu towarzyszyła nam nawet chwilke przy obiedzie:)

ale generalnie najbezpieczniej czuje się w przedpokoju, tam ma swoje łóżeczko, swoja wodę. czasami do nas tylko zagląda:)

zjadła dzis pierwszy raz. namoczyłam jej sucha karme i dodałam ciut oleju. smakowało jej:) nierozmoczonej nie lubi.

Posted (edited)

mutek dziś o wiele lepiej. odwiedziły ją dzie dziewczyny, które bardzo chciałyby ją przygarnąć. obie bardzo fajne. mutek wybrała jedna z nich i wychodzi na to, że za tydzień jedzie do domu:) ale ze zmianą tytułu wstrzymajmy się jeszcze;)

Edited by paniMysza
Posted

paniMysza napisał(a):
mutek dziś o wiele lepiej. odwiedziły ją dzie dziewczyny, które bardzo chciałyby ją przygarnąć. obie bardzo fajne. mutek wybrała jedna z nich i wychodzi na to, że za tydzień jedzie do domu:) ale ze zmianą tytułu wstrzymajmy się jeszcze;)

Ciocia, czy ty przy niedzieli nie za dużo wypiłaś? :drink1:Jakieś zwidy masz, czy inne fantazje??? :hmmmm:

Posted

paniMysza napisał(a):
w ciądu dwoch dni miałam 3 telefony w jej sprawie. decyzję podjęła mutka;) teraz sobie śpi koło mnie na kanapie;)

ło bosze, jeszcze do tego omamy słuchowe 3 razy przez telefon kobitka miała! Lekarzaaaaaa!!! ;)

PS Skąd ludzie wiedzieli o Mutce u Ciebie?