Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szyszunia557']Dziewczyny, to nie Mucia !!! :lol: To mój Mucio :lol: Ponieważ sunia do niego podobna, nazwałyśmy ją Mucia :evil_lol:*

Jak to?:crazyeye: A ja myślałam, że to Mucia taka uśmiechnięta :D I taki słodziak domku dalej szuka? :(

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i Mucia ma już domek zaledwie po kilku dniach w DT znalazła DS. To cud!! :) Dziękujemy za pomoc w szukaniu DT i DS. Teraz Mutka grzeje swoją małą dupkę w nowym kochającym domku :)

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
No i Mucia ma już domek zaledwie po kilku dniach w DT znalazła DS. To cud!! :) Dziękujemy za pomoc w szukaniu DT i DS. Teraz Mutka grzeje swoją małą dupkę w nowym kochającym domku :)

O, to wspaniale! Jak szybciutko! :Cool!:
Jak to się stało? Co do za domek?

Posted

Czekamy z niecierpliwością na wieści z nowego domku i zdjęcia oczywiście !
:loveu: Dziękujemy z całego serca wspaniałym cioteczkom, które przyczyniły się do tego, że Mucia spędzi resztę życia na kanapie zamiast w zimnym kojcu :loveu:

Posted

mutek wczoraj miała jechać do nowego domu, ale przesunelismy to na dziś (jesli mechanik odda nam auto) :)

generalnie to nie ten sam pies, który przyjechał do nas ponad tydzień temu:) jest wesoła, uwielbia wylegiwac sie na łózku i kanapie, bardzo cieszy sie ze spacerów. bedzie mi cięzko ja oddać. polubiłysmy sie bardzo.

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Smutno na pewno troszkę, ale dla niej zaczyna się nowe, cudowne życie :loveu: czekamy na wieści z nowego domku !

smutno to mało powiedziane:(

mucia na razie tęskni, troszke też powarkuje. ale u kasi nie ma piesków, więc na pewno szybciej poczuje sie swobodnie u niej niż u nas.

ja mucinke bardzo polubiłam, ona mnie też. takiego pieska ze świeca szukać, dlatego tak bardzo mi teraz źle.

aha, dobra wiadomość jest taka, że mucia nie wymiotowała w aucie:)

Posted

paniMysza napisał(a):
smutno to mało powiedziane:(

mucia na razie tęskni, troszke też powarkuje. ale u kasi nie ma piesków, więc na pewno szybciej poczuje sie swobodnie u niej niż u nas.

ja mucinke bardzo polubiłam, ona mnie też. takiego pieska ze świeca szukać, dlatego tak bardzo mi teraz źle.

aha, dobra wiadomość jest taka, że mucia nie wymiotowała w aucie:)
*

Najważniejsze jest to, że sunia już do końca swoich dni nie będzie musiała się o nic martwić, będzie miała dach nad głową i swojego ludzia, a z czasem się przyzwyczai :)

Posted

dziewczyny powoli sie docierają, mucia już się tak nie smuci, cieszy sie, gdy jej nowa pani wraca do domu:) kasia czyta psie ksiązki, zeby lepiej mała zrozumieć. będzie dobrze. jest dobrze:)

Posted

Cudowne wiadomości. Czekamy na zdjecia z nowego domku i jeszcze wiecej wspaniałych wieści. :) Ciesze się, ze ona ma już dom. :D Teraz pora na wyciągniecie innych ...

Posted

[quote name='paniMysza']dziewczyny powoli sie docierają, mucia już się tak nie smuci, cieszy sie, gdy jej nowa pani wraca do domu:) kasia czyta psie ksiązki, zeby lepiej mała zrozumieć. będzie dobrze. jest dobrze:)[/QUOTE]

Domek super trafił się Muteczce. Szczęścia, kruszynko! ;)