Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o podanie namiarów na osobę do kontatku w sprawie adopcji Muteczki, telefon i/lub e-mail, oraz miasto i województwo w jakim przebywa, oraz nazwy województw do których jest zdoga na ewentualna adopcję. Informacje potrzebne do przygotowania ogłoszeń.

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia nie musi szukać na razie DT :D Mamy chętnych na adopcję tej małej kruszynki!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Tr
Trzymajcie kciuki, aby sie nie rozmyślili. To chyba te ogłoszenia od cioci Tofikowej przyniosły skutek! Serdecznie dziekujemy! :)

Posted

dexterka napisał(a):
mutka jest pod opieką fundacji z Kluczborka w woj. opolskim:)

kontakt 503 117 799 kasia.sokolowska@greyanimals.org

co do województw to nie mogę decydować , ale myślę, że oprócz opolskiego można też na dolnośląskie:) Ale to trzeba potwierdzić.

Poprawka Fundacji z Sierosławic pod Kluczborkiem :)

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
Sunia nie musi szukać na razie DT :D Mamy chętnych na adopcję tej małej kruszynki!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Tr
Trzymajcie kciuki, aby sie nie rozmyślili. To chyba te ogłoszenia od cioci Tofikowej przyniosły skutek! Serdecznie dziekujemy! :)

o, no to super. a jak nie wypali z domkiem, to mała ma dt u mnie. psiak, ktory był tez przeze mnie brany pod uwage, jedzie niebawem do nowego domu:)

Posted

Ewelinaaa napisał(a):

aaaaaaale się cieszę :mdleje:

Posted (edited)

Ewelinaaa napisał(a):
Sunia nie musi szukać na razie DT :D Mamy chętnych na adopcję tej małej kruszynki!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:TrTrzymajcie kciuki, aby sie nie rozmyślili. To chyba te ogłoszenia od cioci Tofikowej przyniosły skutek! Serdecznie dziekujemy! :)

Ja rozumiem, jest piątek, ciocia Ewelinka się wyluzowała, ma ochotę poszaleć... ale żeby takie żarty z nas sobie robić to już przesada :mad: Co to za dowcipy? ;)

Tofikowa napisał(a):
aaaaaaale się cieszę :mdleje:

O proszę, następna padła :siara: jeszcze chwila i ciocia keakea i ja dołączymy, wg obietnicy :evil_lol:

Edited by Gosiapk
rozszerzenie
Posted

paniMysza napisał(a):
o, no to super. a jak nie wypali z domkiem, to mała ma dt u mnie. psiak, ktory był tez przeze mnie brany pod uwage, jedzie niebawem do nowego domu:)

Albercik ma jednak dom? :crazyeye: Toż to dzień cudów ten piątek 25 maja 2012! :loveu:

A jakby Mucia pojechała do DS, to ja mam dla Cioci paniMysza inne propozycje :siara:

Posted

Jaka cudowna wiadomość:multi:
*Kurcze, niektóre psiaki tak szybko znajdują DT albo DS, a mój Marianek ma już chyba ze 100 ogłoszeń a tu ani tego ani tego, telefon też cichutki:-( *
Trzymaj się maleńka tam w nowym domku i ustaw tam sobie swoich Wielkich:p

Posted

Gosiapk napisał(a):
Albercik ma jednak dom? :crazyeye: Toż to dzień cudów ten piątek 25 maja 2012! :loveu:

A jakby Mucia pojechała do DS, to ja mam dla Cioci paniMysza inne propozycje :siara:

ma:) niedługo po niego przyjadą:)

Posted

Ewelinaaa napisał(a):

Ten cudowny czas :loveu: kocham go! Mutka szczęściara ma domek! :bigcool:

Posted

Ja też z niecierpliwością czekam aż zapadnie ta ostateczna decyzja co do naszej małej Mutki :) Może jak jej się uda, to postaramy się wyciągnąć kolejną bidę , co? W fundacji mamy 1 trudny przypadek. Pies w typie buldoga. Wszczyna awantury z psiakami. Jest silny więc Marta sobie z nim nie radzi na obecną chwile...
I jeszcze dwa małe szczeniaki..

Posted

Oczywiście , że można ją odwiedzić, tak jak każdego innego psiaka :)
Zabrać na spacer, poczęstować smakołykiem, pobawić się, poszaleć, pobiegać :D

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
Mucia dzieli kojec wraz ze swoimi małymi kolegami i koleżankami :)

W takich kojacach mieszkają psiaki. Mucia zajmuje pierwszy po prawej :)

ale tam maja ładnie:)