Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A całkiem ok, jest duża poprawa, chodzi już na spacery, ze sterydami się wycofujemy powoli. Odzyskuje odruchy te które zanikły po paraliżu z lewej strony. Kiepsko wygląda bo sterydy bardzo odwadniają i schudł jakby przez to jeszcze bardziej, ale codziennie Pani Iza daje mu kroplówki podskórnie, karme je całkiem chętnie, wczoraj był jakiś mały kryzys i miał biegunkę ale dzisiaj już było ok. Pod koniec tygodnia znów będziemy jechać do weta, byliśmy z nim ostatnio w piątek.

Posted

[quote name='olalolaa']A całkiem ok, jest duża poprawa, chodzi już na spacery, ze sterydami się wycofujemy powoli. Odzyskuje odruchy te które zanikły po paraliżu z lewej strony. Kiepsko wygląda bo sterydy bardzo odwadniają i schudł jakby przez to jeszcze bardziej, ale codziennie Pani Iza daje mu kroplówki podskórnie, karme je całkiem chętnie, wczoraj był jakiś mały kryzys i miał biegunkę ale dzisiaj już było ok. Pod koniec tygodnia znów będziemy jechać do weta, byliśmy z nim ostatnio w piątek.[/QUOTE]
Bardzo, bardzo Ci Olu dziękuję za opiekę i pomoc, naprawdę nie wiem jakbyś my to ogarneli bez Ciebie:(

• 2 weeks later...
Posted

Zosiu, szykuję się do zrobienia bazaru dla Lesia, tylko nie wiem czy waszą Fundację pod patronatem której jest Lesiu, czy bezpośrednio Lesia, tylko mam wątpliwość gdyż oficjalnie pies jest na ds, więc chyba na niego nie mogę nic zrobić.

Posted

[quote name='docha']Zosiu, szykuję się do zrobienia bazaru dla Lesia, tylko nie wiem czy waszą Fundację pod patronatem której jest Lesiu, czy bezpośrednio Lesia, tylko mam wątpliwość gdyż oficjalnie pies jest na ds, więc chyba na niego nie mogę nic zrobić.[/QUOTE]

nie, na dt za karmę i weta. Panią Izę na to nie stać. I w sumie na początek zdecydowała się na dt

Posted

Zofija napisał(a):
Kurcze, na koncie Fundacji pustki:(

już szykuję bazarek. dzisiaj kończę dla Samiego i przymierzam się do następnego.

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Times New Roman]08.10. Bela51-10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]08.10. Halina S.-50zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]08.10. Ans-10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]08.10. Joasia P. -40zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.10. Joanna J. z Kęt- 30zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.10. Docha-10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.10. Beabea-230zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Razem 380zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]DZIĘKUJEMY!!!![/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

to był pechowy psiak. i tak mu dużo pomogłaś, jednak miejsce do którego trafił na dt też nie było dla niego szczęśliwe.
Szkoda.
Zosiu, na którego przerzucić swoją deklarację i mam przygotowany bazarek, który w tym tygodniu chciałam wystawić min. dla Lesia. Czy bazarek wystawić na potrzeby Fundacji Waszej?

Posted

O Lesia bardzo mocno z Izą walczyłyśmy, całe wakacje, na każdym jego zdrowotnym 'zakręcie'. Uważam że miał od tego czasu jak trafił do Izy wspaniałe życie, był radosnym psem, ostatnio pełnym życia, codziennie miał długie spacery i towarzystwo, był bardzo kochany.
Do weterynarzy było dzwonione, jednak była bardzo późna pora, żaden nie mógł przyjechać, Iza nie ma jak pojechać, podała mu leki jakie miała w domu aby maksymalnie mu ulżyć, niestety ale nie było sensu już stawać na głowie bo to już wyglądało po prostu jak ostatnie jego chwile. Zrobiliśmy wszyscy dla niego wszystko co można było, dziękuję wszystkim za pomoc i kibicowanie Lesiowi.