Zofija Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Nie będzie mnie od 17.09. po południu do 25.09. w sprawach pilnych proszę o konrakt z : kasia- 782-717-771 dea2@op.pl ania [FONT=Times New Roman]699 682 482[/FONT] nilsson@wp.pl Quote
olalolaa Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 A całkiem ok, jest duża poprawa, chodzi już na spacery, ze sterydami się wycofujemy powoli. Odzyskuje odruchy te które zanikły po paraliżu z lewej strony. Kiepsko wygląda bo sterydy bardzo odwadniają i schudł jakby przez to jeszcze bardziej, ale codziennie Pani Iza daje mu kroplówki podskórnie, karme je całkiem chętnie, wczoraj był jakiś mały kryzys i miał biegunkę ale dzisiaj już było ok. Pod koniec tygodnia znów będziemy jechać do weta, byliśmy z nim ostatnio w piątek. Quote
Zofija Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='olalolaa']A całkiem ok, jest duża poprawa, chodzi już na spacery, ze sterydami się wycofujemy powoli. Odzyskuje odruchy te które zanikły po paraliżu z lewej strony. Kiepsko wygląda bo sterydy bardzo odwadniają i schudł jakby przez to jeszcze bardziej, ale codziennie Pani Iza daje mu kroplówki podskórnie, karme je całkiem chętnie, wczoraj był jakiś mały kryzys i miał biegunkę ale dzisiaj już było ok. Pod koniec tygodnia znów będziemy jechać do weta, byliśmy z nim ostatnio w piątek.[/QUOTE] Bardzo, bardzo Ci Olu dziękuję za opiekę i pomoc, naprawdę nie wiem jakbyś my to ogarneli bez Ciebie:( Quote
Zofija Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Wpłata dla Lesia: 12.09. Docha-10zł -DZIĘKUJĘ!!! A Lesio po karmie dobrze, ale się kończy. Karma jest droga:shake: Quote
docha Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Zosiu, szykuję się do zrobienia bazaru dla Lesia, tylko nie wiem czy waszą Fundację pod patronatem której jest Lesiu, czy bezpośrednio Lesia, tylko mam wątpliwość gdyż oficjalnie pies jest na ds, więc chyba na niego nie mogę nic zrobić. Quote
Zofija Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='docha']Zosiu, szykuję się do zrobienia bazaru dla Lesia, tylko nie wiem czy waszą Fundację pod patronatem której jest Lesiu, czy bezpośrednio Lesia, tylko mam wątpliwość gdyż oficjalnie pies jest na ds, więc chyba na niego nie mogę nic zrobić.[/QUOTE] nie, na dt za karmę i weta. Panią Izę na to nie stać. I w sumie na początek zdecydowała się na dt Quote
Zofija Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Kurcze, na koncie Fundacji pustki:( Quote
docha Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zofija napisał(a):Kurcze, na koncie Fundacji pustki:( już szykuję bazarek. dzisiaj kończę dla Samiego i przymierzam się do następnego. Quote
olalolaa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Dziś dzwoniłam akurat do P. Izy :) wszystko jest ok, Lesio ma kolejną karme od Fundacji, Podobno znowu odżył i na prawde ma sie swietnie:) Quote
Zofija Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [FONT=Times New Roman]08.10. Bela51-10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]08.10. Halina S.-50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]08.10. Ans-10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]08.10. Joasia P. -40zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]10.10. Joanna J. z Kęt- 30zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]10.10. Docha-10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]10.10. Beabea-230zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Razem 380zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]DZIĘKUJEMY!!!![/FONT] Quote
Zofija Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Nie ma już Lesia.... Odszedł nad ranem-prawdopodobnie skręt jelit. Dobrze jednak, ze to nie stało się w schronisku... Quote
bela51 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 O Boze, tak mi przykro:-( Jeszcze niedawno czytałam wpis, ze wszystko dobrze u Lesia, ze odzył...:-( Biedny psiak, czy włascicielka nie wezwała weta ? Quote
docha Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 to był pechowy psiak. i tak mu dużo pomogłaś, jednak miejsce do którego trafił na dt też nie było dla niego szczęśliwe. Szkoda. Zosiu, na którego przerzucić swoją deklarację i mam przygotowany bazarek, który w tym tygodniu chciałam wystawić min. dla Lesia. Czy bazarek wystawić na potrzeby Fundacji Waszej? Quote
stzw Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Qrcze, szkoda psiaka. Ale cóż, nikt nie będzie żył wiecznie. Quote
olalolaa Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 O Lesia bardzo mocno z Izą walczyłyśmy, całe wakacje, na każdym jego zdrowotnym 'zakręcie'. Uważam że miał od tego czasu jak trafił do Izy wspaniałe życie, był radosnym psem, ostatnio pełnym życia, codziennie miał długie spacery i towarzystwo, był bardzo kochany. Do weterynarzy było dzwonione, jednak była bardzo późna pora, żaden nie mógł przyjechać, Iza nie ma jak pojechać, podała mu leki jakie miała w domu aby maksymalnie mu ulżyć, niestety ale nie było sensu już stawać na głowie bo to już wyglądało po prostu jak ostatnie jego chwile. Zrobiliśmy wszyscy dla niego wszystko co można było, dziękuję wszystkim za pomoc i kibicowanie Lesiowi. Quote
docha Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 no, tak naprawdę to Tobie Olu należą się podziękowania za stały nadzór na Lesiem. Dziękuję. Quote
Aryste Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Myslalam o nim wczoraj... a dzisiaj taka wiadomość. :-( zegnaj piesku. Quote
Recommended Posts