Zofija Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 docha napisał(a):Zosiu, 11.07. na konto Fundacji przelałam dla Lesia 10 zł - uzupełnij tę wpłatę i może zrób rozliczenia w jednym poście na pierwszej stronie. 23.07. przelałam za paliwo 20 zł na wskazane konto w pw. Dosiu- rozliczenia Lesia są na 1 stronie w 6 poście. Pisze o tym w 1 poście na górze. Rozliczam raz w miesiącu. Generalnie powiem tak Lesio na p[ewno bedzie wymagał specjalistycznej karmy, badań, a my na koncie Fundacji mamy 0000. Będę rozsyłąć wątek Lesia , ale na razie rozsyłam Egona. Za którewgo zapłaciliśmy 800,00zł Quote
Zofija Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 No i bardzo Ci Dosiu dziękuję za pieniążki dla Lesia:loveu: Quote
Onaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 A jakieś zdjęcia pieska obecnie uda się zrobić ? Quote
olalolaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Dogo07 napisał(a):A jakieś zdjęcia pieska obecnie uda się zrobić ? Pewnie że tak, wstępnie na wtorek jestem umówiona z Panią Izą. Quote
Zofija Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [FONT=Times New Roman]Wpływy dla Lesia: 12.06.-Docha -[/FONT][FONT=Times New Roman]20zł 05.07. P. Żaneta z Mikołowa-30zł 12.07. Docha-10zł razem na koncie Lesia jest 60,00zł DZIĘKUJEMY!!![/FONT] [FONT=times new roman]Wydatki: badania+ leki 135,00zł benzyna-20,00zł razem=155,00zł za benzynę zapłaciła Docha-20,00zł =DZIĘKUJĘ!! -60,00zł wpływy [/FONT][FONT=times new roman]BRAKUJE 75,00zł!!!!!![/FONT][FONT=times new roman] :-([/FONT] Quote
Zofija Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Teraz będą kolejne badania i trzeba będzie zamówić karmę, bardzo proszę o wsparcie. I czekam na wieści od Oli. Pani Iza mówiła, ze Lesiu jest przekochanym psem Quote
docha Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Zosiu, wiesz czy już Pani Lesia dostała karmę? Quote
docha Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='docha']Zosiu, wiesz czy już Pani Lesia dostała karmę?[/QUOTE] ponawiam pytanie. została wysłana tydzień temu jako list polecony w pudełku, więc może listonosz doniósł jej tylko awizo do odbioru na poczcie. Coś nowego u Lesia? Quote
olalolaa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Karma chyba doszła bo byłam dzisiaj u Pani Izy i mówiła że jakąś dostała. Niestety ale mam złe wieści bo Lesiu wczoraj wieczorem uciekł, koło 20-23 wyszedł jakoś, za bardzo nie wiadomo jak i do tej pory go nie ma, nikt go nie widział itd. Byłam tam żeby jeździć po okolicy w poszukiwaniach.. Wszystko jest obdzwonione, Pani Iza ma wieszać jakieś plakaty.. trzymajcie kciuki bo to będzie tragedia jak on się nie znajdzie. Quote
docha Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 jakie jest najbliższe schronisko w okolicy? jakoś od tego bym zaczęła szukać. Zosiu zadzwoń do mnie. Quote
olalolaa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Wszystkie okoliczne schroniska są powiadomione, w częstochowskim ja jestem często więc będę sprawdzać, do tych gminnych na pewno też będzie trzeba zaglądać. Quote
docha Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ola, a czy ona mówiła coś o Lesiu, o jego zdrowiu? czy nadal miał rzadkie qpy? kontaktowałaś się z Zosią? Quote
olalolaa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Kupy ostatnio się poprawiły, właśnie dzisija byłyśmy umówione żeby jechać do weta na badania bo wcześniej Pani Iza cały czas pracowała. Z Zosią rozmawiałam dzisiaj przez tel. Quote
docha Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 miałyście robić dzisiaj biochemię na trzustkę? Ta karma którą przesłałam jej to dwa opakowania próbek Royala na stan zapalny żołądka (dostałam na próbę od weta ale nie smakowały mojemu psu) oraz 1 kg odsypanej Royal na stan zapalny jelit, którą moje psy pałaszują ze smakiem (mój Orlen ma ciągłe problemy gastryczne, ale zdrową trzustkę). Ta jelitówka jednak nie jest wskazana do podawania przy chorej trzustce, dlatego wszystko to opisałam p. Izie na kartce, o kolejności podania karmy, że najpierw z małych opakowań. Jeśli by je pies chętnie zjadł zamówiłybyśmy duży pakiet. Dziwne to zniknięcie Lesia. Quote
olalolaa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 To takie karmy dostała właśnie bo mówiła że małe saszetki i jakąś większą ilość osobno. Lesiu nie miał nawet obroży.. Zdarzało się juz że on wychodził jakoś poza bramę, ale nigdy tak sie nie oddalił, nie wiadomo, moze coś poczuł i polazł przed siebie.. Najgorsze jest to że nie ma z nim kontaktu, nie słyszy, kiepsko widzi, i tak jakby nie ma w ogóle orientacji w terenie, nie wie sam jak wrócić np ze spaceru do domu.. Quote
Zofija Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='stzw']A miał identyfikator?[/QUOTE] Nie , nie miał. Pani Iza powiedziała mi, ze on się czuł u niej woooooooolny. Jej psy są wolne. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Wiem, ze wszystko jest zgloszone do Gminy i okolicznych schronisk Quote
Zofija Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='stzw']I co, pojawił się?[/QUOTE] NIESTETY NIE. Pani Iza dzwoni do mnie i płacze. Dzisiaj zaproponowała jasnowidza. Wyślę okolicznym schroniskom jego zdjęcia i info na maila. Quote
bela51 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Rany boskie, tylko tego brakowało ! Chyba ta Pani jest nieodpowiedzialna, jak mozna nie pilnowac psa:-( Quote
stzw Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Zofija'] Dzisiaj zaproponowała jasnowidza. [/QUOTE] Mam gromnicę i świecę po komunii mojego dziecka. Chętnie pożyczę. Quote
bela51 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Jesli za jasnowidza Pani sama chce zaplacic, to niech go wynajmie, choc ja w niego wierze tak jak stzw. Quote
docha Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Zofija'](...) Dzisiaj zaproponowała jasnowidza.(...)[/QUOTE] a ja tego nie skomentuję. Quote
Zofija Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='bela51']Jesli za jasnowidza Pani sama chce zaplacic, to niech go wynajmie, choc ja w niego wierze tak jak stzw.[/QUOTE] nie, jej chodziło o nas jako Fundację. Generalnie szkoda psa jak jasna cholera! Dużo było dziwnych rzeczy i nawet się zastanawiam, ze lepiej chyba byłoby dla Lesia, zeby został w schronisku. Quote
Recommended Posts