Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

docha napisał(a):
Zosiu, 11.07. na konto Fundacji przelałam dla Lesia 10 zł - uzupełnij tę wpłatę i może zrób rozliczenia w jednym poście na pierwszej stronie.
23.07. przelałam za paliwo 20 zł na wskazane konto w pw.

Dosiu- rozliczenia Lesia są na 1 stronie w 6 poście. Pisze o tym w 1 poście na górze. Rozliczam raz w miesiącu.
Generalnie powiem tak Lesio na p[ewno bedzie wymagał specjalistycznej karmy, badań, a my na koncie Fundacji mamy 0000.
Będę rozsyłąć wątek Lesia , ale na razie rozsyłam Egona. Za którewgo zapłaciliśmy 800,00zł

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Times New Roman]Wpływy dla Lesia:

12.06.-Docha -[/FONT]
[FONT=Times New Roman]20zł
05.07. P. Żaneta z Mikołowa-30zł
12.07. Docha-10zł
razem na koncie Lesia jest 60,00zł

DZIĘKUJEMY!!![/FONT]

[FONT=times new roman]Wydatki:
badania+ leki 135,00zł
benzyna-20,00zł

razem=155,00zł
za benzynę zapłaciła Docha-20,00zł =DZIĘKUJĘ!! -60,00zł wpływy

[/FONT]
[FONT=times new roman]BRAKUJE 75,00zł!!!!!![/FONT][FONT=times new roman]
:-([/FONT]

Posted

Teraz będą kolejne badania i trzeba będzie zamówić karmę, bardzo proszę o wsparcie. I czekam na wieści od Oli.
Pani Iza mówiła, ze Lesiu jest przekochanym psem

Posted

[quote name='docha']Zosiu, wiesz czy już Pani Lesia dostała karmę?[/QUOTE]
ponawiam pytanie. została wysłana tydzień temu jako list polecony w pudełku, więc może listonosz doniósł jej tylko awizo do odbioru na poczcie.
Coś nowego u Lesia?

Posted

Karma chyba doszła bo byłam dzisiaj u Pani Izy i mówiła że jakąś dostała.
Niestety ale mam złe wieści bo Lesiu wczoraj wieczorem uciekł, koło 20-23 wyszedł jakoś, za bardzo nie wiadomo jak i do tej pory go nie ma, nikt go nie widział itd. Byłam tam żeby jeździć po okolicy w poszukiwaniach.. Wszystko jest obdzwonione, Pani Iza ma wieszać jakieś plakaty.. trzymajcie kciuki bo to będzie tragedia jak on się nie znajdzie.

Posted

Kupy ostatnio się poprawiły, właśnie dzisija byłyśmy umówione żeby jechać do weta na badania bo wcześniej Pani Iza cały czas pracowała. Z Zosią rozmawiałam dzisiaj przez tel.

Posted

miałyście robić dzisiaj biochemię na trzustkę?
Ta karma którą przesłałam jej to dwa opakowania próbek Royala na stan zapalny żołądka (dostałam na próbę od weta ale nie smakowały mojemu psu) oraz 1 kg odsypanej Royal na stan zapalny jelit, którą moje psy pałaszują ze smakiem (mój Orlen ma ciągłe problemy gastryczne, ale zdrową trzustkę). Ta jelitówka jednak nie jest wskazana do podawania przy chorej trzustce, dlatego wszystko to opisałam p. Izie na kartce, o kolejności podania karmy, że najpierw z małych opakowań. Jeśli by je pies chętnie zjadł zamówiłybyśmy duży pakiet.
Dziwne to zniknięcie Lesia.

Posted

To takie karmy dostała właśnie bo mówiła że małe saszetki i jakąś większą ilość osobno. Lesiu nie miał nawet obroży.. Zdarzało się juz że on wychodził jakoś poza bramę, ale nigdy tak sie nie oddalił, nie wiadomo, moze coś poczuł i polazł przed siebie.. Najgorsze jest to że nie ma z nim kontaktu, nie słyszy, kiepsko widzi, i tak jakby nie ma w ogóle orientacji w terenie, nie wie sam jak wrócić np ze spaceru do domu..

Posted

[quote name='stzw']A miał identyfikator?[/QUOTE]

Nie , nie miał. Pani Iza powiedziała mi, ze on się czuł u niej woooooooolny. Jej psy są wolne. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Wiem, ze wszystko jest zgloszone do Gminy i okolicznych schronisk

Posted

[quote name='stzw']I co, pojawił się?[/QUOTE]

NIESTETY NIE. Pani Iza dzwoni do mnie i płacze. Dzisiaj zaproponowała jasnowidza. Wyślę okolicznym schroniskom jego zdjęcia i info na maila.

Posted

[quote name='bela51']Jesli za jasnowidza Pani sama chce zaplacic, to niech go wynajmie, choc ja w niego wierze tak jak stzw.[/QUOTE]

nie, jej chodziło o nas jako Fundację. Generalnie szkoda psa jak jasna cholera! Dużo było dziwnych rzeczy i nawet się zastanawiam, ze lepiej chyba byłoby dla Lesia, zeby został w schronisku.