Zofija Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 (edited) [FONT=Times New Roman] LESIU ZA TM:(:-( KILKA DNI TEMU LESIU ZAGINĄŁ..... Okazało się, ze Lesio jest strasznie zarobaczony. Koszt badania kału+ leki =135,00zł benzyna -25,00zł Na pewno na tym się nie zakończy:( [/FONT][FONT=Times New Roman]BARDZO PROSIMY O POMOC!!! [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Lesiu od miesiąca jest w domu stałym, niestety Pani Izy nie stać na leczenie Lesia, a Lesio ma biegunki i wymaga zdiagnozowania + pewnie specjalistycznej karmy NA CO ZBIERAMY PIENIĄŻKI I PROSIMY O WSPARCIE DLA PRAWIE 13 LETNIEGO LESIA. [/FONT][FONT=Times New Roman]Rozliczenie Lesia w 6 poście: [/FONT][FONT=Times New Roman]Lesiu jest starszym pieskiem w typie onka długowłosego- moim zdaniem[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman]. [/FONT] [FONT=Times New Roman]W każdym razie jest staruszkiem i gaśnie w schronisku. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Myślę, że zostało mu niewiele życia. Ma około 10-13 lat..:-([/FONT] [FONT=Times New Roman]Tylne łapy mu się uginają i idąc upada, i prawie nie widzi...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale, podchodzi do krat i macha ogonkiem i ma nadzieję, że ktoś go weźmie na te ostatnie miesiące. Da mu ciepły kąt, opiekę, pogłaska, utuli… [/FONT] [FONT=Times New Roman]SZUKAMY DLA NIEGO DT LUB ZBIERAMY NA HOTELIK! [/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę o pomoc!!!!! Doradźcie gdzie? [/FONT] [FONT=Times New Roman]POMÓŻCIE!!!! [/FONT] [FONT=Times New Roman]A to jest Lesiu:placz::[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Edited November 13, 2012 by Zofija Quote
asl Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Straszne biedactwo.... Zosiu mam od Marka 20,00 zł na jakiegoś pieska. Tak jednorazowo mogę wpłacić na Lesia a jakby były zbierane deklaracje i znalazłby się domek tymczasowy (oby!) to Zosiu ja deklaruję 10 zł miesięcznie. Tylko trzeba wtedy mi przypomnieć niestety... ale tylko o pierwszej wpłacie. Następne to już sama sobie przypilnuję. Quote
docha Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 pewnie wiecie co mam na myśli, a czego boję się tu wypowiedzieć. Gdzie go wyciągnąć? ode mnie te co najmniej 10 zł miesięcznie popłynie. Quote
Zofija Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 (edited) [FONT=times new roman] Wpływy dla Lesia: 12.06.-Docha -20zł 05.07. P. Żaneta z Mikołowa-30zł 12.07. Docha-10zł razem na koncie Lesia jest 60,00zł DZIĘKUJEMY!!! [/FONT] [FONT=times new roman]Wydatki: badania+ leki 135,00zł benzyna-20,00zł razem=155,00zł za benzynę zapłaciła Docha-20,00zł =DZIĘKUJĘ!! -60,00zł wpływy [/FONT][FONT=times new roman]BRAKUJE 75,00zł!!!!!![/FONT][FONT=times new roman] :-([/FONT] Edited August 5, 2012 by Zofija Quote
bela51 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Pewnie z dochą myslimy o tym samym. Ale zebrac deklaracje, to bedzie graniczyło z cudem. Biedny psiaczek... Quote
Zofija Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Tak wyglądał ponad rok temu po przywiezieniu go do schroniska-zobaczcie jak się posunął: Quote
Zofija Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 A wiek to ok. 10, chyba, bo to nigdy tak naprawdę nie wiadomo Quote
bela51 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Podniose chociaz... Zosiu, czy robicie mu ogłoszenia ? Moze ktos sie ulituje i przygarnie ? A moze szukac pomocy na fb ? Quote
Zofija Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 MAM DT DLA LESIA!!!!!!!!!!!!!!!!! Za karmę i weta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko składki. Jedzie do 2-3 dni do mamy naszej wolontariuszki. Jednak to jej 3 pies, a w domu się nie przelewa, więc jedzenie i weta trzeba płacić!!!!!!:)))))) SKŁADKI!!! Ktoś pomoże rozsyłać wątek???????????? Mnie dzisiaj prawie nie ma Quote
Zofija Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Niestety, Lesiu nie jedzie do dt. Mama od Ani mieszka na wysokim pierwszym piętrze i tego w euforii nie dogadałyśmy:(. Quote
monikab Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 chicałabym wpłacic parę złotych na Lesia,proszę na pw dane do przelewu Quote
Zofija Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 W piątek jedzie na badania. Czy ktos z Was moze polecić jakieś miejsce dla Lesia?????? Moze być odpłatne.. W Hoteliku u Raszki full Quote
asl Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Kurczę, szkoda, że nie wyszło... Póki co podrzucam wątek Lesia Quote
stzw Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Popytajcie tutaj: http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/1649/ To 3km ode mnie - jak się dogadacie telefonicznie to pojadę sprawdzić wszystko, czego się dowiecie naocznie. Często mijam ich drogowskaz, ale nigdy tam nie byłam. Quote
Zofija Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 stzw napisał(a):Popytajcie tutaj: http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/1649/ To 3km ode mnie - jak się dogadacie telefonicznie to pojadę sprawdzić wszystko, czego się dowiecie naocznie. Często mijam ich drogowskaz, ale nigdy tam nie byłam. Napisałam do nich i czekam na odpowiedź-dziękuję za pomoc Quote
bela51 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Tak mi przykro, ze na dzien dzisiejszy nie moge pomoc. Przeliczyłam sie z siłami... Oby Fundacja jakos poradziła, przynajmniej na razie. Moze potem uda sie skrzyknac wiecej osob do pomocy. Quote
Zofija Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Lesiu dzisiaj miał robione badania. Jutro podam wyniki. Został przeniesione do kojca z większym wybiegiem i jest troszeczkę lepiej Quote
Zofija Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 bela51 napisał(a):Tak mi przykro, ze na dzien dzisiejszy nie moge pomoc. Przeliczyłam sie z siłami... Oby Fundacja jakos poradziła, przynajmniej na razie. Moze potem uda sie skrzyknac wiecej osob do pomocy. spox Belu- trzymaj kciuki-jedna Pani zastanawia się nad nim Quote
Zofija Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 docha napisał(a):też trzymam kciuki, bardzo mi żal tego psiaka. Dosiu nam też, ale jak schronisko dowiedziało się, ze będziemy go prawdopodobnie brać to dostał lepszy kojec i został przeniesiony pod rewir Pana Zbyszka-czyli lepiej. Badania -wstępnie wyszły ok, czekam na dokładne wyniki i tarczycę Quote
Recommended Posts