Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Times New Roman]
LESIU ZA TM:(:-(
KILKA DNI TEMU LESIU ZAGINĄŁ.....

Okazało się, ze Lesio jest strasznie zarobaczony.
Koszt badania kału+ leki =135,00zł
benzyna -25,00zł
Na pewno na tym się nie zakończy:(
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]BARDZO PROSIMY O POMOC!!!
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lesiu od miesiąca jest w domu stałym, niestety Pani Izy nie stać na leczenie Lesia, a Lesio ma biegunki
i wymaga zdiagnozowania + pewnie specjalistycznej karmy NA CO ZBIERAMY PIENIĄŻKI I PROSIMY O WSPARCIE DLA PRAWIE 13 LETNIEGO LESIA.
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Rozliczenie Lesia w 6 poście:

[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lesiu jest starszym pieskiem w typie onka długowłosego- moim zdaniem[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman].
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]W każdym razie jest staruszkiem i gaśnie w schronisku. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Myślę, że zostało mu niewiele życia. Ma około 10-13 lat..:-([/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tylne łapy mu się uginają i idąc upada, i prawie nie widzi...[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ale, podchodzi do krat i macha ogonkiem i ma nadzieję, że ktoś go weźmie na te ostatnie miesiące. Da mu ciepły kąt, opiekę, pogłaska, utuli…
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]SZUKAMY DLA NIEGO DT LUB ZBIERAMY NA HOTELIK!
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Proszę o pomoc!!!!! Doradźcie gdzie?
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]POMÓŻCIE!!!!

[/FONT]

[FONT=Times New Roman]A to jest Lesiu:placz::[/FONT]
[FONT=Times New Roman]

[/FONT]

Edited by Zofija
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Straszne biedactwo.... Zosiu mam od Marka 20,00 zł na jakiegoś pieska. Tak jednorazowo mogę wpłacić na Lesia a jakby były zbierane deklaracje i znalazłby się domek tymczasowy (oby!) to Zosiu ja deklaruję 10 zł miesięcznie. Tylko trzeba wtedy mi przypomnieć niestety... ale tylko o pierwszej wpłacie. Następne to już sama sobie przypilnuję.

Posted

pewnie wiecie co mam na myśli, a czego boję się tu wypowiedzieć. Gdzie go wyciągnąć?
ode mnie te co najmniej 10 zł miesięcznie popłynie.

Posted (edited)

[FONT=times new roman]

Wpływy dla Lesia:

12.06.-Docha -20zł
05.07. P. Żaneta z Mikołowa-30zł
12.07. Docha-10zł
razem na koncie Lesia jest 60,00zł

DZIĘKUJEMY!!!

[/FONT]

[FONT=times new roman]Wydatki:
badania+ leki 135,00zł
benzyna-20,00zł

razem=155,00zł
za benzynę zapłaciła Docha-20,00zł =DZIĘKUJĘ!! -60,00zł wpływy

[/FONT]
[FONT=times new roman]BRAKUJE 75,00zł!!!!!![/FONT][FONT=times new roman]
:-([/FONT]

Edited by Zofija
Posted

MAM DT DLA LESIA!!!!!!!!!!!!!!!!! Za karmę i weta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko składki. Jedzie do 2-3 dni do mamy naszej wolontariuszki. Jednak to jej 3 pies, a w domu się nie przelewa, więc jedzenie i weta trzeba płacić!!!!!!:))))))
SKŁADKI!!! Ktoś pomoże rozsyłać wątek???????????? Mnie dzisiaj prawie nie ma

Posted

Tak mi przykro, ze na dzien dzisiejszy nie moge pomoc. Przeliczyłam sie z siłami...
Oby Fundacja jakos poradziła, przynajmniej na razie. Moze potem uda sie skrzyknac wiecej osob do pomocy.

Posted

bela51 napisał(a):
Tak mi przykro, ze na dzien dzisiejszy nie moge pomoc. Przeliczyłam sie z siłami...
Oby Fundacja jakos poradziła, przynajmniej na razie. Moze potem uda sie skrzyknac wiecej osob do pomocy.

spox Belu- trzymaj kciuki-jedna Pani zastanawia się nad nim

Posted

docha napisał(a):
też trzymam kciuki, bardzo mi żal tego psiaka.

Dosiu nam też, ale jak schronisko dowiedziało się, ze będziemy go prawdopodobnie brać to dostał lepszy kojec i został przeniesiony pod rewir Pana Zbyszka-czyli lepiej. Badania -wstępnie wyszły ok, czekam na dokładne wyniki i tarczycę