kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='agatamakowska6@wp.pl']Jutro wysyłam pieniądze na konto Pani Marzeny a jest ich 34zł z bazarku ,nie powinno Cię to obchodzic gdzie się ja bawię i za co bo ty na pewno mi na to nie dajesz ,fanty będziesz miała wysłane na swój koszt bo ja i tak przekazałam Gackowi na początek 400zł za swoje sprzedane prywatne rzeczy a prawem mnie nie strasz bo kto kogo może pociągnąc do odpowiedzialności to wiadomo .kiedy pierwszy raz do mnie dzwoniłaś nawet adresu mi nie podałaś to gdzie Ci tą paczkę miałam wysłac ? ja nie jestem jasnowidzem ja za ta przesylke nie zaplace KOLEJNY raz!!! to jest wszystko z twojej winy i to ty ponos teraz konsekwencje swoich czynow! Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ja juz to kiedys pisalam, w tym wszystkim nie chodzi o to, ze ktos mial robic bazarki, ale jednak zmienil zdanie z jakiegos powodu itd, NIE! nie o to chodzi, gdyby ona te pieniadze przeslala na konto dla Gacka tak jak miala, gdyby mi napisala, ze nie bedzie robic juz wiecej bazarkow z jakiegos tam powodu, to bysmy sie dogadaly, zeby te fanty nawet u niej byly do czasu, az znajdzie sie ktos kto bedzie mogl wystawic bazarek itd ale o to jak ona sie zachowala! co wszystko jest opisane we wczesniejszych postach... Quote
naszkaarek Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 właśnie dlatego bardzo dobrze zrobiłaś , że starasz się nagłośnić złe zachowanie Agaty , myślę , że odpowiadanie sobie & z kodeksu karnego i straszenie się wzajemnie nie jest dobrym wyjściem . Uważam , ze Agata powinna przeprosić wszytkich na tym wątku , którzy zaangażowali się w ratowanie Gacka po tym jaki dom tymczasowy stworzyła mu usiebie. Ponadto zdecydować co dla niej jest ważniejsze , szukanie & na osoby , które starały się pomóc Gacusiowi , czy przyznać się do tego , że jej postępowanie nie zasługuje na nazwę < pomagam > i przestać myśleć o sobie jako osobie skrzywdzonej przez innych . Natomiast paczkę z rzeczami powinna wysłać do Ciebie na swój koszt . Pani Agato a w którym miejscu zgubiła pani dobro Gacka Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 niestety wyglada na to, ze z ta osoba nie da sie porozumiec jednak :shake: w odpowiedzi dostalam wiadomosc na pw: "to w końcu chcesz te rzeczy czy nie ?Ja tym bardziej nie zapłacę za TWOJĄ przesyłkę więc zastanawiaj się szybciej bo ja nie mam czasu na głupie gierki z tobą" Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) za tydzien jej kolezanka bedzie w moim miescie i ma mi przekazac paczke Edited October 24, 2012 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ojojoj ale ma fajna zabawunie! :loveu: Quote
beataczl Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 sliczna fotka z malym Gacusiem i zabawka Quote
Nadziejka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Odwiedzam Gacuniatko slicznosci:buzi::bye:sciskam mocno za domek i za zgode dziewczyny , ogromnie sciskam:thumbs:tylko jedno mamy zycie przeciez....:-( Quote
naszkaarek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Agata wpłaciła na moje konto za bazarek 34,00 Pani Agato , czyli rozumiem , ze deklaracja po 20 zł na każdy miesiąc nie dotyczy Pani Quote
wiosenka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Czy był choć jeden telefon z ogłoszenia? Quote
naszkaarek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Liliana mówi , że nie było trochę jest rygorystyczne to ogłoszenie może dlatego ludzie się boją , może kupić następne i ogłaszać dalej na całą Polskę ogłoszenia są dobiero od 22 pażdziernik Quote
kolejna kobietka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 mysle, ze to dobry pomysl z ogloszeniami na cala Polske, ja bym usunela ten zapis: "adopcja jest mozliwa jedynie w promieniu 100 km. od Gdańska", naprawde jest ciezko z domkami i szkoda sie ograniczac tylko do jakiegos regionu... Quote
naszkaarek Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 teraz jak ma te poprzednie ogłoszenia jest trochę czasu , żeby zrobić dobry tekst i może wybrać inne zdjęcia macie jakiś bazark z ogłoszeniami to kupie nowe , sama postaram się napisać treść napisałam Lilianie , że , ja w centralnej Polsce to też mogę sprawdzić potencjalny domek i odwiedzać Gacka Gacuś musi znaleźć swojego człowieka , poniważ Liliana to wiecej szkoleniowiec dla piesków pięknie go wszystkiego nauczyła , ale dalsze przebywanie w tzw domu tymczasowym jest niepotrzebne . Nie wierzę , że nie znajdzie się osoba , która go pokocha . Quote
wiosenka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Widzę, że wiele osób wyróżnia ogłoszenia np na tablicy same się logują i opłacają tylko wyróżnienia? Sama nie wiem jak na razie z ogłoszeń nie udało mi się znaleźć domu. Druga sprawa, że jest wysyp psów do adopcji...Warto też śledzić na dogo przygarnę psa i tam wklejać kandydata. Ziutka pisze na innym wątku ,ona robi dużo ogłoszeń "Myślę, że najlepiej wyróżnić im tablicę, Warto też wyróżniać gumtree ale tam się płaci kartą kredytową a ja takiej nie posiadam." Quote
kolejna kobietka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 bazarek ogloszeniowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233004-Bazarek-ogłoszeniowy-cz-3-do-30-10-godz-23-na-Bakusia-i-nasze-psiaki!! i taki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233759-OGŁOSZENIOWY-i-cegiełkowy-Na-schronisko-w-Białej-Podlaskiej-do-18-11-12r-godz-20-00 Quote
wiosenka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 morusek.pl [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 300"]Wyświetlenie ogłoszenia na stronie głównej[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]od 10 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]Zobacz przykład »[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]3 dni[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]10 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 60"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]tydzień[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]18 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 60"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]2 tygodnie[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]32 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 300"]Wyświetlenie ogłoszenia na każdej stronie[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]od 15 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]Zobacz przykład »[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]3 dni[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]15 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 60"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]tydzień[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]26 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 60"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]2 tygodnie[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]48 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 300"]Wyświetlenie ogłoszenia na górze listy[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]od 3 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]Zobacz przykład »[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]3 dni[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]3 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 60"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]tydzień[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]5 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 60"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]2 tygodnie[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]8 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 300"]Ogłoszenie wyróżnione kolorem tła[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]od 1 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]Zobacz przykład »[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]3 dni[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]1 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 60"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]tydzień[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]2 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 60"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="width: 50"][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 250"]2 tygodnie[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]3 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 500"]Ogłoszenie wyróżnione kolorem tła Jeżeli wybrałeś opcję "wyświetlania ogłoszenia na górze listy", kolor tła ogłoszenia automatycznie zostaje zmieniony.[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 300"]Klikalny link w szczegółach ogłoszenia (bezterminowo)[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]2 zł[/TD] [TD="class: cms_table_ogloszenie_dane, width: 100"]Zobacz przykład »[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
naszkaarek Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 kupiłam pakiet na woj mazowieckie jutro zrobię tekst i zdjecia to ocenicie czy tak moze być Quote
naszkaarek Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 dlaczego zniknęły wszystkie zdjecia Gacka , co się stało Quote
wiosenka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Jak to wszystkie? Ja widzę zdjęcia. Może przekroczyłaś limit lub nie chcący skasowałaś? Quote
naszkaarek Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 (edited) [FONT=&]GACUŚ [/FONT] [FONT=&]to fantastyczny piesek, który sprawi właściwej osobie mnóstwo radości...[/FONT][FONT=&] Jest pieskiem przylepką, pełnym życia, żywiołowym [/FONT][FONT=&]i przywiązującym się szybko do człowieka .[/FONT][FONT=&] Świetnie dogaduje się z kotami i większością psów,choć lubi dominować. [/FONT][FONT=&]Nie polecam pieska do domu z dziećmi, z powodu problemów w przeszłości. [/FONT][FONT=&]Może mieszkać w bloku, choć oczywiście optymalnym wyjściem jest domek z ogródkiem. [/FONT][FONT=&] Gacek nie potrzebuje bardzo dużo ruchu, musi jednak być regularnie, kilka razy dziennie wyprowadzany .[/FONT][FONT=&] Nie niszczy niczego w domu i zachowuje czystość. [/FONT][FONT=&]Jest zdrowy, wykastrowany, kompleksowo zaszczepiony [/FONT][FONT=&] i odrobaczony, ma 2,5 roku waży 9,5 kg.[/FONT][FONT=&] Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej [/FONT][FONT=&] Gacuś aktualnie przebywa w Straszynie k/Gdańska na Przystani u Liliany gdzie przeszedł podstawowy kurs szkolenia PT1[/FONT][FONT=&] Dokładniejsze informacjepod numerem: 509300120 [/FONT] [FONT=&] Adrese-maila komomar@interia.pl[/FONT] Edited October 28, 2012 by naszkaarek Quote
wiosenka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Moi zdaniem do ogłoszeń tylko tak jest ;). Nad fotkami bym popracowała i lepiej skreślić o szczegółowej wizycie PA...Może lepiej napisać że zna zakres szkolenia PT1? PT1[FONT=Verdana]: [/FONT] [FONT=Verdana]1. [/FONT]Chodzenie przy nodze na smyczy [FONT=Verdana]2. [/FONT]Chodzenie przy nodze bez smyczy [FONT=Verdana]3. [/FONT]Przynoszenie własnego przedmiotu - czyli inaczej aport formalny [FONT=Verdana]4. Zmiany pozycji [/FONT]siad[FONT=Verdana]/[/FONT]waruj[FONT=Verdana]. Tutaj przydaje się tez komenda [/FONT]zostań[FONT=Verdana] oraz umiejętność [/FONT]zmiany pozycji na odległość[FONT=Verdana] (w tym ćwiczeniu przewodnik stoi parę kroków od psa) [/FONT] [FONT=Verdana]5. Bieganie na komendę i [/FONT]przywołanie do nogi [FONT=Verdana]6. Badanie uzębienia psa [/FONT] [FONT=Verdana]7. [/FONT]Zostawanie[FONT=Verdana] w pozycji [/FONT]siad [FONT=Verdana]8. [/FONT]Zostawanie[FONT=Verdana] w pozycji [/FONT]waruj Quote
kolejna kobietka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 tez uwazam, ze ta "szczegolowa" moze odstraszac, po prostu "wizyta przedadopcyjna" i tak jak poprzedniczka pisze, nie da sie w ogloszeniu zrobic w takiej formie, ze "tak bylo" - "tak jest"... mi sie zdjecia podobaja :) ale bledy w tresci juz nie :eviltong: Quote
Recommended Posts