kolejna kobietka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='naszkaarek']doprecyzuje do 3.11.2012 roku pobyt u Liliany jest zapłacony od 3.11.2012 do 3.12.2012 roku też zdołam opłacić z moją deklaracją 100 zł za październik jezeli Gacuś w tym okresie nie znajdzie domku to zostaje tylko moja deklaracja - 100,00 Ewy Pląsek 20,00 Slwi Kurzeli 30,00 -------------------------------------------- razem 150,00 czyli oprócz 100, 00 , które deklarowałam , powinnam dać jeszcze 150 ,00 żeby opłacić pobyt Gcunia , albo go zabrać od Liliany Liliana pobiera opłatę z góry na każdy miesiąc pobytu Gacka chyba za listopad? Quote
kolejna kobietka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) a tamta oszustka jeszcze pieniadze i fanty sobie przywłaszczyla, gdzie tak beda potrzebne! :shake: Edited October 18, 2012 by kolejna kobietka Quote
naszkaarek Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 (edited) chyba za listopad? dobrze napisalam za październik , bo on jeszcze trwa , a zgóry trzeba opłacić z wyprzedzeniem czyli w tym miesiącu od 3.11. do 3 .12. jeszcze w pażdzierniku , bo jest święto za listopad będzie w następnym miesiącu , moja deklaracja za m-c listopad oraz pozostałe 50,00 + 150 zł itd. tyle , że Gacuś miał pieniądze zgromadzone na początku , które poszły na zapłatę pobytu u Liliany z góry i nie trzeba było zbierać dodatkowych deklaracji , bo z rozliczenia wynika ile było ich naprawdę . w tej chwili do 03.12.2012 będzie miał zapłacone , natomiast od 04.12.2012 będzie tylko 150, 00 zł. i już żadnej rezerwy Edited October 18, 2012 by naszkaarek Quote
kolejna kobietka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 przyznam sie, ze cos dzisiaj kiepsko mi idzie myslenie, bo zupelnie tego nie pojmuje :roll: ja rozumiem, ze tak: od 3.11 do 3.12 to jest oplata za listopad, ale wplacona w pazdzierniku, bo wplata ma byc z gory, ale wyglada na to, ze sie myle, bo piszesz, ze to oplata za pazdziernik? Quote
kolejna kobietka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 i w listopadzie powinnas zaplacic za okres od 3.12 do 3.01 ale to wplata za grudzien itd ok, niewazne, istotne jest to, ze nie bedzie pieniedzy! :sad: Quote
naszkaarek Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 dobrze myślisz opłata jest za listopad ale deklaracja za pażdziernik moja bo jest miesiąc pażdziernik a nie listopad . w Litopadzie będzie deklaracja za listopad , która będzie na opłatę od. 03.12.2012 do 03.01.2013 rok dlatego , że Gacek wcześniej sobie uzbierał pieniądze na dłuższy pobyt deklaracje wpłacamy za dany miesiąc , czyli za pażdziernik a nie listopad własnie ci piszę , że pieniądze uzbierane na początku pozwoliły na dłuższy pobyt Gacka aż do 3 grudnia bez problemu , natomiast teraz rezerwy nie ma aby opłacić dalszy pobyt od 3 grudnia trzeba z góry wpłacić deklaracje za listopad i grudzień z góry przed 3 grudnia i na tym koniec , ponieważ , póżniej będzie tylko 150,00 zł wtedy ja z góry płacę 200,00 , i 100. pozostałe osoby a Gacek jest do 3.01.2013 u liliany i jezeli z góry nie opłacę 300 zł to muszę go zabrać Quote
naszkaarek Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 dlatego potrzebna jest pomoc w szukaniu domku dla niego a nie w zbieraniu pieniędzy jest 2 miesiące nie wiem czy to dużo czy mało , ale wiem , że musi mieć swojego człowieka Quote
kolejna kobietka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) trzymam zatem kciuki za dom! :thumbs: Edited October 18, 2012 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 aaa i jeszcze jedno, mam nadzieje, ze ogloszenia, te za ktore zaplacilas, w koncu sie pojawia, ja moge ci polecic wystawianie dodatkowo jednego na tablica.pl, to trwa z 5 minut, a wiele osob tam zaglada, i najlepiej robic tak, ze co dzien badz co drugi kasowac i umieszczac od nowa, tak zeby ogloszenie widnialo caly czas na pierwszej stronie Quote
wiosenka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ja też mam taką nadzieję, jeśli ta pierwsza osoba jednak zrobi, a Gacek nie będzie jeszcze miał domu to one oczywiście będą dla niego. Quote
Ewa Marta Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 kolejna kobietka napisał(a):a tamta oszustka jeszcze pieniadze i fanty sobie przywłaszczyla, gdzie tak beda potrzebne! :shake: Dzwoniła dzisiaj do mnie Agata. Podobno pisała do Ciebie PW z prośbą o podanie adresu, na który ma wysłać ubrania na bazarek. Jeśłi PW do Ciebie nie dotarło, spróbuj zadzwonić do niej. Agata pomyliła sie dzisiaj i dzwonila do mnie myśłąc, że to Twój numer:-) Mam nadzieję, że się porozumiecie i że ciuszki ktoś inny będzie mógł wystawić na bazarku. Quote
kolejna kobietka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) tak, napisala do mnie na pw, odpisalam rowniez na pw, ale jednak zrobie to przez sms-a tak jak chciala... odezwala sie do mnie po tym jak na fb na jej profilu umiescilam to: Nie wiem na co liczyłam, sądząc, że Agata Makowska (http://www.dogomania.pl/forum/member...akowska6-wp-pl) zachowa się jak człowiek! Nagłośnię jej osobę wśród zwierzolubów i na dogo i na fb, żeby już nigdy nikogo więcej nie oszukała i to kosztem tych skrzywdzonych, najbardziej potrzebujących. Obiecała robić bazarki, ja wysłałam jej moje prywatne rzeczy i na obietnicy się skończyło! Zrobiła jeden, po którym oznajmiła, że będzie robić kolejne, niestety słowa nie dotrzymała! Pieniądze, które miały być przeznaczone i wpłacone na konto hotelowej, a wcześniej schroniskowej biedy najzwyczajniej sobie przywłaszczyła! Moich wielu fantów, czyli prywatnych rzeczy, nie chce odesłać z powrotem tłumacząc się tym, że nie ma za co, że nie ma kilkunastu złotych na wysłanie paczki, ale pieniędzy z bazarku nie miała skrupułów zabrać! A dzisiaj patrzę na fb, że buja się po klubach! Już nie wspomnę o tym, że zapadła się pod ziemię (nie odpowiadała na żadne maile, wiadomości, a podczas rozmowy telefonicznej (na początku września) sama arogancja, jakbym miała do czynienia z zupełnie inną osobą niż z tą, która tak słodziła w postach wszystkim na wątku) po czym teraz widzę, że nagle się pojawiła! Więcej na wątku (str 17): http://www.dogomania.pl/forum/thread...ć-!!!!/page17 plus dolaczylam link http://prawoity.pl/wiadomosci/przywl...odeksu-karnego dzieki kogos radzie po czym mnie na fb zablokowala, wiec wyslalam wiadomosc: Myslisz, ze jak mnie zablokujesz na fb to ujdzie ci to bezkarnie? Mam screeny twoich profili, wiadomosci, postow, bazarku... Jak sie nie ustosunkujesz do tego, to licz sie z konsekwencjami przywlaszczenia cudzego mienia: http://prawoity.pl/wiadomosci/przywlaszczenie-przestepstwo-z-art-284-kodeksu-karnego i to tyle a na drugi dzien dostalam od niej wiadomosc... Edited October 25, 2012 by kolejna kobietka Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Jutro wysyłam pieniądze na konto Pani Marzeny a jest ich 34zł z bazarku ,nie powinno Cię to obchodzic gdzie się ja bawię i za co bo ty na pewno mi na to nie dajesz ,fanty będziesz miała wysłane na swój koszt bo ja i tak przekazałam Gackowi na początek 400zł za swoje sprzedane prywatne rzeczy a prawem mnie nie strasz bo kto kogo może pociągnąc do odpowiedzialności to wiadomo .kiedy pierwszy raz do mnie dzwoniłaś nawet adresu mi nie podałaś to gdzie Ci tą paczkę miałam wysłac ? ja nie jestem jasnowidzem Quote
naszkaarek Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 to jeszcze oprócz tego poproszę o 20zł deklaracji na Gacka od m-ca czerwca do pażdziernika , wcześniejsze 400 zł to był spadek po innym piesku . Gacek długo dochodził do siebie , po domu tymczsowym jaki mu zafundowałaś , dlatego może najpierw odchowaj dzieci , a potem dawaj dom zwierzakom Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 rece opadaja po prostu, mam wrazenie jakbym miala do czynienia z jakas 12 latka, bo takich bzdetow dorosla osoba nie moglaby przeciez wypisywac :-o co to za tlumaczenie, ze nie mialas adresu? nagle teraz o tym pomyslalas? a to, ze paczka przyszla z naklejonym kwitkiem z moim adresem, a to, ze nie odpisalas, ze tego juz nie masz i mam ci podac... gdzie to wszystko sie podzialo? prawem cie nie strasze, tylko ci oznajmiam, ze za przywlaszczenie cudzego mienia mialabys zalozona przeze mnie sprawe na policji, to tak na przyszlosc, jakbys chciala kogos innego oszukac... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 tak spadek po innym moim tymczasowiczu na którego osobiście zbierałam pieniążki i wymyślałam różne bazaki .Najpier to niech inni sprawdzają jakiego psa wyciągają ze schroniska a potem niech szukają odpowiedniego dt a nie byle wyciągnąc aby na sztukę .Z resztą ja nie przyszłam się tu kłucic dla was to zawsze będzie wina dziecka ,człowieka nie psa byłam ostrzegana przed niektórymi osobami lecz się nie posłuchałam jak to się mówi kto ma miękie serce musi miec twardy tyłek . Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='agatamakowska6@wp.pl']Gacek jest już w hoteliku w czwartek będę wklejała potwierdzenie zapłaty za miesiąc pobytu i 100 zł na kastrację na fejsie są jego zdjęcia piesek ma swoją budę ,fotel dałam facecikowi zabawki ,karmę na ok 3dni oraz wszelkie gryzaki,ciasteczka i smakołyki które mi zostały Gacek został poznany z suczką i było wszystko dobrze psy chciał dominowac ale pani Liliana już mu pokazuje co wolno a co nie ja deklaruję co miesięczną wpłatę na hotelik 20zł i na pewno zrobię bazarki i nie zostawię pani naszkaarek samą z Gackiem wiem też od pani Liliany że to był mój błąd połączenie pieska z dziecmi tak szybko dzwoniłam rano do hoteliku i się dowiadywałam zrobiono ze mnie i mojej rodziny morderców a nam los tego psiaka leży na sercu i chcemy żeby trafił do jak najlepszej rodziny wiem również że piesek będzie miał robioną wizytę u weterynarza i umawianą kastrację nadal nie mam internetu serdecznie dziękuję pani naszkarek za pomoc i zrozumienie mnie oraz Ewie Marcie na którą zawsze mogę liczyc mimo że ona zawsze ma ręce pełne roboty prosze, wypowiedz z poczatku czerwca, tyle sa warte twoje slowa... Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) [quote name='agatamakowska6@wp.pl']Jutro wysyłam pieniądze na konto Pani Marzeny a jest ich 34zł z bazarku ,nie powinno Cię to obchodzic gdzie się ja bawię i za co bo ty na pewno mi na to nie dajesz ,fanty będziesz miała wysłane na swój koszt bo ja i tak przekazałam Gackowi na początek 400zł za swoje sprzedane prywatne rzeczy a prawem mnie nie strasz bo kto kogo może pociągnąc do odpowiedzialności to wiadomo .kiedy pierwszy raz do mnie dzwoniłaś nawet adresu mi nie podałaś to gdzie Ci tą paczkę miałam wysłac ? ja nie jestem jasnowidzem Jak widze, nie liczysz sie z tym, czy ja mam prace, czy ja mam pieniadze, czy mam za co zaplacic za te przesylke KOLEJNY raz! namieszalas mi w glowie obietnicami bez pokrycia, ze bedziesz robic bazarki, w przeciwnym razie bym ci tych fantow nie przeslala i nie dosyc, ze slowa nie dotrzymalas, oszukiwalas i klamalas, to jeszcze nie potrafisz sie zachowac... Edited October 24, 2012 by kolejna kobietka Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) [h=3]Przerobienie , podrobienie, użycie sfałszowanego dokumentu – przestępstwo z art. 270 Kodeksu karnego (fałszerstwo) zapoznaj się z tym jeżeli tak chciałaś się prawowac ja mogę zacząc[/h] Edited October 24, 2012 by agatamakowska6@wp.pl Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 hahahahahahahahahahahah padne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zarzucasz mi, ze sfalszowalam jakis dokument? ty sie za prawo nie bierz!!! :-D:-D:-D Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 tobie nie ale toyocie tak jeżeli tak dobrze podpowiadała Ci co robic Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) to jest sprawa pomiedzy mna a toba, wiec nikogo w to nie mieszaj Edited October 25, 2012 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 agatamakowska6@wp.pl napisał(a):tobie nie ale toyocie tak jeżeli tak dobrze podpowiadała Ci co robic toyoty w to nie mieszaj! jak bedzie potrzeba to i zaprosze osobe, ktora mi to radzila, bez jej zgody na pewno nie bede zadnych danych tutaj zamieszczala... ale nie zamierzam sie przed toba tlumaczyc, wiec raczej niedoczekanie twoje... Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) [quote name='agatamakowska6@wp.pl']tak spadek po innym moim tymczasowiczu na którego osobiście zbierałam pieniążki i wymyślałam różne bazaki .Najpier to niech inni sprawdzają jakiego psa wyciągają ze schroniska a potem niech szukają odpowiedniego dt a nie byle wyciągnąc aby na sztukę .Z resztą ja nie przyszłam się tu kłucic dla was to zawsze będzie wina dziecka ,człowieka nie psa byłam ostrzegana przed niektórymi osobami lecz się nie posłuchałam jak to się mówi kto ma miękie serce musi miec twardy tyłek . i dzieki tobie przekonalam sie o tym na wlasnej skorze, a najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ty sie nie poczuwasz do jakiejkolwiek winy i jeszcze smiesz z siebie robic ofiare! Edited October 24, 2012 by kolejna kobietka Quote
naszkaarek Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Pani Agato , to pani podjęła decyzję o przyjęciu pieska do swojego domu , to że toyta chce pomóc psom wyrwać się ze schroniska za wszelką cenę chwała jej za to , pani wiedziała , że pies jest pogryziony i to bardzo dotkliwie , nie zrobiła Pani nic , żeby mu ulżyć w cierpieniu fizycznym ( rany sączące się , opuchlizna ) wręcz przeciwnie , piesek miał robione zdjęcia z dziećmi w pozycjach , które wskazywały na traktowanie go jako zabawkę. kłamstwa o kąpieli , śmiem twierdzić , że pies nie był nawt bardzo w domu , lecz na zewnątrz obolały i zastraszony . Zakończmy sprawę , Gacuś ma się dobrze , decydując się na adopcje wiedziałam , ze muszę się liczyć z kosekwencjami dalszymi tj jego utrzymanie . Nie wyobrazam sobie być dt dla zwierzaków tylko dla poklasku jak pani to zrobiła w stosunku do tego biednego psiaka . Jest pani mu winna 100, za 5 miesiecy w/g pani deklaracji , a wyjasnienia co do bazarku i fantów kolejnej kobietce , która przez cały ten okres była obecna na wątku i interesowała się losem skrzywdzonego podwójnie Gacunia Quote
Recommended Posts